Intel® Xeon® Scalable Processorer

Utrolig ydeevne. Fleksibilitet uden lige.

Konfigurer Nu

Intel® Xeon® Scalable Processorer

Her er 3. generations Intel® Xeon® Scalable processorer, som er en balanceret arkitektur, der leverer indbygget AI-acceleration og avancerede sikkerhedsevner, der lader dig placerer dine arbejdsbyrder sikkert, der hvor de yder bedst - fra edge til cloud.

3. generations Intel® Xeon® Scalable processor drager fordel af årtiers innovation til de mest almindelige arbejdsbyrdekrav, understøttet af nære partnerskab og dybe integrationer med verdens førende udbydere og software og løsninger. 3. generations Intel® Xeon® Scalable processorer er optimerede til mange typer af arbejdsbyrder og ydeevneniveauer - alt sammen med den pålidelige og åbne Intel-arkitektur, du kender og stoler på.

Datacenterapplikationer

Når kraftfulde nye teknologier transformerer erhvervslivet, kan Intels brede portfolio af løsninger hjælpe organisationer med at drage fordel af disse banebrydende innovationer.

Cloud Computing

I dag har organisationer mere end nogensinde før brug for fjernadgang til computer-, lagrings- og netværksressourcer. Intel® Datacenter Cloud-løsninger er designet til at leverer pålidelig, skalérbar og arbejdsbyrdeoptimeret ydeevne.

Kunstig intelligens

Efterhånden som AI bliver mere essentiel i kundeservice, forbliver det en udfordring at indsætte den påkrævede infrastruktur til at understøtte AI i større skalaer. Intel gør implementeringen hurtigt og let.

Computing med høj ydeevne

Intel®-løsninger er i deres kerne nogle af verdens mest kraftfulde supercomputere. Gør dig klar til at håndtere de mest komplekse arbejdsbyrder og morgendagens udfordringer med en højtydende computing-platform drevet af Intel.

Avancerede Analyseegenskaber

Avancerede analyseegenskaber er ved et blive et livsnødvendigt værktøj for virksomheder, der bruger data til at strømline drift og forbedre kundeoplevelser. Intel leverer et stærkt fundament til analyser på tværs af enhver organisation.

Skab ægte værdi med Intel Edge teknologi og løsninger.

Vi har brugt år på at løse de komplekse udfordringer ved IT-operationelle skel, fin-tunet og valideret edge-software og samarbejdet med vores partnere om at bringe hundredevis af markedsklare pakker til vores kunder, som er bygget fra mere end 15.000 slutbrugerinstallationer. Det er alt sammen bygget på et betroet og modent udviklingsøkosystem. Du ved at det er der, når det virkelig gælder, Detailforretninger, telefonmaster, fabriksgulve - uanset hvilken edge, du arbejder på, drives din edge af Intel.