Nvidia pc-tilbud

NVIDIA Powered Tilbud

Drevet af NVIDIA DLSS og NVIDIA Reflex.

Se de seneste NVIDIA Powered Tilbud.

Vis tilbud

* Billeder er kun til illustrationsformål Det faktiske produkt kan være anderledes hvad angår specifikationer og æstetik.

Kompromisløs kvalitet med højere ydeevne

Nyd strålesporing og ultrahøje opløsninger med DLSS-teknologi. Det bruger avanceret AI-gengivelse til at producere billedkvalitet, der kan sammenlignes med den oprindelige opløsning - og nogle gange endda bedre - mens den konventionelt kun gengiver en brøkdel af pixels. Avancerede tidsmæssige feedbackteknikker giver dig utroligt skarpe billeddetaljer og forbedret stabilitet fra billede til billede.

nvidia-video
dlss resolution

DLSS Superopløsning

Styrker ydeevnen for alle GeForce RTX grafikkort ved at bruge AI til at skabe frames i højere opløsning fra et input med lavere opløsning. DLSS bruger flere billeder i lavere opløsning og bruger bevægelsesdata og feedback fra tidligere frames til at rekonstruere naturlige kvalitetsbilleder

AI-drevet præstationsboost

AI-gengivelse på dedikerede Tensor Cores giver dig utrolig ydeevne, skubber billedhastigheder op og giver det nødvendige headroom til at maksimere grafikindstillinger og opløsning, endda op til 8K.

dlss chart

Ydeevne fanget med RTX 3080 ved 3840 x 2160, Maks. Grafikindstillinger, DLSS Performance Mode og strålesporing aktiveret.

Transformer dine yndlingsspil.

DLSS transformerer industrien og fås nu i over 200 spil og apps, fra de største blockbustere som Cyberpunk 2077 og Marvel’s Spider-Man Remastered, til indie-favoritter som Deep Rock Galactic, med nye spil, der integrerer det jævnligt.

dlss games