ESL Certified Gaming PCs

Præsenteret af PCSpecialist

Op dit game og spil som en pro med de officielt certificerede ESL Gaming PCer Udstyret til at løfte dit gameplay og give dig hæsblæsende fart, som er optimeret til de nyeste og bedste esports-titler.

I dag er esport den hurtigst voksende sport. Hvor hver fan har en stemme og hver en spiller kan opleve sejrsrusen. ESL er dedikerede til at fortsætte med at skubbe til grænserne, og det samme er PCSpecialist..

Hver ESL Gaming PC er klar til esport, officielt certificeret af ESL og kommer med officiel ESL branding.

ESL Certified Pro

Esports PC

Udspil, grib fat i og dominer dine modstandere med ESL Certified PRO Esports PCen. Designet til konkurrencemæssig gaming med høj framerate og kommer med den seneste nye Intel® Core™ i9-11900K otte-kernede processor og NVIDIA GeForce™ RTX 3080 grafikkort.

fra

£2,499.00 *

køb nu

* Prisen er i GBP. Prisen kan variere i din region, afhængigt af vekselkursen. Klik dig venligst videre til kassen for at se prisen i din region.

De viste billeder er kun til illustration. Det faktiske produkt kan have et andet æstetisk udseende.

ESL Certified Tournament

Esports PC

Hold takten i din rejse mod at blive den bedste i konkurrencemæssig gaming. Den ESL certificerede TOURNAMENT Esports PC tilbyder ydeevne uden sidestykke og er designet til at give dig den fordel, du har brug for over dine modstandere. Kommer med den seneste nye Intel® Core™ i7-11700K otte-kernede processor kombineret med NVIDIA GeForce™ RTX 3070.

fra

£1,949.00 *

køb nu

* Prisen er i GBP. Prisen kan variere i din region, afhængigt af vekselkursen. Klik dig venligst videre til kassen for at se prisen i din region.

De viste billeder er kun til illustration. Det faktiske produkt kan have et andet æstetisk udseende.

Kabelstyret

Vores fuldt oplærte og erfarne teknikere sikrer, at din gaming-PC er fuldt kabelstyret, hvilket skjuler alle unødvendige kabler og giver din PC et pænt og ryddeligt udseende.

Grundigt testet

Efter installationen af styresystemet og driverne, føres alle vores PC'er igennem en indkøringstest over en 24-timers periode for at sikre deres stabilitet og ydeevne.

Garanti og teknisk support

Alle vores PC'er kommer med 3 års standardgaranti, og der forefindes muligheder for opgradering. PCSpecialist har et fuldt oplært team af supportmedarbejdere, der står klar til at give dig den bedste support.

11th Gen Intel® Core Processorer

Designet til at game

Intel fortsætter en 15 år lang historie og bestemmer farten som de teknologisk førende indenfor PC gaming og esports-oplevelser - De leverer teknologi i verdensklasse, som skubber til grænserne for ydeevne og understøtter et voksende økosystem af vigtige ligaer, brands og udgivere.

Intel er den globale teknologisk partner for Electronic Sports League (ESL), som er verdens største esportsnetværk og banebrydende for konkurrencemæssig gaming. ESL blev grundlagt i år 2000 og opererer anerkendte internationale ligaer og begivenheder - alt sammen kører på Intel.

NVIDIA GeForce RTX 30 Serien Grafikkort

Frames vinder spil

GeForce RTX™ 30 Seriens GPUer leverer den ultimative ydeevne til gamere og skabere. De er drevet af Ampere—NVIDIAs 2. generations RTX-konstruktion—med nye RT-kerner, Tensor-kerner og streaming multi-processorer for den mest realistiske ray-tracing-grafik og banebrydende AI-funktioner.

Gaming PC'er med hurtigere grafikkort leverer højere antal frames. Højere billedfrekvenser lader dig se tingene tidligere og giver dig en bedre chance for at ramme dit mål. Derfor har spillere med bedre grafikkort i gennemsnit højere Kill/Death (KD) nøgletal.

* Billede er kun til illustration. Konfigurerede grafikkort kan variere i mærke, fabrikant og udseende.

BLIV EN DEL AF
ESL ESPORTS REJSEN

Dine historier. Uovervindelig dedikation. Timerne, du investerer.

ESL er vores fællesskab - vi ønsker, at du hjælper med at forme, hvor vi bevæger os hen som det næste. Alt starter med spillerne. Esport tillader atleter fra hele verden at konkurrere og træne med hinanden. Mange af barrierne, der gør det svært at forfølge karrierer i traditionelle sportsgrene eksisterer ikke i vores verden.

ESL tror på stærke amatør og semi-professionelle omgivelser, som kan fungere som en vej mod professionelt spil. Spil en-mod-en med verdens mest professionelle spillere - brug denne mulighed for at udfordre dem.