Denne side er designet til at give generel information om en bestemt kategori. For information om individuelle produkter, bedes du benytte hjælpeknappen () på højre side af konfiguratoren.

Garanti ifm. døde pixels
Alle notebook-skærme vi leverer er i overensstemmelse med ISO-9241-302, 303, 305, 307:2008 med hensyn til pixelfejl. ISO-standarden tillader dog pixelfejl og hverken fabrikanten eller leverandøren kan holdes ansvarlig for fejl der falder ind under ISO-standarden.

Døde pixels kan være frustrerende, specielt når du har købt en dyr bærbar med høje specifikationer. Derfor har vi, for at beskytte kunder imod muligheden for døde pixels, oprettet to meget fornuftigt prissatte pakker til at beskytte imod døde pixels.

Hvis du rapporterer en død pixel indenfor den angivne tidsperiode på din valgte garanti for døde pixels, henter vi den bærbare hos dig og erstatter skærmen med en fejlfri model med lignende eller bedre specifikationer. Omkostninger for afhentning og genlevering er også inkluderet sammen med alle arbejdsgebyrer, og tjenesten kan bruges et ubegrænset antal gange indenfor garantiperioden.

Garantien for døde pixels påbegyndes den dag, hvor du modtager din ordre, og alle døde pixels skal rapporteres indenfor garantiens tidsperiode for at være kvalificerede for erstatning.

Skærme der er revnede, beskadigede eller ødelagte er ikke dækket under garantien for døde pixels, uanset hvor mange pixels der ikke fungerer.

Denne garanti dækker ikke køb af eksterne skærme, kun selve notebook-skærmen er dækket.