17.3" Octane V

Vanvittig kraft og ydelse


Opnå nye højder indenfor ydelse med 17.3" Octane V med Intel® Core™ stationærprocessorer og NVIDIA® GeForce® 10-series grafik i stationær kvalitet.

Med et udvalg af displays kan du få en fordel over dine modstandere med muligheden for 144Hz eller opleve klarheden af en høj opløsning med muligheden for en 4K widescreen.

Konfigurer Nu

Intel® Core™ Processorer

8. Generation Ydelse


Forbered dig på at blive imponeret med 8. generation Intel® Core™ desktop-processor familien. Oplev exceptionel platform-ydelse med op til seks cores for mere processorkraft. Al denne kraft i bærbart format!

NVIDIA® GeForce® GTX 10 Series

10: Gaming Til Perfektion


NVIDIA GeForce® GTX er den ultimative PC gaming oplevelse. Virkeligt revolutionerende ydelse. Innovative gaming-teknologier. Glatte, cinematiske oplevelser i 4K, HDR og mere endnu. Endda immersivt, next-gen VR. Dette er gaming til perfektion.

17.3" Octane V kan konfigureres med et valg mellem NVIDIA®s GeForce® GTX 1060, GTX 1070 eller GTX 1080 grafikkort. Drevet af NVIDIA® Pascal konstruktionen for at give dig overlegen ydelse og energiudnyttelse.

Overclocking potentiale

Få mest muligt ud af din bærbare


Tag kontrol over din overclocking med kontrolcenter softwaren. Hæv din grafiske ydeevne med over 10% ved et enkelt klik.*

Skræddersy Octane V til dine behov med fire forskellige ydelsesindstillinger at vælge imellem: Lydfri, Strømbesparende, Ydelse og Underholdning.

* Baseret på 3DMark 11 sammenligningspunkter for Octane V med GTX 1060 og GTX 1070 med en overclock ydelse på henholdsvis 12,2% og 9,6%.

Bagbelyst Flerfarvet Tastatur

Oplev et fuldt spektrum af lys


Transformer din måde at spille på med 17.3" Octane Vs flerfarvede bagbelyste tastatur. Vælg fra et udvalg af forudindstillede lyseffekter og tilpas farverne til dit humør. Med hotkey-understøttelse kan du ændre den måde du spiller dine spil på ved hjælp af tastaturets programmerbare taster.

Høj Kapacitet, Høj Ydelse

Hurtig og stabil lagring


Installer alle de spil du kunne tænke dig med muligheden for at konfigurere Octane V med op til 2 harddiske og en M.2 SSD, som muliggør op til 10 potentielle TB lagringsplads*. M.2 indgangen muliggør brugen af de superhurtige NVMe SSDer, som øger din ydelse med hastigheder op til 6x hurtigere end en standard SSD.

Konfigurerbare RAM


Brugertilpas Octane Vs hukommelse til at reflektere dine behov med understøttelse af hele 64GB og med et valg mellem hastigheder på 2133MHz og 2400MHz.

Med DDR4 teknologi - leverer højere ydelse, højere DIMM kapaciteter og forbedret dataintegritet mens det lave strømforbrug vedligeholdes.

Multi-Skærm Ydelse

Udvid din produktivitet


Dyk ned i flerskærms-produktivitet og opdag fantastiske verdner med en fordybende surround-opsætning med 17.3" Octane V , som er i stand til at understøtte yderligere 3 skærme drevet af HDMI- og Display Port-teknologi.

NVIDIA G-SYNC giver dig mere af det, du efterspørger i en gamingoplevelse. Jævn, tear-fri indlevelse Banebrydende teknologi.

Tag kampen op mod ethvert spil uden tearing, hakken, flakken eller artefakter. G-SYNC matcher dynamisk opdateringshastigheden for displayet med GPUens frame rate.

Med kraften fra en stationær PC og transporteringsmulighederne fra en bærbar, kan du spille hvor som helst og når som helst. Ved at udnytte Intel®s 8. generation stationær-processorer sammen med NVIDIA®s stationær-kvalitet 10 Series GPUer, kan Octane V nemt holde trit med selv de mest kraftfulde stationære PCer.

Forbindelser


 • 1. USB 3.0
 • 2. Digital Audio (S/PDIF)
 • 3. 3,5mm Høretelefoner
 • 4. 3,5mm Mikrofon Ind
 • 5. Line-In
 • 6. Kensington Sikkerheds-Slot
 • 7. RJ-45 Ethernet Port
 • 8. 2 x USB 3.0
 • 9. Thunderbolt™ 3 / USB 3.1 Gen 2 kombi Port (Type C)
 • 10. 6-i-1 Kortlæser (MMC / RSMMC / SD / Mini SD / SDHC / SDXC)
 • 11. eSATA/USB Combo
 • 12. HDMI 1.4b
 • 13. 2 x Mini DisplayPort v1.3
 • 14. DC Power In

Vi bruger cookies for at kunne give dig en bedre oplevelse. Fortsæt med at browse hvis du har det fint med dette, eller læs vores fortrolighedspolitik her.