14" LAFITÉ IV

Nu med et design med tynde skærmkanter.


Lafité IV er en elegant bærbar, der er designet med henblik på batterilevetid og at være transportabel og er baseret på 10. generations Intel® Core™ Processor teknologi. Med et slank design på 18.8mm og en vægt på kun 1.4kg er denne bærbare rig på funktioner, og klar til at du kan multitaske, så snart du har pakket den ud.

Konfigurer Nu

Mere kraftfuld end nogensinde før!

Tiende Intel® Core-Processore


Lafité IV med Intel® Core™ Processorer. Intel Inside®. Ekstraordinær Ydeevne Udenpå.

10. generations Intel® Core™ processorfamilien hæver endnu engang niveauet for Intels seneste processorer og leverer en hurtigere reagerende ydelse end nogensinde før, fantastisk underholdning og gaming samt mere naturlige, intuitive interaktioner med din bærbare.

Utroligt Display

Full HD IPS 1920 x 1080


Med et full HD 1920 x 1080 IPS panel kan du forvente at få pålidelige og præcise farver fra alle synsvinkler. Modsat standardpaneler lyser IPS paneler ikke op og viser ikke haler når de berøres.

Nu med et design med tynde skærmkanter, der giver et større synsfelt med minimal distraktion fra dit arbejde.

Bagbelyst Tastatur


Med Lafités tastatur med baglys kan du nu nemt skrive i lav belysning og tilmed i mørket. Lafité har flere indstillinger til lysstyrke, så du kan tilpasse lyset til dit arbejdsmiljø.

Slank og Robust


Med en tykkelse på kun 18.8mm har Lafité rækken af bærbare stadig høj ydeevne samtidig med at den har en slank profil. Et aluminiumsfinish i høj kvalitet giver dig et robust design, som gør bærbaren holdbar og rigid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig en bedre oplevelse. Fortsæt med at browse hvis du har det fint med dette, eller læs vores fortrolighedspolitik her.