Denne side er designet til at give generel information om en bestemt kategori. For information om individuelle produkter, bedes du benytte hjælpeknappen () på højre side af konfiguratoren.

Grafikkort
Et grafikkort er en af de vigtigste komponenter i en computer med detaljerede specifikationer, og du kan nemt få problemer, når du skal vælge det rette grafikkort til dit system.

Ikke blot skal du kigge efter et grafikkort med en god mængde hukommelse, du skal også kigge efter et grafikkort med en kraftfuld GPU (graphics processing unit). Du kan også vælge at have to grafikkort i din computer - det gør det muligt for gaming-entusiaster at få dobbelt så meget kraft, når to identiske grafikkort matches, hvilket giver den ultimative gaming-oplevelse!

Når du er på udkig efter det rette grafikkort til dine behov, skal du overveje GPU-ydeevnen, dedikeret hukommelse og desuden om to grafikkort med lavere specifikationer vil udkonkurrere en højere model til en billigere pris!

For at finde ud af hvilket grafikkort der er bedst for dig (og dit budget) bør du overveje at besøge fabrikantens hjemmeside, hvor yderligere oplysninger og specifikationer er tilgængelige:

www.amd.com

www.nvidia.com

Ports & Terminology

HDMIHDMI står for High-Definition-Multimedia-Interface og er blevet designet til at overføre ukomprimerede digitale lyd- og videosignaler fra afsenderen (dvs. grafikkortet) til modtageren (dvs. skærmen). Til enhver moderne højopløsnings-computer er en HDMI-grænseflade noget du bare må have, da den leverer et digitalt signal i uovertruffen kvalitet til dit TV/skærm, og fordi den også kan overføre lydsignalet, reducerer den behovet for ekstra kabler.

DisplayPortDisplayPort er den første skærmgrænseflade til at udnytte pakkede datatransmissioner, en form for digital kommunikation der findes i teknologier såsom Ethernet, USB og PCI Express. Den tillader både interne og eksterne skærmforbindelser og til forskel fra gamle standarder, hvor differenspar bliver fastsat til at transmittere et taktsignal med hvert output, er DisplayPort-protokollen baseret på små datapakker, kendt som mikropakker, som kan indlejre taktsignalet i datastrømmen, hvilket tillader højere opløsninger med færre pins.

DVIDVI (Digital Visual Interface) er et digitalt forbindelsesstik til en digital skærm. Et grafikkort med DVI gør det muligt for brugerne at vælge om de vil forbinde en standard VGA-skærm (via en adapter) eller en digital skærm gennem DVI-forbindelsesstikket.NVIDIA SLI-teknologi

PC-entusiaster og professionelle er hele tiden på jagt efter måder hvorpå de kan forbedre ydeevnen i deres PC'er, og nu kan de med NVIDIA's banebrydende 3D-platformsteknologi. NVIDIA® SLI™ (Scalable Link Interface) teknologi er en revolutionær tilgang til skalerbarhed og øget ydeevne. NVIDIA SLI udnytter den øgede båndbredde i PCI Express™ bus-arkitekturen. NVIDIA SLI-teknologierne arbejder gnidningsløst sammen for at levere hjertehamrende PC-ydeevne. Og afhængigt af applikationen, kan NVIDIA SLI levere 2x så meget ydeevne som en konfiguration med en enkelt GPU for uforlignelige gaming-oplevelser.

For at SLI-teknologi kan fungere skal du vælge to identiske og SLI-klare grafikkort til dit system, dvs. at du ikke under nogen omstændigheder kan sætte to forskellige grafikkort i din computer. SLI-teknologi er kun tilgængelig på udvalgte systemer, hvor du kan vælge to grafikkort og fungerer ikke med nogen ATI-grafikkort.

Fordelene ved SLI-teknologi er:

  • Op til dobbelt så meget kraft i spil - den ultimative gaming-oplevelse!

  • Understøtter op til 4 skærme - genialt til finansielle tjenester/aktiehandel osv.

AMD Crossfire-teknologi

AMD CrossFire™ teknologi er den ultimative gaming-platform med multi-GPU-ydeevne. Ved at frigøre spildominerende kraft udnytter AMD CrossFire™ kraften fra to eller flere diskrete grafikkort, som arbejder parallelt for at forbedre din gaming-ydeevne væsentligt.1 Grafikkort som er klar til AMD CrossFire™ teknologi passer til stort set ethvert budget. Med fleksibiliteten til at kombinere to, tre eller fire GPU'er er AMD CrossFire™ teknologien den perfekte løsning for dem der kræver ekstrem ydeevne.

Levering af ekstrem ydeevne

Ved at kombinere de intelligente softwarealgoritmer i AMD Catalyst™ suiten med dedikeret skaleringslogik i hver enkelt AMD grafikprocessor kan et gaming-anlæg udstyret med AMD CrossFire™ teknologi levere flere gange den ydeevne som et system med et enkelt grafikkort kan.2,3 Det er ydeevne som du kan regne med til at opbygge dit imperium, indtage førerpositionen eller holde din brigade i live.

Se det i ekstreme detaljer

Lad andre folk bekymre sig om optimale indstillinger og opløsninger. Flere AMD Radeon™ grafikprocessorer giver dig og dit system kræfterne til at kunne se ethvert spil præcis som udviklerne har tænkt det: i op til ekstremt høj opløsning, med knivskarp klarhed og kompromisløs detaljegrad.

Fordelene ved Crossfire-teknologi er:

  • Op til dobbelt så meget kraft i spil - den ultimative gaming-oplevelse!

  • Understøtter op til 4 skærme - genialt til finansielle tjenester/aktiehandel osv.