Denne side er designet til at give generel information om en bestemt kategori. For information om individuelle produkter, bedes du benytte hjælpeknappen () på højre side af konfiguratoren.

Hukommelse (RAM)
RAM (Random Access Memory) er vigtig for et computersystem. Jo mere RAM din computer har, desto mere information kan den behandle samtidig. Alle dine programmer, spil og applikationer som er i brug i øjeblikket opbevares i din RAM, så jo mere RAM du har inde i din computer, desto flere applikationer kan du køre.

Hukommelsesmærke

Vores hukommelse er fuldt testet og kommer med mindst 3 års garanti. Den hukommelse vi leverer er "original hukommelse" (originale chips på et originalt kort i modsætning til originale chips på et tredjeparts kort), hvilket er den mest pålidelige hukommelse. Mange virksomheder leverer den billigst tilgængelige hukommelse i øjeblikket, men vi tilbyder kun førsteklasses hukommelse, som er fuldt testet for at reducere risikoen for sammenbrud eller ustabilitet i computeren.

Desværre kan vi ikke levere et specifikt hukommelsesmærke, uanset om det er billigere eller dyrere, da al vores hukommelse er fuldt testet med garanti for at det virker. Hvis du derfor har nogle problemer, kan du være sikker på at modtage en direkte erstatning omgående (vi kan endda sende det til dig med levering dagen efter i modsætning til at returnere hele systemet via RMA-proceduren).


Hvordan afgør jeg hvad mine RAM-behov er?

Efterhånden som tiden går, bliver applikationer kraftigere, hvilket normalt betyder at de kommer til at kræve mere RAM. For at regne dine RAM-behov ud anbefaler vi at du tjekker minimumskravene til hukommelse for alle de applikationer du planlægger at køre samtidigt og derefter fordobler det antal du bestiller.

Udover mængden af hukommelse du kan have i en computer, kan du også vælge at have hurtigere hukommelse. Hurtigere hukommelse kommunikerer hurtigere med din CPU og giver mulighed for endnu bedre ydeevne.

Fortvivl ikke, hvis du synes det er svært at regne ud hvor meget RAM du har brug for, vores webside opdateres meget regelmæssigt, og derfor vil den mindste mængde RAM på vores konfigurationsværktøj være nok til moderat brug.