Denne side er designet til at give generel information om en bestemt kategori. For information om individuelle produkter, bedes du benytte hjælpeknappen () på højre side af konfiguratoren.

Trådløst netværkskort
Et netværkskort lader dig gøre følgende:

  • Forbinde en computer til et netværk


  • Forbinde til internettet via bredbånd


  • Forbinde en bærbar eller anden enhed til en anden computer


Alle vores computere leveres med mindst en installeret netværksport.

TRÅDLØST NETVÆRK

Trådløst netværk er tilgængeligt på alle vores computere. For at kunne bruge din computer i et trådløst miljø, skal du sørge for at vælge et trådløst netværkskort, når du konfigurerer en ny computer. Det trådløse netværkskort lader dig forbinde til trådløse netværk og adgangspunkter. Forbindelsen kan konfigureres ved hjælp af dit operativsystem eller ved at bruge den medfølgende software.

Opsætning af en trådløs netværksforbindelse

Det er meget nemt at oprette et trådløst netværk i dit hjem, men hvor vellykket dit trådløse netværk er, afhænger af flere faktorer:

  • Tykkelsen på væggene i dit huse (gamle huse kan være udfordrende)
  • Afstanden imellem hver computer (du kan få brug for adgangspunkter)


For at sætte et trådløst netværk op skal du bruge et trådløst netværkskort i hver computer/bærbare, som du ønsker at forbinde til netværket og desuden en router og et modem. Der hvor det er angivet, kommer vores routere med indbyggede ADSL-/bredbånd-modemmer, så du ikke får brug for at købe et separat modem.

For at gøre trådløse netværk nemmere kommer din internetforbindelse ind i dit hjem og ind i routeren. Hver computer/bærbar forbindes til routeren (enten med kabel eller trådløst) og hver computer/bærbar kan modtage en internetforbindelse fra routeren. Din computer kan også sende signaler til routeren og routeren kan videregive disse til andre computere. Dermed kan du tilgå harddiske på computere i andre rum og overføre, redigere og endda slette filer. Du kan administrere dette gennem "Mine netværkssteder" og du kan vælge hvilke mapper du gerne vil dele samt hvilke mapper du gerne vil gøre private.