GeForce® GTX Battlebox

Få udstyret. Kom i gang med kampen.


GeForce® GTX Battlebox er en kraftfuld gamingopsætning, der giver dig alt du behøver for at løfte din gamingoplevelse op på et højere niveau. Den ekstreme kraft fra verdens bedste grafikkort. Det seneste højydelseshardware fra de bedste systembyggere. Og en historik med dominans i hvert spil.

Geforce GTX er den foretrukne gamingplatform for complexity.

Rory "Dephh" Jackson
Stjernespiller hos Complexity

battlebox ultimate

drager i kamp med den ultimative geforce.


Bliv kampklar med den ultimative gamingmaskine, hvad enten du er førstepersons skarpskytte eller professionel eSport-spiller. Battlebox Ultimate kombinerer den ekstreme kraft fra et GeForce GTX grafikkort med det seneste højydelseshardware for at give dig en utrolig oplevelse—hver gang. Få udstyret. Spil ligesom de professionelle

BATTLEBOX ULTIMATE
BATTLEBOX ULTIMATE - LIMITED EDITION

battlebox essential

Tag skridtet op til fantastisk pc gaming.


Træd kampklar ind i arenaen med Battlebox Essential, en finindstillet opsætning, der er optimeret til gaming. Den anbefalede opsætning for de mest populære spil i dag som Overwatch og League of Legends leverer 1080p ved 60 fps, livagtig gaming med DirectX 12, næste generations GeForce GTX grafikkort og avanceret gaming hardware. Det er en helt ny måde at træde et niveau op på.

BATTLEBOX ESSENTIAL

Vi bruger cookies for at kunne give dig en bedre oplevelse. Fortsæt med at browse hvis du har det fint med dette, eller læs vores fortrolighedspolitik her.