Ikke påkrævet

Se produkter

Initia Series aftageligt batteri

Batterilevetid

Hvor lang tid et batteri fungerer kan variere, afhængigt af de applikationer der bliver anvendt (dvs. krævende grafik, spil), hvor mange gange noget gemmes på, eller hentes fra harddisken, mængden af hukommelse på den bærbare computer, hvor mange applikationer der kører og også den type af applikationer der kører. Jo mere du bruger den bærbare computer, desto kortere b liver batteriets levetid.

Burde jeg bestille ekstra batterier?

Hvis du har en smartphone, så kender du sikkert til at batteriets levetid bliver forringet med tiden, og at det afhænger af hvor meget du bruger den. Det samme gælder for batterier til bærbare computere, så du kan overveje at bestille ekstra batterier, der kan give dig bedre batterilevetid på et senere tidspunkt.

Vær opmærksom på, at mange bærbare computere har integrerede batterier, som ikke er nemme at afmontere. Derfor, skal du være sikker på at du er i stand til at afmontere og fjerne det gamle batteri, og tilslutte det nye, før du vælger ekstra batterier. Det kræver en skruetrækker med et meget lille hoved.

Hvis din bærbar generelt bliver brugt derhjemme eller på kontoret, så er det måske ikke vigtigt for dig at bestille ekstra batterier. Men hvis du tit tager din bærbare computer med på farten, f.eks. på forretningsrejser, skolerejser, på ferie, camping osv. (og den bærbare computer leveres med et aftageligt batteri), giver et ekstra batteri dig mulighed for at fortsætte med at bruge din bærbare computer efter en hurtig udskiftning af batterier.

* Billeder er kun til illustrerende formål.

Modeldetaljer

Antal celler
4
Batteristyrke (WH)
41
Lithium-ion
Aftageligt batteri