Lafité III

Nu med et slankere, mere kraftfuldt og robust design.


Lafté III er 13.3" og er designet med henblik på batterilevetid og portabilitet. Det er en elegant bærbar, baseret på 7.generations Intel Core™ Processor teknologi. Med et slankt 17.8mm design og en vægt på kun 1.3 kg er denne bærbare spækket med funktioner og klar til at multitaske så snart du pakker den ud.

KONFIGURER NU

Mere kraftfuld end nogensinde før!

8. Generation Intel® Core™ Processorer


Lafité III med Intel® Core™ Processorer. Intel Inside®. Ekstraordinær Ydeevne Udenpå.

8. generations Intel® Core™ processorfamilien hæver endnu engang niveauet for Intels seneste processorer og leverer en hurtigere reagerende ydelse end nogensinde før, fantastisk underholdning og gaming samt mere naturlige, intuitive interaktioner med din bærbare.

Utroligt Display

Full HD IPS 1920 x 1080


Med et full HD 1920 x 1080 IPS panel kan du forvente at få pålidelige og præcise farver fra alle synsvinkler. Modsat standardpaneler lyser IPS paneler ikke op og viser ikke haler når de berøres.

IPS-paneler kan behandle højhastighedssignaler uden datatab ved at bruge kobberledninger med lave modstandsværdier. De har klare billeder og en stabil responstid.

Bagbelyst Tastatur


Med Lafités tastatur med baglys kan du nu nemt skrive i lav belysning og tilmed i mørket. Lafité har flere indstillinger til lysstyrke, så du kan tilpasse lyset til dit arbejdsmiljø.

Slank og Robust


Med en tykkelse på kun 17.8mm har Lafité rækken af bærbare stadig høj ydeevne samtidig med at den har en slank profil. Et aluminiumsfinish i høj kvalitet giver dig et design, som gør bærbaren holdbar og rigid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig en bedre oplevelse. Fortsæt med at browse hvis du har det fint med dette, eller læs vores fortrolighedspolitik her.