3060Ti

GeForce RTX 3060 Family

Det ultimative spil

GeForce RTX™ 3060 Ti og RTX 3060 giver dig mulighed for at køre de nyeste spil ved hjælp af styrken fra Ampere — NVIDIAs 2. generation RTX-arkitektur. Få utrolig ydeevne med forbedrede Ray Tracing Cores og Tensor Cores, nye streaming multiprocessorer og G6-hukommelse med høj hastighed.

Konfigurer Nu

* Billedet vises kun til illustrative formål. Den konfigurerede komponent kan variere i mærke, æstetik og hardware-specifikationer.

Anbefalede specifikationer

Quartz Ultra

Quartz-Ultra

Fra kr 1.580,- inkl. moms og levering.

  Quartz Elite

  Quartz-Elite

  Fra kr 11.860,- inkl. moms og levering.

  • Intel® Core™ i7-10700KF
  • GIGABYTE B560M DS3H V2 (rev. 1.0)
  • 16GB PCSpecialist PRO 2666MHz
  • 12GB GEFORCE RTX 3060
  • 2TB SEAGATE BARRACUDA HDD

  Quartz Pro

  Quartz-Pro

  Fra kr 11.960,- inkl. moms og levering.

  • AMD Ryzen 5 5600X
  • ASUS® PRIME B550-PLUS
  • 16 GB Corsair VENGEANCE 3000MHz
  • 12GB GEFORCE RTX 3060
  • 2TB SEAGATE BARRACUDA HDD

  NVIDIA AMPERE-KONSTRUKTION

  • 2. GENERATION

   RT-KERNER

   DOBBELT YDELSE

  • 3. GENERATION

   Tensorkerner

   OP TIL DOBBELT YDELSE

  • NYHED

   SM

   TRE GANGE FP32-YDELSE

  DLSS AI-acceleration

  MAKS. FPS. MAKS. KVALITET. DREVET AF AI.

  NVIDIA Deep Learning Super Sampling (DLSS) er banebrydende AI-rendering, der øger billedhastigheder med kompromisløs billedkvalitet ved hjælp af dedikerede AI-bearbejdende Tensor Cores på GeForce RTX GPU'er. Det giver dig ekstra ydeevne, så du kan skrue helt op for indstillingerne og opløsningen for en fantastisk visuel oplevelse. AI-revolutionen er kommet til gaming.

  * Optagelser optaget på RTX 2060 ved maks. 3840x2160-indstillinger.

  Ray Tracing

  Ray tracing er den hellige gral indenfor spilgrafik. Den simulerer den fysiske optræden af lys for at bringe rendering i realtid og filmkvalitet til selv de mest visuelt intense spil.

  SEJR MÅLT I MILLISEKUNDER

  NVIDIA Reflex leverer den ultimative konkurrencefordel. Den laveste forsinkelse. Den bedste reaktionsevne. Drevet af GeForce RTX 30 Series grafikkort og NVIDIA® G-SYNC®-skærme. Få mål hurtigere, reager med højere hastighed og øg sigtepræcisionen ved hjælp af en revolutionerende suite af teknologier til at måle og optimere systemforsinkelsen i konkurrenceorienterede spil.

  OPTIMER DIT KREATIVE ARBEJDE

  Tag dine kreative projekter op på et helt nyt niveau med en PC drevet af GeForce RTX 30 Series-grafikkort. Leverer AI-acceleration i førende kreative applikationer. Understøttet af NVIDIA Studio-platformen med dedikerede drivere og eksklusive værktøjer. Og bygget til at yde på rekordtid. Uanset om du renderer komplekse 3D-scener, redigerer video i 8K eller livestreamer med den bedste kodning og billedkvalitet giver GeForce RTX-grafikkort dig ydeevnen til at skabe det bedste du kan.

  STREAM SOM EN BOSS

  Stjæl showet med fantastisk grafik og gnidningsfri, fejlfri livestreaming. Næste generations hardware-kodning og dekryptering kombineres for at vise alle dine bedste øjeblikke med udsøgte detaljer. Og den helt nye NVIDIA Broadcast-app tager dine livestreams til næste niveau med kraftfulde AI-egenskaber for at forbedre lyd- og videokvaliteten med effekter som virtuelle baggrunde, webcam auto frame og fjernelse af mikrofonstøj. PC'er pakket med GeForce RTX 30 Series-grafikkort leverer ydeevnen og billedkvaliteten du skal bruge for at give dit publikum det bedste—hver gang