16 Super-Serien

Geforce® GTX 1660 super™

GeForce GTX 1660 SUPER er op til 20% hurtigere end den originale GTX 1660 og op til 1.5X hurtigere end den tidligere generations GTX 1060 6 GB. Den er drevet af den prisvindende NVIDIA Turing™ konstruktion og ultra-hurtig GDDR6 hukommelse og er en superforstærker til nutidens mest populære spil. Tid til at udstyre dig og blive SUPER.

Konfigurer Nu

Turing-shadere

Med samtidig kørsel af floating point- og heltalsoperationer, adaptiv shading-teknologi og en ny, forenet hukommelsesarkitektur med dobbelt så stor cache som forgængeren muliggør Turing-shaderes fantastiske ydeevneforbedringer på nutidens spil. Få 1.4X mere effektiv kræft end den tidligere generation, hvilket giver den en hurtigere, køligere og mere stille gaming-oplevelse.

Frames vinder spil

Battle Royale spil kræver den maksimale FPS. Få den konkurrencemæssige fordel du har brug for med GeForce.

Nvidia Studio

Fra Koncept til Færdigt Produkt. Hurtigere.

Skab kompromisløst. Studio kombinerer NVIDIA GeForce GPUer med eksklusive NVIDIA Studio Drivere, der er designet til at superforstærke kreative programmer. Lås op for dramatisk ydeevne og pålidelighed - så du kan skabe i samme hast som fantasien.

Geforce Experience

Optag og del videoer, skærmbilleder og livestreams med venner. Hold dine GeForce drivers opdaterede og optimer dine spilindstillinger. GeForce Experience™ lader dig gøre det hele. Det er den essentielle partner for dit GeForce-grafikkort.

Nvidia Ansel

Denne kraftige fototilstand lader dig tage fotografier af dine spil i professionel kvalitet som aldrig før. Nu kan du fange og dele dine bedste spiloplevelser med højopløselige 360-graders, HDR- og stereofotos.

Broadcast som en professionel

Denne kraftige fototilstand lader dig tage fotografier af dine spil i professionel kvalitet som aldrig før. Nu kan du fange og dele dine bedste spiloplevelser med højopløselige 360-graders, HDR- og stereofotos.

© 2019 NVIDIA Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. NVIDIA, NVIDIA-logoet, GeForce, GeForce Experience, GeForce GTX SUPER, GeForce RTX og NVIDIA Turing er registrerede varemærker og/eller varemærker tilhørende NVIDIA Corporation i USA og andre lande. Alle andre varemærker og ophavsrettigheder tilhører deres respektive ejere.