AMD Ryzen™ 4000 Serien Mobile Processors

Bliv ikke SUR, få AMD

Sæt fart i tingene med en bærbar drevet af AMD.

AMD Ryzen™ 4000 Seriens Mobile Processorer tilbyder flest kerner muligt til ultratynde bærbare, med ydeevnen til at klare mere, uanset hvorfra - hurtigere end nogensinde før.

Konfigurer Nu

Mest Kraftfuld. Mest Transportabel.

AMD Ryzen™ 4000 Serien Mobile Processors

Op til 8 ekstra følsomme “Zen 2” - processorer der øger produktivitet, giver bedre spil og mulighed for at oprette indhold, når du er på farten.

Ydeevne på stationærniveau til Bærbare Gaming og Indholdsskabelse

Få op til 39% mere gaming-ydeevne med den seneste generations AMD Ryzen™ 4000 H-Serie Mobile Processor, der kommer med op til 8 kerner.

Ultrahurtigt reagerende

Flere kerner betyder bedre ydeevne, og med op til 8 kraftfulde "Zen 2" kerner, kan du gøre mere, hurtigere end nogensinde før, med reaktionsevne, der kommer i aktion til arbejde og spil.

Den Bedste Underholdning Indbygget

Lev dig ind i enhver detalje med indbygget AMD Radeon™ Grafik, imens du redigerer fotos og videoer - og stream dine yndlingsseries i dynamisk 4K opløsning og HDR.

Maksimal Mobilitet

Sig "nej" til tilslutningsangst og sig "ja" til at streame endnu en episode - med op til 2 gange højere strømeffektivitet sammenlignet med den tidligere generation.

Vi bruger cookies for at kunne give dig en bedre oplevelse. Fortsæt med at browse hvis du har det fint med dette, eller læs vores fortrolighedspolitik her.