GeForce RTX
3090 Familie

The BFGPUs

GeForce RTX™ 3090 Ti og 3090 er store, frygtindgydende GPUer (BFGPUer) med ydeevne i TITAN-klassen. Drevet af Ampere – NVIDIAs 2. generations RTX-arkitektur – fordobler ray-tracing og AI-ydeevne med forbedrede Ray Tracing Cores, Tensor Cores og nye streaming-multiprocessorer. Derudover har de svimlende 24 GB G6X-hukommelse, alt sammen for at levere den ultimative oplevelse for spillere og skabere.

* Det viste billede er kun til illustrative formål. Den konfigurerede komponent kan variere i mærke, æstetik og hardware-specifikationer.

Anbefalede specifikationer

Vortex Goliath

Vortex-Goliath

Fra kr 23.620,- inkl. moms og levering.

 • AMD Ryzen 9 5950X
 • Windows 11 Home
 • GIGABYTE B550 GAMING X V2
 • 16GB Corsair VENGEANCE 3200MHz
 • 16GB GEFORCE RTX 4080 SUPER
 • 8TB SEAGATE IRONWOLF PRO

Vortex Exige

Vortex-Exige

Fra kr 24.550,- inkl. moms og levering.

 • Intel® Core™ i9-12900K
 • Windows 11 Home
 • ASUS® ROG STRIX Z790-F GAMING WIFI II
 • 32GB Corsair VENGEANCE RGB 5200MHz
 • 16GB GEFORCE RTX 4070 Ti SUPER
 • 4TB SEAGATE IRONWOLF PRO

Vortex Ultimate

Vortex-Ultimate

Fra kr 40.060,- inkl. moms og levering.

 • Intel® Core™ i9-14900KS
 • Windows 11 Home
 • ASUS® ROG MAXIMUS Z790 DARK HERO
 • 96GB Corsair VENGEANCE RGB 5600MHz
 • 24GB ASUS TUF GEFORCE RTX 4090 OC EDITION OG

KUN PÅ GEFORCE RTX

Verdens hurtigste GPU'er

NVIDIA Ampere Architecture

Mest realistiske og indlevende grafik

2. generations ray-tracing

AI-acceleret ydeevne

NVIDIA DLSS

Laveste systemlatens

NVIDIA Reflex

Den bedste oplevelse for ethvert spil

Game Ready Drivers

Bygget til streaming

NVIDIA Encoder

AI-styrket stemme og video

NVIDIA Broadcast App

Sæt fut i din kreativitet

NVIDIA Studio

Få hurtigere ydeevne med NVIDIA DLSS

MAKS. FPS. MAKS. KVALITET. DREVET AF AI.

Få en forøgelse af din ydeevne med NVIDIA DLLS (Deep Learning Super Sampling). AI-specialiserede Tensor-korner i GeForce RTX GPU'er giver dine spil et hastighedsboost med kompromisløst billedkvalitet. Det lader dig skrue op for indstillingerne og opløsning, som giver dig en endnu bedre visuel oplevelse.

LÆR MERE

Ray Tracing

Ray-tracing simulerer hvordan lys opfører sig i den rigtige verden for at producere det mest realistiske og fordybende grafik til spillere og skabere. GeForce RTX 30 serien har 2. generations RT-kerner, som giver den maksimale ray-tracing ydeevne.

8K HDR GAMING

Forbind, spil, optag og se i fantastisk HDR ved opløsninger i op til 8K med GeForce RTX 3090 eller RTX 3090 Ti. Optag op til 8K HDR video med GeForce Experience™ ShadowPlay™ funktionen og afspil gnidningsfrit med AV1 afkodning.

SEJR MÅLT I MILLISEKUNDER

NVIDIA Reflex leverer den ultimative konkurrencefordel. Den laveste forsinkelse. Den bedste reaktionsevne. Drevet af GeForce RTX 30 Series GPU'er og NVIDIA® G-SYNC® Displays med Reflex. Find mål hurtigere, reagér hurtigere og øg sigtepræcisionen gennem en revolutionerende række teknologier bygget til at formindske og måle systemlatens for konkurrencedrevne spil.

GAME READY DRIVERS

DEN BEDSTE OPLEVELSE I ETHVERT SPIL

GeForce Game Ready drivere leverer den bedste oplevelse i dine yndlingsspil. De er fintunede i samarbejde med udviklere og testes nøje på tværs af tusindvis af hardwarekonfigurationer for at opnå den maksimale ydeevne og pålidelighed. Game Ready drivere tillader dig også at optimere spilindstillinger med et enkelt klik og forstærker dig med den seneste NVIDIA teknologi. Det er, hvad vi kalder Game Ready.

BYGGET TIL LIVESTREAMING

Stjæl rampelyset med fantastisk grafik og glat, stutterfri live streaming. GeForce RTX GPU'er kommer med avancerede streamingfunktioner takket være NVIDIA Encoder (NVENC), som er bygget til at levere utrolig ydeevne og billedkvalitet. Derudover låser eksklusive optimeringer til alle dine yndlingsstreamingapps op for muligheden for at give dit publikum din bedste indsats - hver gang.

Lær mere om Live Streaming med RTX

DIT AI-DREVNE HJEMMESTUDIE

NVIDIDA Broadcast-appen transformerer ethvert værelse til et hjemmestudio - hvilket bringer dine livestreams, voicechats og videoopkald op på et nyt niveau med kraftfulde AI-effekter såsom støjfjernelse, virtuel baggrund og mere.

LÆR MERE

OPTIMER DIT KREATIVE ARBEJDE

Bring dine kreative projekter op på et nyt plan med GeForce RTX 30 Series GPU'er. Oplev AI-acceleration i de mest populære kreative apps og styrk dine arbejdsgange med NVIDIA Studio-platformen, der har dedikere drivere og eksklusive værktøjer. Uanset om du renderer komplekse 3D-scener, redigerer video i 4K eller livestreamer med den bedste indkodning og billedkvalitet giver GeForce RTX-grafikkort dig ydeevnen til at skabe det bedste, du kan.

LÆR MERE

Forbind dine kreative verdener med et univers af muligheder

NVIDIA Omniverse™ er en 3D-designsamarbejdsplatform inden for NVIDIA Studio-pakken af værktøjer til skabere. Bygget til at accelerere arbejdsgange, forene apps og aktiver for at bringe dine ideer ud i livet – hurtigt.

YDERLIGERE FUNKTIONER OG FORDELE

Geforce Experience

Optag og del videoer, screenshots og live streams med venner. Hold dine drivere opdaterede og optimer dine spilindstillinger. GeForce Experience™ lader dig gøre det hele. Det er den essentielle partner for dit GeForce-grafikkort.

DirectX 12 ULTIMATE

Udviklere kan dn tilføje endnu flere fantastiske grafiske effekter til Microsoft Windows-baserede computerspil. GeForce RTX GPU'er leverer avancerede DX12-funktioner som strålesporing og skyggelægning med variabel hastighed, som giver spil liv med ultrarealistiske visuelle effekter og hurtigere billedfrekvenser.

G-Sync-skærme

Få jævnt, tear-frit gameplay med opdateringshastigheder på op til 360 Hz, plus HDR m.m.. Dette er det ultimative gamingdisplay og er førstevalget for gamere, der er entusiaster.

virtual reality

Den højest ydende grafik leverer de mest glidende og indlevende VR-oplevelser.

Ansel

Lav dine screenshots om til kunst med denne kraftfulde fototilstand i spillet, der kan tage 360-, HDR- og superopløsningsbilleder.

Resizable BAR

Størrelsestilpasselig BAR er en avanceret PCI Express-funktion, der gør det muligt for CPU'en at få adgang til hele GPU-rammebufferstrukturen på én gang, som forbedrer præstationen i mange spil.