15.6" Octane V

Kraften i en stationær PC


Med Octane V kan du opleve den ultimative 15.6" gamerbærbare. Octane V kommer med 8. Generations Intel® Core™ stationærprocessorer og NVIDIA™ Pascal grafikteknologi og kan nemt hamle op med tilsvarende i stationære.

Octane kommer i et aggressivt og stilfuldt kabinet, hvilket inkluderer et brugerdefinerbart flerfarvet LED tastatur og kommer derfor helt sikkert til at gøre indtryk

Konfigurer Nu

Intel® Core™ Processorer

8. Generation Ydelse


Konfigurer din nye gamerbærbar ud fra et udvalg af Intel® Core™ i5 og i7 CPUer for at slippe kræfterne fra 8. Generations Intel® Core™ løs på dine modstandere.

Oplev stationærydelse med stationærkomponenter; Octane VII lader Intel stationærprocessorer blive udnyttet fuldt ud i en kompakt og mobil indpakning.

Gør dig klar til forbløffende og fordybende oplevelser indenfor gaming, VR og underholdning hvorend livet tager dig hen.

10: Ultimative Gaming Bærbare

Design og Ydelse, Til Perfektion.


15.6" Octane V kan konfigureres med NVIDIA® GeForce® GTX 1060 og GTX 1070 grafik - hvilket giver samme ydeevne som stationære, bare på farten.

NVIDIA Pascal er verdens mest avancerede gaming CPU arkitektur som leverer virkeligt revolutionerende ydelse, innovative teknologier og immersiv, next-gen VR. Med brilliant gameplay med fængende syn og lyde er det en helt ny måde at spille på.

Mulighed for Overclocking

Få mest muligt ud af din bærbare


Tag kontrol over din overclocking med kontrolcenter softwaren. Hæv din grafiske ydeevne med over 10% ved et enkelt klik.*

Skræddersy Octane V til dine behov med fire forskellige ydelsesindstillinger at vælge imellem: Lydfri, Strømbesparende, Ydelse og Underholdning.

* Baseret på 3DMark 11 sammenligningspunkter for Octane V med GTX 1060 og GTX 1070 med en overclock ydelse på henholdsvis 12,2% og 9,6%.

Udvid din lagring

Reducerer dine ladetider


Løb aldrig tør for plads igen - udvid din kapacitet med muligheden for at konfigurere op til 2 harddiske. M.2 slotten muliggør brugen af de superhurtige NVMe SSDer som hæver din ydelse med hastigheder op til 6x hurtigere end en standard SSD.

Flerfarvet Bagbelyst Tastatur

Gør det til dit eget


Tilpas tastaturet til din personlighed. Med et spektrum af farver at vælge imellem, kan du vælge en hvilken som helst kombination, der passer til dit humør. 15.6" Octane V har programmerbare makrotaster, så du kan angive hurtigtaster for at personliggøre din spillestil.

Konfigurerbare RAM


Brugertilpas Octane Vs hukommelse til at reflektere dine behov med understøttelse af hele 32GB og med et valg mellem hastigheder på 2133MHz og 2400MHz.

Med DDR4 teknologi - leverer højere ydelse, højere DIMM kapaciteter og forbedret dataintegritet mens det lave strømforbrug vedligeholdes.

Kraftfuld gamingydelse


NVIDIA G-SYNC giver dig mere af det, du efterspørger i en gamingoplevelse. Jævn, tear-fri indlevelse Banebrydende teknologi.

Tag kampen op mod ethvert spil uden tearing, hakken, flakken eller artefakter. G-SYNC matcher dynamisk opdateringshastigheden for displayet med GPUens frame rate.

Med kraften fra en stationær PC og transporteringsmulighederne fra en bærbar, kan du spille hvor som helst og når som helst. Ved at udnytte Intel®s 8. generation stationær-processorer sammen med NVIDIA®s stationær-kvalitet 10 Series GPUer, kan Octane V nemt holde trit med selv de mest kraftfulde stationære PCer.

Forbindelser


 • 1. 3,5mm Line-in
 • 2. 3,5mm Mikrofon Ind
 • 3. 3,5mm Høretelefon Ud
 • 4. 3,5mm 2-i-1 Audio Jack (Høretelefon / S/PDIF)
 • 5. USB 2.0
 • 6. USB 3.0
 • 7. Kensington Sikkerheds-Slot
 • 8. RJ-45 Ethernet Port
 • 9. Thunderbolt™ 3 / USB 3.1 Gen 2 kombi Port (Type C)
 • 10. USB 3.1 Gen 2 (Type C)
 • 11. 2 x USB 3.0 (1 x Forsynet, AC/DC)
 • 12. 6-i-1 Kortlæser (MMC / RSMMC / SD / Mini SD / SDHC / SDXC)
 • 13. HDMI 1.4b / 2.0 output Port med HDCP*
 • 14. 2 x Mini DisplayPort v1.3
 • 15. DC Power In

Vi bruger cookies for at kunne give dig en bedre oplevelse. Fortsæt med at browse hvis du har det fint med dette, eller læs vores fortrolighedspolitik her.