15.6" Cosmos Serie

Produktivitet og spil på farten

Køb Nu

En 15,6" Cosmos leverer den perfekte balance mellem gaming-kraft og mobilitet og har masser af slagkraft, når det gælder power til trods for dens tykkelse og vægt. Kombinationen af kvalitetskomponenter og et stilfuldt, let kabinet gør Cosmos perfekt til daglige opgaver og let gaming på farten.

Tiende Intel® Core-Processore

Stationær-kaliber ydeevne med 10th Gen Intel® Core™ drevede bærbare. Klar opgaver hurtigere og slut dig hurtigere til med utrolig hurtig turboboost teknologi 3.0, acceleret med Intel® Optane™ Hukommelse og hypertrådning. Lev i og del den ultimative gamingoplevelse.

Op til ...

 • 8

  Kerner

 • 16

  Tråde

 • 5.00GHz

  Maks turbofrekvens

Accelererede visuelle gaming-effekter

Hold dine fjender i skak fra starten på den størst mulige skærm med højtdrevne 120Hz opdateringsrater, der giver mindre screen tear for en hurtigere og mere fordybende spiloplevelse.

Op til ...

 • 144hz

  Opdateringsfrekvens

 • 1920 x 1080

  Fuld HD

 • 15.6"

  Skærm

NVIDIA® GeForce® GTX Grafik

Essentielt udstyr til enhver gamer Drevet af NVIDIA Pascal™ den mest avancerede gaming GPU arkitektur nogensinde lavet, konfigurer din nye 15.6” Cosmos med NVIDIA GeForce® GTX 1650 eller GTX 1650 Ti.

Ved hjælp af innovative NVIDIA Game Ready-teknologier kan du opleve de nyeste titler i deres fulde herlighed på en utrolig hurtig og stille måde.

Vi bruger cookies for at kunne give dig en bedre oplevelse. Fortsæt med at browse hvis du har det fint med dette, eller læs vores fortrolighedspolitik her.