15.6" Octane V

Kraften i en stationær PC


Oplev den ultimative bærbare gaming-PC på 15,6" med Octane. Med 8.-generations Intel® Core™-processorer til stationære PC'er og NVIDIA GeForce RTX-teknologi kan Octane let følge med sine stationære konkurrenter.

Octane kommer i et aggressivt og stilfuldt kabinet, hvilket inkluderer et brugerdefinerbart flerfarvet LED tastatur og kommer derfor helt sikkert til at gøre indtryk

Konfigurer Nu

Intel® Core™ Processorer

8. Generation Ydelse


Konfigurer din nye gamerbærbar ud fra et udvalg af Intel® Core™ i5 og i7 CPUer for at slippe kræfterne fra 8. Generations Intel® Core™ løs på dine modstandere.

Oplev ydeevnen fra stationære PC'er med deres komponenter. Octane gør det muligt at udnytte Intels processorer til stationære PC'er i en kompakt og mobil enhed.

Gør dig klar til forbløffende og fordybende oplevelser indenfor gaming, VR og underholdning hvorend livet tager dig hen.

NVIDIA GEFORCE RTX

RTX. Det er nu.


Octane på 15,6" kan konfigureres med NVIDIA® GeForce® RTX 2060-, RTX 2070- og RTX 2080-grafik – det giver gamingydeevne som på en stationær PC og ray tracing i realtid på farten.

Overraskende hurtig, stille ydelse. Ray tracing og AI i realtid. Og mobiliteten, der kommer med verdens tyndeste og letteste design. Det er alt du vil have, for at spille dit bedste. Og det er kun i GeForce RTX-gamingbærbare.

Mulighed for Overclocking

Få mest muligt ud af din bærbare


Tag kontrol over din overclocking med kontrolcenter softwaren. Hæv din grafiske ydeevne med over 10% ved et enkelt klik.*

Skræddersy Octane til dine behov med fire valgmuligheder for ydeevne: Stille, strømbesparende, høj ydeevne og underholdning

* Baseret på 3DMark 11-benchmarks for Octane med GTX 1060 og GTX1070 med en overclockning-ydeevneforøgelse på henholdsvis 12,2 % og 9,6 %.

Udvid din lagring

Reducerer dine ladetider


Løb aldrig tør for plads igen - udvid din kapacitet med muligheden for at konfigurere op til 2 harddiske. M.2 slotten muliggør brugen af de superhurtige NVMe SSDer som hæver din ydelse med hastigheder op til 6x hurtigere end en standard SSD.

Flerfarvet Bagbelyst Tastatur

Gør det til dit eget


Personliggør tastaturet og tilpas det din personlighed. Med et spektrum af farver at vælge fra kan du vælge en hvilken som helst kombination elt efter dit humør. 15.6" Octane har programmerbare makronøgler så du kan angive hot keys for at personliggøre din spillestil.

Konfigurerbare RAM


Brugertilpas Octanes hukommelse til at reflektere dine computingbehov med understøttelse af hele 64GB med valget mellem 2133MHz og 2400MHz hastigheder.

Med DDR4 teknologi - leverer højere ydelse, højere DIMM kapaciteter og forbedret dataintegritet mens det lave strømforbrug vedligeholdes.

Kraftfuld gamingydelse


NVIDIA G-SYNC giver mere af det, du ønsker i en spiloplevelse. Glidende, riftefri fordybelse. Banebrydende teknologi

Spil ethvert spil uden streger, hakken, flimren eller artefakter. G-SYNC tilpasser dynamisk skærmens framerate til GPU'ens framerate. Kan nu konfigureres med en 4K-skærm, der giver en højopløst ultradetaljeret visning, sammensat med IPS-teknologi for at give et sprødt billede med korrekte farver.

Men en stationær PC's kraft og en bærbar PC's mobilitet kan du spille hvor som helst, når som helst. Ved at bruge Intel® 8-generations processorer til staionære PC'er sammen med NVIDIA® ray tracing-aktivere RTX-serie GPU'er, kan Octane IV nemt hamle op med selv de kraftigste stationære PC'er

Forbindelser


 • 1. 3,5mm Line-in
 • 2. 3,5mm Mikrofon Ind
 • 3. 3,5mm Høretelefon Ud
 • 4. 3,5mm 2-i-1 Audio Jack (Høretelefon / S/PDIF)
 • 5. USB 2.0
 • 6. USB 3.0
 • 7. Kensington Sikkerheds-Slot
 • 8. RJ-45 Ethernet Port
 • 9. Thunderbolt™ 3 / USB 3.1 Gen 2 kombi Port (Type C)
 • 10. USB 3.1 Gen 2 (Type C)
 • 11. 2 x USB 3.0 (1 x Forsynet, AC/DC)
 • 12. 6-i-1 Kortlæser (MMC / RSMMC / SD / Mini SD / SDHC / SDXC)
 • 13. HDMI 1.4b/2.0-udgang med HDCP
 • 14. 2 x Mini DisplayPort v1.3
 • 15. DC Power In

Vi bruger cookies for at kunne give dig en bedre oplevelse. Fortsæt med at browse hvis du har det fint med dette, eller læs vores fortrolighedspolitik her.