TILBAGE TIL TOPPEN

DEN OFFICIELLE

FNATIC GAMING PC

Uanset om du gerne vil forbedre dit spredningsmønster i CS:GO eller din jungling i League of Legends, sørger den officielle Fnatic Gaming PC for at du får den #FNATICSEJR. Fnatic Gaming PC'en er skræddersyet til esports og gaming i kokurrencesammenhæng. Den kombinerer en nøje udvalgt vifte af komponenter, som giver dig overhånden mod dine fjender og det løft, du har brug for for at bringe dine spilleevner op på et nyt niveau.

AMD 3. Generations Ryzen™ processorer og Radeon™ RX grafikkort giver ydeevne til at vinde de største e-sportstitler, ydeevneproblemer forsvinder som dug for solen og giver dig mulighed for at fokusere 100% på spillet.

Tilgængelig nu for:

£2,299.00 *

Køb Nu

* Prisen er i GBP. Prisen kan variere i din region, afhængigt af vekselkursen. Klik dig venligst videre til kassen for at se prisen i din region.

De viste billeder er kun til illustration. Det faktiske produkt kan have et andet æstetisk udseende.

6 måneders Xbox Game Pass inkluderet!*

Opdag dit nye yndlingsspil

XBOX Game Pass til PC - Ubegrænset adgang til over 100 PC-spil i høj kvalitet til Windows 10. Der bliver tilføjet nye spil hele tiden, så du altid har noget nyt at spille.

Få 6 måneders Xbox Game Pass til PC så længe lager haves - sammen med en Fnatic Gaming PC

Flere oplysninger

* Kræver Windows 10. Med forbehold for særlige specifikationer som opfylder systemets mindstekrav. Klik her for flere oplysninger.

Perfekt til dine yndlings esportstitler

Anbefalede FNATIC Gaming PCer

FNATIC ELITE

FNATIC-ELITE

Fra kr 15.030,- inkl. moms og levering.

 • AMD Ryzen 5 5600X
 • 16GB Corsair VENGEANCE RGB PRO 3200MHz
 • 8GB GEFORCE RTX 3060 Ti
 • 1TB SEAGATE BARRACUDA HDD
 • 250GB SAMSUNG 970 EVO PLUS M.2

Fnatic Pro

Fnatic-Pro

Fra kr 18.910,- inkl. moms og levering.

 • AMD Ryzen 7 5800X
 • 16GB Corsair VENGEANCE RGB PRO 3200MHz
 • 12GB AMD RADEON™ RX 6700 XT
 • 1TB SEAGATE BARRACUDA HDD
 • 500GB SAMSUNG 970 EVO PLUS M.2

FNATIC Ultra

FNATIC-Ultra

Fra kr 28.680,- inkl. moms og levering.

 • AMD Ryzen 9 5950X
 • 32GB Corsair VENGEANCE RGB PRO 3200MHz
 • 16GB AMD RADEON™ RX 6900 XT
 • 4TB SEAGATE BARRACUDA HDD (5,400)
 • 1TB SAMSUNG 970 EVO PLUS M.2

Designet og skabt af PCSpecialist

FNATIC Gaming PCer

PCSpecialist er stolte af at kunne forsyne dig med en gamingplatform, der er klargjort til esport og er støttet af en af de bedste esportsorganisationer i verden. Spil som en professionel og løft dine spilleevner med Fnatic Gaming PCer.

Fnatic kræver det maksimale af deres Gaming PCer og sig selv for konstant at spille på højeste niveau i esport. Fnatics spillere træner, spiller prøvekampe, deltager i online-turneringer og streamer for deres fans på systemer, der er bygget af PCSpecialist og er drevet af AMD's seneste teknologier.

Hver Fnatic Gaming PC er prydet med Fnatics klassiske signaturbranding.

Kabelstyret

Vores fuldt oplærte og erfarne teknikere sikrer, at din gaming-PC er fuldt kabelstyret, hvilket skjuler alle unødvendige kabler og giver din PC et pænt og ryddeligt udseende.

Grundigt testet

Efter installationen af styresystemet og driverne, føres alle vores PC'er igennem en indkøringstest over en 24-timers periode for at sikre deres stabilitet og ydeevne.

Garanti og teknisk support

Alle vores PC'er kommer med 3 års standardgaranti, og der forefindes muligheder for opgradering. PCSpecialist har et fuldt oplært team af supportmedarbejdere, der står klar til at give dig den bedste support.

DET HURTIGSTE I SPILLET

AMD Ryzen™ Processorer

AMD Ryzen™ 5000 Series desktop-processorer kører de mest krævende spil og udsletter multitrådede opgaver som 3D- eller videogengivelse og softwarekompilering. Med op til 16 kerner, 32 tråde, boost-clocks på op til 4,9 GHz og op til 72 MB cache leverer AMD Ryzen™ 5000 Series processorer spilgennembrydende ydeevne. 1

1. Fra august 2020 har AMD 3. gen Ryzen desktop-processorer højere hastigheder (4,7 GHz vs. 4,3 GHz), mere hukommelse (op til 72 MB vs. op til 40 MB) og bredere båndbredde (PCIe Gen 4 med 32 GB/s enkelt retningsbestemt, vs. PCIe Gen 3 med 16 GB/s enkelt retningsbestemt) sammenlignet med AMD 2nd Generation Ryzen desktop processorer.RZ3-68

YDEEVNE DER FÅR SPILLET TIL AT KØRE

DREVET af NVIDIA RTX™ og AMD RADEON™

Bryd dine grænser, og udfordr dine sanser med de nyeste højtydende grafikkort fra NVIDIA RTX™ og AMD RADEON™. Løft dit konkurrencespil og øg dine frames, så du kan outplaye og outmatche dine modstandere i dine yndlings esport spil.

VELKOMMEN TIL ESPORTSVERDEN

FNATIC ER EN FAKKELBÆRER FOR DEN GLOBALE PROFESSIONELLE ESPORTSBEVÆGELSE.

Siden det blev grundlagt af Sam og Anne Mathews i 2004 i den professionelle videospilsindustris tidlige år, har Fnatic hjulpet med at udvikle den nye verdenssport til et hurtigt voksende fænomen.

Kernen af Fnatic er deres talentfulde professionelle gamere, som har vundet hundredevis af turneringer og inspireret et fællesskab på mere end ti millioner fans. Fnatics verdensklassespillere repræsenterer Fnatic i alle klodens verdenshjørner og deltager i mere end 75 internationale begivenheder fordelt over 9 forskellige spil (LoL, Dota 2, CS:GO, Apex Legends, Clash Royale, PUBG Mobile, Rainbow Six, FIFA og Fortnite). Med over et årti med stor sejre, fortsætter Fnatic med at holde sin plads som en fakkelbærer for industrien.

Fnatic er mere end bare et hold og har en mission om at indføre esport i alle husstande. Med hovedkvarter i London, fordeler Fnatic sig over San Francisco, Berlin, Beograd og Kuala Lumpur. Med alt fra at designe hardwareudstyr og beklædning til at lancere oplevelser for deres fans, er Fnatic dedikeret til at opbygge det første globalt kendte livsstilsbrand som er udtrådt fra esportsverden, og til at fortsætte med at underholde nye publikummer, vidt og bredt.

esports equivalent of football super-team Real Madrid

Europe's biggest and most successful team

En Velfortalt Historie & Milepæle

15

År på toppen

55m

Globalt publikum

209

Mesterskaber

370+

Medaljer vundet

30

Forskellige spil

$15m

Vundet præmiepenge

Esportsudstyr uden dikkedarer

Efter 11 år med blod, sved og ødelagt udstyr... ved Fnatic, hvad der skaber fantastisk esportshardware. Godt esportsudstyr handler om enkelhed, komfort og pålidelighed - det er præcis hvad du mangler for at præstere når det gælder, og intet andet. Fnatic Gear, professionelt udstyr designet af et af verdens bedste esportshold.

Konfigurer med din computer

Et fristed for enhver gaming-entusiast

Fnatic HQ, London

Fnatics hovedkvarter befinder sig i hjertet af London og er udstyret med PCSpecialists Fnatic Gaming PCer for at give Fnatic spillerne en platform, hvor de kan skærpe deres evner i deres yndlings esportsspil.

Fnatics hovedkvarter har flere gamingrum, og deres helt eget streamingrum, som alle er drevet af Fnatic Gaming PCer. Det er virkelig et fantastisk sted for Fnatic holdet at holde bootcamp i, fordi det sikrer, at de har det bedste udstyr at øve sig på.

Vi bruger cookies for at kunne give dig en bedre oplevelse. Fortsæt med at browse hvis du har det fint med dette, eller læs vores fortrolighedspolitik her.