GeForce RTX 4070 Ti

Beyond Fast

Bliv udstyret til fremragende gaming og indholdsskabning med NVIDIA® GeForce RTX™ 4070 Ti. Den er bygget med den ultra-effektive NVIDIA Ada Lovelace-arkitektur. Oplev hurtig ray tracing, AI-accelereret ydelse med DLSS 3, nye måder at skabe på og meget mere.

Konfigurer Nu

* Billedet vises kun til illustrative formål. Den konfigurerede komponent kan variere i mærke, æstetik og hardware-specifikationer.

Anbefalede specifikationer

Fusion Ultimate

Fusion-Ultimate

Fra kr 15.980,- inkl. moms og levering.

 • AMD Ryzen 7 7800X3D
 • Windows 11 Home
 • ASUS® TUF GAMING B650-PLUS WIFI
 • 64GB Corsair VENGEANCE RGB 5600MHz
 • 8GB GEFORCE RTX 4060 Ti
 • 1TB SOLIDIGM P44 PRO GEN 4 M.2

Vortex Ultra

Vortex-Ultra

Fra kr 16.260,- inkl. moms og levering.

 • Intel® Core™ i5-14600K
 • Windows 11 Home
 • ASUS® TUF GAMING Z790-PLUS WIFI
 • 32GB Corsair VENGEANCE 4800MHz KIT
 • 12GB GEFORCE RTX 4070
 • 1TB SAMSUNG 990 PRO M.2

Pulsar Pro

Pulsar-Pro

Fra kr 22.200,- inkl. moms og levering.

 • Intel® Core™ i7-14700K
 • Windows 11 Home
 • ASUS® ROG STRIX Z790-F GAMING WIFI II
 • 32GB Corsair VENGEANCE RGB 5600MHz
 • 16GB GEFORCE RTX 4070 Ti SUPER
 • 2TB SAMSUNG 990 PRO M.2

NVIDIA Ada Lovelace-arkitektur

Forud for sin tid, foran konkurrenterne.

nvidia chip

Nye streaming-multiprocessorer

Op til 2x ydeevne og strømeffektivitet

Fjerdegenerations Tensor-kerner

Op til 4x ydelse med DLSS 3 i forhold til gennemtvunget rendering.

Tredjegenerations RT-kerner

Op til 2x ray-tracing ydeevne

nvidia-chip

Banebrydende grafikkort

NVIDIA Ada Lovelace-arkitektur

nvidia-immersive

Realistisk og indlevende grafik

Dedikerede Ray Tracing-kerner

nvidia-dlss3

AI-accelereret ydelse med NVIDIA DLSS 3

NVIDIA DLSS 3

nvidia-reflex

Spilvindende reaktionsevner

NVIDIA Reflex platform med lav latenstid

nvidia-encode

bygget til livestreaming

NVIDIA Encoder

nvidia-broadcast

AI-styrket stemme og video

NVIDIA Broadcast-appen

nvidia-studio

Sæt fut i din kreativitet

Nvidia Studio

nvidia-drivers

Ydeevne og pålidelighed

Game Ready og Studio-drivere

Ray Tracing

Hyperrealistisk Superhurtigt.

Ada-arkitekturen slipper den fulde kraft af ray-tracing løs, som simulerer, hvordan lys opfører sig i den virkelige verden. Med styrken fra RTX 40-serien og tredjegenerations RT-kerner, kan du opleve utroligt detaljerede virtuelle verdener som aldrig før.

rtx on

NVIDIA DLSS 3

Ydeevnemultiplikatoren - drevet af AI.

DLSS er et revolutionært gennembrud i AI-drevet grafik, som styrker ydeevne massivt. DLSS 3 er drevet af de nye fjerdegenerations Tensor-kerner og optisk flow-accelerator i GeForce RTX 40-seriens grafikkort og bruger AI til at skabe yderligere frames i høj kvalitet.

rtx on
rtx on

NVIDIA Reflex

Sejr målt på millisekunder.

NVIDIA Reflex og GeForce RTX 40-seriens grafikkort leverer den laveste latenstid og bedste reaktionsevne til den ultimative konkurrencefordel. Reflex er bygget til at optimere og måle systemlatenstid og giver hurtigere målfinding, hurtigere reaktionstider og den bedste sigtepræcision til konkurrencespil.

De bedste værktøjer til den kreative branche.

nvidia-studio

Nvidia Studio

Dine ideer bliver accelereret af NVIDIA Studio.

Tag dine kreative projekter op på et nyt niveau med NVIDIA Studio. RTX 40-serien er drevet af ny, dedikeret hardware og låser op for overlegen ydeevne indenfor 3D-rendering, videoredigering og grafisk design. Oplev funktionsfyldte RTX-accelerationer i de mest populære kreative apps, verdensklasse NVIDIA Studio-drivere, der er designet til at tilbyde maksimal stabilitet og et bredt udvalg af eksklusive værktøjer, som udnytter kraften fra RTX til at skabe AI-understøttede kreative arbejdsgange.

Lær Mere
nvidia encoder

NVIDIA Encoder

Drømmestrømmen.

Stjæl rampelyset med fantastisk grafik og højkvalitets livestreaming uden hakken. GeForce RTX 40-serien er drevet af den 8. generation indenfor NVIDIA Encoder (NVENC) og introducerer en ny æra indenfor udsendelse i høj kvalitet med næste generations understøttelse af AV1-indkodning. Den er designet til at levere højere effektivitet end H.264 og åbner op for fantastiske streams ved højere opløsninger. Derudover giver eksklusive optimeringer i dine yndlings livestreaming-apps dit publikum dig i bedste form - hver gang.

nvidia broadcast

NVIDIA Broadcast

Dit AI-drevne hjemmestudie.

NVIDIDA Broadcast-appen transformerer ethvert rum til et hjemmestudio -- hvilket bringer dine livestreams, voicechats og videoopkald op på et nyt niveau med kraftfulde AI-effekter såsom støjfjernelse, ekkofjernelse, virtuel baggrund og meget mere.

Lær Mere
nvidia omniverse

NVIDIA Omniverse

Forbind dine kreative verdener med et univers af muligheder.

NVIDIA Omniverse™ er en 3D-designsamarbejdsplatform inden for NVIDIA Studio-pakken af værktøjer til skabere. Bygget til at accelerere arbejdsgange og forene apps og aktiver for at bringe dine ideer til live – hurtigt.

nvidia canvas

NVIDIA Canvas

Appen, der bringer AI ind i malerkunsten.

Brug AI til at transformere simple penselstrøg til realistiske landskabsbilleder. Skab baggrunde hurtigt eller sæt farten op i din konceptudforskning, så du kan bruge mere tid på at visualisere ideer.

YDERLIGERE FUNKTIONER OG FORDELE

nvidia drivers

Spilklar Drivere

GeForce Game Ready drivere leverer den bedste oplevelse i dine yndlingsspil. De er fintunede i samarbejde med udviklere og testes nøje på tværs af tusindvis af hardwarekonfigurationer for at opnå den maksimale ydeevne og pålidelighed. Game Ready drivere tillader dig også at optimere spilindstillinger med et enkelt klik og forstærker dig med den seneste NVIDIA teknologi. Det er, hvad vi kalder Game Ready.

geforce-experience

Geforce Experience

Optag og del videoer, screenshots og live streams med venner. Hold dine drivere opdaterede og optimer dine spilindstillinger. GeForce Experience lader dig gøre det hele. Det er den essentielle partner for dit GeForce-grafikkort.

nvidia gsyc

Nvidia G-Sync

Få glat og tear-frit gameplay ved høje opdateringsrater, plus HDR og meget mere. Dette er det ultimative gamingdisplay og er førstevalget for gamere, der er entusiaster.

nvidia ansel

Nvidia Ansel

Lav dine screenshots om til kunst med denne kraftfulde fototilstand i spillet, der kan tage 360-, HDR- og superopløsningsbilleder.

nvidia virual reality

Virtual Reality

Den højest ydende grafik leverer de mest glidende og indlevende VR-oplevelser.

nvidia Resizable bar

STØRRELSESTILPASSELIG BAR

Størrelsestilpasselig BAR er en avanceret PCI Express-funktion, der gør det muligt for CPU'en at få adgang til hele GPU-rammebufferstrukturen på én gang, som forbedrer præstationen i mange spil.

nvidia pegi

© 2022 NVIDIA Corporation. NVIDIA, NVIDIA-logoet, GeForce, GeForce Experience, GeForce RTX og G-SYNC er registrerede varemærker og/eller varemærker tilhørende NVIDIA Corporation i USA og andre lande. Alle andre varemærker og ophavsrettigheder tilhører deres respektive ejere.