NZXT H-Series

H500 og H200i

NZXT’s vision for moderne PC'er

H500 and H200i

Hele H-serien afspejler NZXT's vision for moderne PC'er og indeholder formfaktorer fra mid-tower ATX ned til Mini-ITX. Hver enkelt indeholder bygge-venlige funktioner som optimal luftstrøm, aftagelige beslag til montering af blæsere og radiatorer, et patentanmeldt kabelstyrings system, en PSU shroud og bar til kabelstyring, og et flot panel af hærdet glas.

Konfigurer Nu

* Billedet er kun til illustrative formål Komponenter vist er muligvis ikke tilgængelige for konfiguration.

H500 kabinet

H500

Kompakt Mid-Tower Kabinet med Hærdet Glas

H500 afspejler NZXT H Seriens genkendelige kabinetdesign. Den elegante stålkonstruktion inkluderer det ikoniske kabelstyrings system der gør det nemmere at bygge og opgradere dit system. Du kan nemt bygge et stærkt system med rigelige valgmuligheder for lagring og køling. H500 indeholder to Aer F* blæsere og et sidepanel af hærdet glas.

H200i kabinet

H200i

CAM-Drevet premium mini-itx kabinet

H200i afspejler NZXT's vision for moderne PC-bygning. Dette premium mini-ITX kabinet indeholder et unikt CAM-drevet Smart Device der styrer RGB belysning og blæsere digitalt. Du kan med lethed styre RGB belysning og blæsere, mens Adaptive Noise Reduction optimerer dit system's akkustik igennem maskinlæring og ideele blæserindstillinger. Indeholder to integrerede Aer F blæsere og et RGB LED strip for at forbedre æstetikken i dit system, som du ser igennem H200i's flotte panel af hærdet glass.

Smukt Håndværk

H-Series kabinetterne er tilgængelige i fire farvekombination alt efter din smag, og deres elegante stålkonstruktion er en fælles faktor for alle størrelserne i den nye H-serie. Panelet af hærdet glas og den genkendelige PSU shroud og ikoniske kabelbar fremviser dine smukke systemer.

H-series vinklet

Strømlinet Køling

Vi har forsimplet vandkølings-installationen: et drop-in beslag på fronten er designed til radiatorer på op til 280 mm, og integreret montering af resevoirer til personligt tilpassede kredsløb. Aer F 120mm blæsere medfølger for en optimal intern luftstrøm. For a bevare dit systems stilrene look, er fronten og strømforsyningen fuldt filtrerede.

H-series side

Smart Controls der virker (i-Versioner)

Med funktioner fra vores HUE+ og GRID+ V3 digitale controllere, giver det CAM-drevne Smart Device ubesværet kontrol over RGB belysning og blæsere ved hjælp af vores intuitive CAM software. Vælg blandt foruddefinerede belysnings- og blæsertilstande eller skræddersy selv til at passe sammen med dit system. De medfølgende RGB strips indeholder individuelt styrbare LED-lys og du kan tilføje op til to ekstra strips.

smart controls

Anbefalede specifikationer