GET SUPER POWERS

GeForce® RTX Super Series

Nu har den nye GeForce RTX SUPER-serie endnu flere kerner og højere clockfrekvenser, hvilket giver dig ydeevne, der er op til 25 % hurtigere end den oprindelige RTX 20-serie. Det er tid til at geare op og få superkræfter.

GeForce® RTX 2080 SUPER™

GeForce® RTX 2070 SUPER™

GeForce® RTX 2060 SUPER™

Konfigurer Nu

De viste billeder er kun vejledende. Mærke og model af det annoncerede produkt kan variere

TURINGS SUPERKRÆFTER

RT-KERNER

Dedikeret raytracinghardware giver hurtig raytracing i realtid med fysisk nøjagtige skygger, refleksioner, brydninger og global belysning.

TENSOR-KERNER

Kunstig intelligens er udtryk for den største teknologiske udvikling nogensinde, og Turing fører det videre til computergrafik. Oplev AI-behandlingshestekræfter, der accelererer gamingydeevnen med NVIDIA DLSS.

NÆSTE GENERATIONS SKYGGETEKNOLOGI

Variable Rate Shading (VRS) fokuserer behandlingen på områder med mange detaljer, hvilket øger ydeevnen. Mesh Shaders' avancerede geometribehandling understøtter et langt højere antal objekter pr. scene, hvilket gør det muligt at skabe mere komplekse verdener.

SAMTIDIG BEHANDLING

Samtidig decimal- og heltalsbehandling gør det muligt for Turing-GPU'er at behandle de krævende arbejdsbelastninger i moderne spil mere effektivt.

Oplev RTX

Raytracing er den hellige gral inden for gaming-grafik. Det simulerer lysets fysiske adfærd for at give selv de mest visuelt krævende spil en hidtil uset grad af imponerende billedgengivelse i realtid.

Største generationsspring nogensinde

*Metro Exodus, Ultra Game Settings, 1440p, i9-7900x, 16gb ram, Win 10 x64

YDERLIGERE FUNKTIONER OG FORDELE

Geforce Experience

Optag og del videoer, skærmbilleder og livestreams med venner. Hold dine drivere opdaterede og optimer dine spilindstillinger. GeForce Experience™ lader dig gøre det hele.

Game Ready Drivers

Få den højeste ydeevne og den mest gnidningsfri oplevelse muligt fra det øjeblik, du begynder at spille.

DirectX 12/DXR

Gør det muligt for udviklere at føje fantastiske grafikeffekter til Microsoft Windows-baserede pc-spil. GeForce-grafikkort leverer avancerede DX12-funktioner som raytracing og VRS (Variable Rate Shading), hvilket giver spillene utroligt realistiske visuelle effekter og hurtigere billedfrekvenser.

NVIDIA Studio

Vi er trådt ind i en ny kreativ tidsalder, og de kreative apps, du er afhængig af, udvikler sig hurtigere, end du nogensinde kunne have forestillet dig. NVIDIA GPU'er fremskynder arbejdet med utrolige boost i ydeevnen. Velkommen til NVIDIA Studio – og din nye og mere kreative proces.

4K

Få den ultimative 4K-gamingoplevelse med GeForce RTX, og nyd tidens mest populære spil med utrolig detaljerigdom.

NVIDIA-GSYNC®

Få jævnt, tear-frit gameplay med opdateringshastigheder op til 240 Hz, plus HDR og mere. Dette er det ultimative gamingdisplay og er førstevalget for gamere, der er entusiaster.

©2019 NVIDIA Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. NVIDIA, NVIDIA-logoet, NVIDIA Turing, GeForce og RTX SUPER er registrerede varemærker og/eller varemærker tilhørende NVIDIA Corporation i USA og andre lande. Alle andre varemærker og ophavsrettigheder tilhører deres respektive ejere.

Anbefalede specifikationer

Fusion Ultimate

Fra kr 27.250,- inkl. moms og levering.

 • AMD Ryzen 7 5800X3D
 • GIGABYTE B550 GAMING X V2
 • 16GB Corsair VENGEANCE RGB PRO 3200MHz
 • 24GB GEFORCE RTX 3090
 • 2TB SEAGATE BARRACUDA HDD

PULSAR PRO

Fra kr 29.750,- inkl. moms og levering.

 • Intel® Core™ i7-12700K
 • GIGABYTE Z690 UD
 • 32GB Corsair VENGEANCE 4800MHz
 • 24GB GEFORCE RTX 3090
 • 1TB SEAGATE BARRACUDA HDD

VORTEX XR

Fra kr 31.240,- inkl. moms og levering.

 • Intel® Core™ i9-11900K
 • GIGABYTE Z590 AORUS Master
 • 32GB Corsair VENGEANCE 3200MHz
 • 24GB GEFORCE RTX 3090
 • 1TB SEAGATE BARRACUDA HDD