Denne side er designet til at give generel information om en bestemt kategori. For information om individuelle produkter, bedes du benytte hjælpeknappen () på højre side af konfiguratoren.

Højtalere
På vores webside kan du vælge mellem flere typer højtalere begyndende med et par standardhøjtalere og op til luksus 7.1 højtalersystemer.

Hvad er 2.1, 5.1, 7.1 osv.?

Standardhøjtalere og 2.0 højtalere består af to højtalere til at dække venstre og højre side.

2.1 højtalere består af to højtalere og en sub-woofer (til bas), som giver din computeroplevelse lidt ekstra kvalitet.

5.1 højtalere består af fem højtalere og en sub-woofer (til bas). At have fem højtalere giver mulighed for at have højtalere foran til venstre, foran til højre, bagved til venstre, bagved til højre og en centerhøjtaler i tillæg til sub-wooferen, og dette udvider lydbilledet væsentligt. Forudsat at det produkt du spiller understøtter surround sound, så kan du opleve lyd på en meget mere realistisk måde. Når du for eksempel spiller spil, kan du høre hvad der foregår bag dig, så chancen er mindre for at du bliver taget, hvis din fjende kryber op bag dig.

7.1 højtalere af syv højtalere og en sub-woofer (til bas), hvilket gør det muligt at få den ultimative lydoplevelse. Udover højtalerne i midten og højtalerne til venstre og højre foran og bagved, får du også en højtaler i højre og venstre side. For yderligere information og et diagram bedes duklikke her.