Supercharge your gaming.

Få 3 spil og meget mere ved et køb af en kvalificeret enhed, der er drevet af en Intel® Core™ i7 eller i9 processor og kommer med Intel® Arc™ 5 eller 7 grafik.

Konfigurer Nu

Indløs tilbuddet før den 31. januar 2023.

Anbefalede specifikationer

Arc Master

Arc-Master

Fra kr 16.600,- inkl. moms og levering.

 • Intel® Core™ i7-12700K
 • ASUS® ROG STRIX Z690-F GAMING WIFI
 • 32GB Corsair VENGEANCE 4800MHz
 • 16GB INTEL ARC A770

Arc Extreme

Arc-Extreme

Fra kr 18.140,- inkl. moms og levering.

 • Intel® Core™ i7-12700K
 • ASUS® ROG STRIX Z690-F GAMING WIFI
 • 32GB Corsair DOMINATOR PLATINUM 5600MHz
 • 16GB INTEL ARC A770

Arc Goliath

Arc-Goliath

Fra kr 22.310,- inkl. moms og levering.

 • Intel® Core™ i9-12900K
 • ASUS® ROG MAXIMUS Z690 HERO WIFI
 • 64GB Corsair DOMINATOR RGB 5200MHz
 • 16GB INTEL ARC A770

Fuld download

Call of Duty®: Modern Warfare® II kaster spillere ud i en hidtil uset global konflikt, der byder på tilbagevenden af de ikoniske Operators i Task Force 141.

Infinity Ward bringer fans state-of-the-art gameplay med helt ny pistolhåndtering, avanceret AI-system, en ny Gunsmith og en række andre gameplay og grafiske innovationer, der løfter franchisen til nye højder.

Fuld download

Gotham Knights er en open-world, action-RPG, der foregår i den mest dynamiske og interaktive Gotham City indtil nu. Patruljer Gothams fem adskilte områder i solo eller co-op og slå ned på kriminelle aktiviteter, uanset hvor du finder den.

Din arv begynder nu. Træd ind i ridderens rolle.

Fuld download

Ghostbusters: Spirits Unleashed er et sjovt multiplayer-spil, der er perfekt til alle niveauer. Fire proton pack-bærende Ghostbustere forsøger at fange et spøgelse, der hjemsøger unikke lokationer i asymmetriske multiplayer-kamper (online eller offline). Efterhånden som spillerne når længere, låser de op for kostumer og opgraderinger, så både Ghostbusters og spøgelser kan styrke deres spiloplevelser. Udseendet og følelsen leverer en indlevende oplevelse i universet til fans og lader dem udleve deres Ghostbusting-fantasier. Uanset om du jager eller hjemsøger, er spillet nemt at lære og sjovt at mestre!

Indhold i spillet

Bloodhunt er et spændende gratis Battle Royale-spil, der foregår i Prag, som er fortæret af en hensynsløs krig mellem vampyrklaner. Brug dine overnaturlige kræfter til at jage og overliste dine rivaler og inkvisitionssoldater i dette tredjepersons actionskydespil. Gør dig klar, drik dig mæt af potent blod så du kan vokse i styrke, trods tyngdekraften og slå til fra hvor som helst. Dominer natten!

Vælg 3 af 5 Kreativitetstitler:

1 års abonnement

Beskær, raffinér, tilføj visuelle effekter og del - PowerDirector 365 tilbyder studiekvalitets videoredigeringsværktøjer med et intuitivt workflow.

Fuld download

Lamslående skarpe print. Beskæring i høj opløsning i postproduktion. iPhone-fotos, der ligner at de er taget med et spejlreflekskamera.

Uanset hvorfor, du forstørrer dine fotos, vil du altid have den bedst mulige kvalitet til dine resultater. Lige nu er Gigapixel AI det eneste tilgængelige fotoforstørrelsesprodukt, som faktisk kan føre detaljer tilbage til dit forstørrede foto.

3 måneders abonnement

XSplit gør det muligt for personer og virksomheder at forbinde sig med hinanden, skabe indhold og dele ideer.

Producér virtuelle begivenheder, skab livestreamet indhold og meget mere med XSplit Broadcaster. Få det bedste i klassen indenfor AI-drevet virtuel fjernelse af baggrund, udviskning og erstatning med XSplit VCam.

3 måneders abonnement

6 måneders abonnement.

Video Pro X revolutionerer videoredigering og leverer et imponerende udvalg af professionelle værktøjer, der er banebrydende indenfor teknologien. Alt, du har brug for, er inkluderet til at skabe en færdig film hurtigere og nemmere end med enhver anden videoredigeringssoftware.

Begynd nu

Køb en kvalificerende Intel® Core™ i7 eller i9 processor med Intel® Arc™ 5 eller 7 grafik.


 1. Gå til softwareoffer.intel.com/gamingaccess
 2. Log ind eller opret en konto. Bemærk venligst: dit telefonnummer er påkrævet for kontobekræftelse og adgang.
 3. Når din konto er bekræftet, skal du logge ind og indtaste din hovednøgle inden den 31. januar 2023 for at gøre krav på din software.
 4. Accepter tilbuddets vilkår og betingelser og gennemfør den korte spørgeundersøgelse.
 5. Vælg og gør krav på de tilgængelige softwareprodukter.