TILBAGE TIL TOPPEN

Perfekt til dine yndlings esportstitler

Anbefalede FNATIC Gaming PCer

FNATIC Elite


Fra kr 10.290,- inkl. moms og levering.

 • AMD Ryzen 5 3600X
 • 16GB Corsair VENGEANCE RGB PRO 3200MHz
 • 6GB AMD RADEON™ RX 5600 XT
 • 1TB SEAGATE BARRACUDA HDD
 • 250GB SAMSUNG 970 EVO PLUS M.2

FNATIC Pro


Fra kr 14.100,- inkl. moms og levering.

 • AMD Ryzen 7 3800X
 • 16GB Corsair VENGEANCE RGB PRO 3200MHz
 • 8GB AMD RADEON™ RX 5700 XT
 • 2TB SEAGATE BARRACUDA HDD
 • 500GB SAMSUNG 970 EVO PLUS M.2

FNATIC Ultra


Fra kr 23.270,- inkl. moms og levering.

 • AMD Ryzen 9 3950X
 • 32GB Corsair VENGEANCE RGB PRO 3200MHz
 • 10GB GEFORCE RTX 3080
 • 4TB SEAGATE BARRACUDA HDD (5,400)
 • 1TB SAMSUNG 970 EVO PLUS M.2

Designet og skabt af PCSpecialist

FNATIC Gaming PCer

PCSpecialist er stolte af at kunne forsyne dig med en gamingplatform, der er klargjort til esport og er støttet af en af de bedste esportsorganisationer i verden. Spil som en professionel og løft dine spilleevner med Fnatic Gaming PCer.

Fnatic kræver det maksimale af deres Gaming PCer og sig selv for konstant at spille på højeste niveau i esport. Fnatics spillere træner, spiller prøvekampe, deltager i online-turneringer og streamer for deres fans på systemer, der er bygget af PCSpecialist og er drevet af AMD's seneste teknologier.

Hver Fnatic Gaming PC er prydet med Fnatics klassiske signaturbranding.

Kabelstyret

Vores fuldt oplærte og erfarne teknikere sikrer, at din gaming-PC er fuldt kabelstyret, hvilket skjuler alle unødvendige kabler og giver din PC et pænt og ryddeligt udseende.

Grundigt testet

Efter installationen af styresystemet og driverne, føres alle vores PC'er igennem en indkøringstest over en 24-timers periode for at sikre deres stabilitet og ydeevne.

Garanti og teknisk support

Alle vores PC'er kommer med 3 års standardgaranti, og der forefindes muligheder for opgradering. PCSpecialist har et fuldt oplært team af supportmedarbejdere, der står klar til at give dig den bedste support.

DEN OFFICIELLE

FNATIC GAMING PC

Uanset om du gerne vil forbedre dit spredningsmønster i CS:GO eller din jungling i League of Legends, sørger den officielle Fnatic Gaming PC for at du får den #FNATICSEJR. Fnatic Gaming PC'en er skræddersyet til esports og gaming i kokurrencesammenhæng. Den kombinerer en nøje udvalgt vifte af komponenter, som giver dig overhånden mod dine fjender og det løft, du har brug for for at bringe dine spilleevner op på et nyt niveau.

AMD 3. Generations Ryzen™ processorer og Radeon™ RX grafikkort leverer fordelen i ydeevne til at vinde i de største esportstitler og fjerner problemer med ydeevne fra ligningen for at sætte fuld fokus på selve spillet.

Tilgængelig nu for:

£1,499.00 *

Køb Nu

* Prisen er i GBP. Prisen kan variere i din region, afhængigt af vekselkursen. Klik dig venligst videre til kassen for at se prisen i din region.

De viste billeder er kun til illustration. Det faktiske produkt kan have et andet æstetisk udseende.

Designet til Gaming

AMD Ryzen™ Processorer

Vindende ydeevne er vigtigt. For gamere er det øjeblikket, hvor du ikke har råd til et millisekunds lag. For streamere er det når du leverer kompromisløs kvalitet til dit publikum. Uanset hvornår du har brug for det, leverer AMD Ryzen™ 3000-seriens processorer. Fordi den mest avancerede stationære processor i verden1 yder ikke bare. AMD Ryzen™ er designet til at vinde

1. “Advanceret” er defineret som overlegen processeringstekonologi i et mindre knudepunkt og unik understøttelse af PCIe® 4. Generation på spilmarkedet pr. 05/26/2019. RZ3-14

Bøj Reglerne

AMD Radeon™ RX Grafikkort

AMD Radeon™ RX 5700 Seriens GPUer er drevet af RDNA arkitektur, som kræver mindre forsinkelse, energi og båndbredde for at levere gamingoplevelser i høj kvalitet. AMD FidelityFX leverer fantastisk udseende billedside ved at samle flere effekter i færre shader passes for at reducere overhead og frigøre din GPU til at kunne levere den hårdtrammende oplevelse, du kræver.

VELKOMMEN TIL ESPORTSVERDEN

FNATIC ER EN FAKKELBÆRER FOR DEN GLOBALE PROFESSIONELLE ESPORTSBEVÆGELSE.

Siden det blev grundlagt af Sam og Anne Mathews i 2004 i den professionelle videospilsindustris tidlige år, har Fnatic hjulpet med at udvikle den nye verdenssport til et hurtigt voksende fænomen.

Kernen af Fnatic er deres talentfulde professionelle gamere, som har vundet hundredevis af turneringer og inspireret et fællesskab på mere end ti millioner fans. Fnatics verdensklassespillere repræsenterer Fnatic i alle klodens verdenshjørner og deltager i mere end 75 internationale begivenheder fordelt over 9 forskellige spil (LoL, Dota 2, CS:GO, Apex Legends, Clash Royale, PUBG Mobile, Rainbow Six, FIFA og Fortnite). Med over et årti med stor sejre, fortsætter Fnatic med at holde sin plads som en fakkelbærer for industrien.

Fnatic er mere end bare et hold og har en mission om at indføre esport i alle husstande. Med hovedkvarter i London, fordeler Fnatic sig over San Francisco, Berlin, Beograd og Kuala Lumpur. Med alt fra at designe hardwareudstyr og beklædning til at lancere oplevelser for deres fans, er Fnatic dedikeret til at opbygge det første globalt kendte livsstilsbrand som er udtrådt fra esportsverden, og til at fortsætte med at underholde nye publikummer, vidt og bredt.

esports equivalent of football super-team Real Madrid

Europe's biggest and most successful team

En Velfortalt Historie & Milepæle

15

År på toppen

55m

Globalt publikum

209

Mesterskaber

370+

Medaljer vundet

30

Forskellige spil

$15m

Vundet præmiepenge

Esportsudstyr uden dikkedarer

Efter 11 år med blod, sved og ødelagt udstyr... ved Fnatic, hvad der skaber fantastisk esportshardware. Godt esportsudstyr handler om enkelhed, komfort og pålidelighed - det er præcis hvad du mangler for at præstere når det gælder, og intet andet. Fnatic Gear, professionelt udstyr designet af et af verdens bedste esportshold.

Konfigurer med din computer

Et fristed for enhver gaming-entusiast

Fnatic HQ, London

Fnatics hovedkvarter befinder sig i hjertet af London og er udstyret med PCSpecialists Fnatic Gaming PCer for at give Fnatic spillerne en platform, hvor de kan skærpe deres evner i deres yndlings esportsspil.

Fnatics hovedkvarter har flere gamingrum, og deres helt eget streamingrum, som alle er drevet af Fnatic Gaming PCer. Det er virkelig et fantastisk sted for Fnatic holdet at holde bootcamp i, fordi det sikrer, at de har det bedste udstyr at øve sig på.

Vi bruger cookies for at kunne give dig en bedre oplevelse. Fortsæt med at browse hvis du har det fint med dette, eller læs vores fortrolighedspolitik her.