Coolermaster

Cooler Master - Skaber innovation, der betyder noget

GØR DEN TIL DIN EGEN

Stilfulde kabinetter, nedkølingsløsninger i topklasse og eksterne gamingenheder.

MasterBox MB530P

Klar til udstillingsrummet.

Konfigurer dit næste PCSpecialist system i Cooler Master MasterBox MB530p - udstillingsparate, sidepaneler af tempereret glas, adresserbare RGB-blæsere og mere.

Lær Mere

MasterCase SL600M er arbejdsområdets hovedhjørnesten med ydeevnen til at huse en krævende gamingopsætning. Gaming kan blive mere stille, når støjreduktionen kan køre ved lavere temperatur.

Lær Mere

Kendt for at skubbe til grænserne for Cooler Masters kabinetteknologi, nye teknologi, designelementer og funktioner, der er smeltet sammen af en serie der repræsenterer "Løft af niveauet/-erne". COSMOS C700M er i det højeste "Producent"-segment af produkter, og står på COSMOS-seriens teknologiske højdepunkt.

Lær Mere

Tag ikke den typiske vej; gå "dobbeltvejen". Her er Cooler Masters vandkøler til CPU'er med et nyt udseende og 100 % eget design. Behandl din CPU til dens designerede lavprofil-dobbeltkammerpumpe.

Lær Mere

MasterKeys Lite L Combo med RGB giver dig to gamingenheder med fantastiske funktioner. Udstyret med genialt opdelt RGB-belysning, som du kan tilpasse med en hvilken som helst farve, du måtte ønske. MasterKeys Lite L Combo giver dig RGB-oplevelsen og -ydeevnen i én pakke.

Lær Mere

Vi bruger cookies for at kunne give dig en bedre oplevelse. Fortsæt med at browse hvis du har det fint med dette, eller læs vores fortrolighedspolitik her.