AMD Radeon RX 5700 Series

Bryd reglerne

Designet fra bunden for enestående ydeevne i 1440p og gaming i høj opløsning.

Gode gaming-oplevelser skabes ved at bryde reglerne. Grafikkortene i AMD Radeon™ RX 5700-serien er drevet af den helt nye RDNA-arkitektur og designet fra bunden for enestående ydeevne i 1440p samt enestående strømeffektivitet for gaming i høj opløsning.

Konfigurer Nu

Spil Gears 5 og mere end 100 PC-spil**

Køb udvalgte AMD Radeon™ grafikkort eller Ryzen™ processorer og få 3 måneders Xbox Game Pass til PC.

Lær mere

AMD Radeon™ RX 5700 XT GPU

AMD Radeon RX 5700 XT-grafikkortet yder ligeså godt som det ser ud. Udvid din kampstation med et metal-eksoskelet til varmespredning fusioneret med den redesignede kontursilhouet og accenter udført med maskinpræcision. Gode gaming-oplevelser skabes ved at bryde reglerne. Udnyt industriførende teknologier og oplev kraftfuld, accelereret gaming tilpasset til dig.

En ny ekstrem RDNA-arkitektur

Grafikkortene i Radeon RX 5700-serien er drevet af den nye RDNA-arkitektur, hjertet bag AMDs avancerede 7nm-teknologiproces. RDNA byder på op til 40 fuldstændig redesignede computeringsenheder, som leverer fantastisk ydeevne og op til 4x IPC-forbedringer, nye instruktioner, der passer bedre til visuelle effekter som volumetrisk belysning, sløringseffekter og dybdeskarphed samt et multi-niveau cache-hierarki for væsentligt reduceret forsinkelse og stærkt responsiv gaming. RDNA-arkitekturen aktiverer DisplayPort 1.4 med Display Stream Compression for ekstreme genopfriskningshastigheder og opløsninger på banebrydende skærme for vanvittigt medrivende gameplay.

Spilopløsning, accelereret

Grafikkortene i Radeon RX 5700-serien driver gaming i høj opløsning for medrivende eksplosioner, fysik og belysningseffekter, hvilket vækker realismen til live. Den højtydende RDNA-arkitektur blev skabt for i væsentlig grad at forbedre egenskaber som Radeon™ Image Sharpening, FidelityFX, TressFX, TrueAudio Next og VR technologies3 for maksimal ydeevne og smukke gaming-oplevelser.

Medrivende gaming-dynamikker

Tag din gaming-oplevelse til det næste niveau. Oplev gaming uden hak eller fejl med AMD Radeon FreeSync™1 og FreeSync™ 2 HDR2 teknologi, tilgængeligt på over 700 skærme. Få en konkurrencemæssig fordel med reduceret input-forsinkelse takket være Radeon™ Anti-Lag, som giver en ultrahurtig responstid til dine foretrukne e-sportsspil. Den seneste Radeon™ Software frigiver dit grafikkorts fulde potentiale med drivere fra dag 0, som er optimeret for de nye spiludgivelser, samt en meget justerbar gaming-oplevelse.

 1. Radeon FreeSync-teknologi kræver en skærm og et AMD Radeon™ grafikkort, som begge understøtter FreeSync. Se www.amd.com/freesync for alle detaljer. Bekræft kompatibilitet med din systemproducent før købet. GD-127
 2. FreeSync 2 HDR kræver ikke nogen HDR-kompatible skærme: Driveren kan indstille skærmen i naturlig tilstand, når der registreres FreeSync 2 HDR-understøttet HDR-indhold. Ellers forudsætter HDR-indhold, at systemet konfigureres med en komplet HDR-klar indholdskæde, der omfatter: Grafikkort, grafikdriver og program. Videoindhold skal gradueres i HDR og vises med en HDR-klar afspiller. Indhold i et vindue kræver, at styresystemet understøtter det. GD-105
 3. Radeon VR Ready Premium-produkter er udvalgte Radeon-grafikkort, som opfylder eller overstiger de anbefalede specifikationer for videokort/grafikkort til Oculus Rift eller HTC Vive. Andre hardware- (herunder CPU) og systemkrav, der anbefales af Oculus Rift eller HTC Vive, bør også opfyldes for at operere de anvendelige HMD'er som påtænkt. Efterhånden som VR-teknologier, HMD'er og andet VR-hardware og -software bliver udviklet og/eller bliver tilgængeligt, kan disse krav ændre sig uden varsel. PC/systemproducenter kan variere deres konfigurationer, hvilket giver forskellige resultater/ydelse i VR. Tjek med din PC- eller systemproducent for at bekræfte muligheden for VR. GD-102
 4. * Tilbuddet er tilgængeligt via deltagende forhandlere for berettigede køb foretaget fra d. 1. 2019 til og med d. 10. marts 2020, eller når beholdningen af kuponkoder er udtømt, det der sker først. Gælder ikke, hvor det er forbudt. Fulde tilbudsvilkår på www.amdrewards.com/terms. Game Pass til PC: Mere end 100 PC-spil er tilgængelige med start i august 2019. Gears 5 er tilgængeligt i efteråret 2019. Game Pass-koden skal indløses senest d. 30. juni 2020. Begrænset til ét salgsfremmende 3-måneders abonnement pr. Microsoft-konto indenfor en 12-måneders periode. Kræver Xbox (beta) appen og Windows 10 (med opdateringer). Aldersbegrænsninger og systemkrav gælder. Spilkataloget varierer med tiden. Få mere at vide på Xbox.com/gamepass.

  Gears 5 er vurderet som ESRB “M” for Mature, og PEGI er ikke vurderet endnu. Kan indeholde elementer, der er upassende for børn. Se venligst ESRB.org, PEGI.info eller din lokale spilvurderingsorganisation.

  Portions © 2019 Microsoft. Microsoft, Gears of War og Xbox er varemærker, der tilhører Microsoft-gruppen af virksomheder.

  Borderlands 3 er © 2019 IPerion, LLC, og publiceret og distribueret af 2K. Gearbox og Borderlands samt Gearbox Software og Borderlands-logoer er registrerede varemærker og bruges med tilladelse fra Gearbox Software, LLC. 2K og 2K-logoet er varemærker, der tilhører Take-Two Interactive Software, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

  © 2019 Advanced Micro Devices, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. AMD, AMD Arrow logoet, Ryzen, Radeon og kombinationer derimellem er varemærker, der tilhører Advanced Micro Devices, Inc.

Recommended Specs

Vi bruger cookies for at kunne give dig en bedre oplevelse. Fortsæt med at browse hvis du har det fint med dette, eller læs vores fortrolighedspolitik her.