Løfter niveauet/-erne

Cosmos c700m

med addreserbar RGB-belysning, aluminiumspaneler, et riser-kabel og buet, hærdet glas.

Løft standarden med Cooler Master Cosmos C700M – en unik indgang til Cosmos-udvalget, der har adresserbar RGB-belusning og en masse nye funktioner. Konfigurér dit PCSpecialist-system med Cooler Master Cosmos C700M i dag, og sørg for at dit systembyg er udstillet i dette fantastiske, elegante kabinet.

Konfigurer Nu

Cosmos

COSMOS C700P's debut i 2017 satte nye standarder for modulopbygning og skubbede derved grænserne for PC-bygning samt banede vejen for den seneste udgivelse af COSMOS C700M.

COSMOS C700M, der er lavet til at udfordre det stereotypiske layout af konventionelle PC-kabinetter tilpasser fortsat COSMOS-rammeværket til at opmuntre til at eksperimentere med layoutet. COSMOS C700M, som tager modulopbygning et skridt videre, samtidig med at den har funktioner, der holder sig til COSMOS-arven, har to kurver på de hærdede glassidepanel foruden seriens ikoniske aluhåndtag.

Løfter niveauet/-erne

Friheden i organiseringen af layoutet og understøttelsen af den unikke grafikkortholder gør tilpasset opbygning tilgængelig, lige så snart COSMOS C700M er pakket ud. Idéen er at inspirere til vækst i systembyggere på alle niveauer – siden chassiset kun er så komplekst, som systembyggerne har brug for, at det er, er der altid plads til kreativ eksperimenteren. Hvis moddere ønsker at tilpasse yderligere endnu, muliggør COSMOS-rammen en alsidighed som i sandkassen. COSMOS C700M bliver ved med at hæve niveauet/-erne på skræddersyede PC'er ved at inspirere systembyggere til at undslippe "standard-layoutet".

ARGB-lys

To parallele striber addresserbar RGB-belysning løber kontinuert fra toppanelet til frontpanelet, med ARGB-baggrundsbelysning på bunden, der reflekterer mod alustængerne.

GRAFIKKORTMONTERING MED RISERKABEL

Grafikkortbeslaget kan monteres lodret eller vandret på stræmforsyningens midterplade eller M-porten. Beslaget kan også roteres mellem 0 og 90 grader. Der medfølger også et 400 mm riser-kabel for at gøre det muligt at forbinde et lodret monteret grafikkort til bundkortet.

OMFATTENDE KABELAFDÆKNINGSSYSTEM

De 3 medfølgende dæksler kan monteres på enten M-porten eller midterpladen, med mulighed for at montere SSD-lagerplads eller et reservoir.

ALUMINIUMSPANELER OG -HÅNDTAG

Børstet aluminium spænder top- og frontpanerne med støbte aluhåndtag (og -fødder), der giver beskyttelse og understøttelse, når kabinettet bæres.

ALSIDIG VANDKØLINGSUNDERSTØTTELSE

Et design med et fladt kølerbeslag giver mere alsidighed til vandkøling, der kan monteres til rammens top, front eller bund. De to medfølgende beslag kan begge holde en 420 mm køler med mulighed for at montere blæsere og en køler på begge sider af beslaget.

MANGE TILSLUTNINGSMULIGHEDER

Det avancerede I/O-panel kommer med et 4-polet headsætstik (lyd+mikrofon), USB 3.1 (gen 2) type C-port, fire yderligere USB 3.0-porte, PWM-blæserhastighedsknap og en adresserbar RGB kontrolknap.

KURVET HÆRDET SIDEPANEL I GLAS

Et panoramisk hærdet glassidepanel

Vi bruger cookies for at kunne give dig en bedre oplevelse. Fortsæt med at browse hvis du har det fint med dette, eller læs vores fortrolighedspolitik her.