Denne side er designet til at give generel information om en bestemt kategori. For information om individuelle produkter, bedes du benytte hjælpeknappen () på højre side af konfiguratoren.

Bærekabinet
Når du vælger tilbehør til en laptop på vores konfigurationsside, har du mulighed for at tilføje en notebook-bæretaske til ordren. Vi anbefaler at du bestiller en bæretaske med din laptop af følgende årsager:

  • En bæretaske giver noget beskyttelse imod ridser, stød og skader, i tilfælde af at du taber din notebook eller at en genstand bliver placeret ovenpå den.
  • En bæretaske giver dig mulighed for let at transportere mange af tilbehørstingene til din notebook, såsom strømkabel og strømforsyning, mus/tastatur, Bluetooth-enhed osv. med lethed.
  • Vores generiske bæretasker er ganske vist generelt enkle, men er designet til de bærbare vi fremstiller og kan derfor vise sig at passe bedre end andre mærker.

Vi tilbyder også pålidelige højkvalitetsløsninger, såsom en Logitech® rygsæk eller kuffert, som vil gøre det nemmere end nogensinde før at tage din laptop med dig rundt.