Corsair H80i /m Stille Blæsere

Hydro Series H80i v2 er en alt-i-en væske CPU køler med en ekstra-tyk 120 mm radiator og dobbelt SP120L PWM blæsere for køling, der er meget mere overlegne end standard CPU køleblæsere. Væskekøling virker simpelthen bare bedre end luftkøling og det selvindeholdte design af H80i v2, gør det lettere for dig at beskytte din værdifulde CPU. H80i v2 har indbygget Corsair Link. Bare vedhæft det inkluderede kabel til et USB header på dit bundkort og download det gratis Corsair Link software. Så kan du overvåge CPU og kølevæske temperaturer, justere blæsehastigheder og tilpasse LED lyset direkte fra dit skrivebord.

Akasa Apache Sort Ultra-Stille Blæsere

Vi vil erstatte standard blæserne med de ultra-stille Akasa Apache Sorte Blæsere.

Super stille 12 cm blæser med S-FLOW blade, som giver 30% mere luftgennemgang end en standard blæser af samme størrelse. Den ekstra ydeevne kombineret med PWM automatisk fartkontrol holder støjen fra blæsere ved et minimum.

Apache blæseren skabere mere fokuseret luftgennemgang giver køling i blinde vinkler, som gør det til en ideel løsning til et kabinet eller køleskab blæser. HDB (Hydro Dynamisk) lejer forlænger blæserlivet og forstærker støjreduktion yderligere. IP54 militærstandard sikrer at blæseren er støv- og fugtafvisende. Den er kraftfuld, stille og holdbar!

kr 838,- inkl. moms