17.3" Octane IV

Vanvittig kraft og ydelse


Nå nye højder hvad angår ydeevne med Octane IV på 17,3" med Intel® Core™-processorer til stationære PC'er og stationær NVIDIA® GeForce® RTX-grafik med ray tracing.

Med et udvalg af displays kan du få en fordel over dine modstandere med muligheden for 144Hz eller opleve klarheden af en høj opløsning med muligheden for en 4K widescreen.

Konfigurer Nu

Intel® Core™ Processorer

8. Generation Ydelse


Forbered dig på at blive imponeret med 8. generation Intel® Core™ desktop-processor familien. Oplev exceptionel platform-ydelse med op til seks cores for mere processorkraft. Al denne kraft i bærbart format!

NVIDIA GEFORCE RTX

RTX. Det er nu.


Octane IV på 17,3" kan konfigureres med NVIDIA® GeForce® RTX 2060, RTX 2070 og RTX 2080-grafik, som giver spilydeevne som på en stationær PC og ray tracing i realtid på farten.

Overraskende hurtig, stille ydelse. Ray tracing og AI i realtid. Og mobiliteten, der kommer med verdens tyndeste og letteste design. Det er alt du vil have, for at spille dit bedste. Og det er kun i GeForce RTX-gamingbærbare.

Overclocking potentiale

Få mest muligt ud af din bærbare


Tag kontrol over din overclocking med kontrolcenter softwaren. Hæv din grafiske ydeevne med over 10% ved et enkelt klik.*

Skræddersy Octane IV til dine behov med fire valgmuligheder for ydeevne: Stille, strømbesparende, høj ydeevne og underholdning

* Baseret på 3DMark 11-benchmarks for Octane IV med GTX 1060 og GTX1070 med en overclockning-ydeevneforøgelse på henholdsvis 12,2 % og 9,6 %.

Bagbelyst Flerfarvet Tastatur

Oplev et fuldt spektrum af lys


Transformer din måde at spille på med 17.3" Octane IVs flerfarvede bagbelyste tastatur. Vælg fra et udvalg af forudindstillede lyseffekter og persontilpas farverne alt efter dit humør. Med hotkey-understøttelse kan du ændre den måde du spiller dine spil på med tastaturets programmerbare nøgler.

Høj Kapacitet, Høj Ydelse

Hurtig og stabil lagring


Installer alle de spil du vil med muligheden for at konfigurere Octane IV med op til 2 harddiske og en M.2 SSD - muliggør op til potentielle 10TB lagring*. M.2 slotten muliggør brugen af de superhurtige NVMe SSDer som hæver din ydelse med hastigheder op til 6x hurtigere end en standard SSD.

Konfigurerbare RAM


Brugertilpas Octanes hukommelse til at reflektere dine computingbehov med understøttelse af hele 64GB med valget mellem 2133MHz og 2400MHz hastigheder.

Med DDR4 teknologi - leverer højere ydelse, højere DIMM kapaciteter og forbedret dataintegritet mens det lave strømforbrug vedligeholdes.

Multi-Skærm Ydelse

Udvid din produktivitet


Dyk ind i flerskærms-produktivitet og opdag fantastiske verdener med en immersiv surround-opsætning med 17.3" Octane IV - I stand til at understøtte yderligere 3 skærme drevet af HDMI- og Display Port-teknologi.

NVIDIA G-SYNC giver dig mere af det, du efterspørger i en gamingoplevelse. Jævn, tear-fri indlevelse Banebrydende teknologi.

Tag kampen op mod ethvert spil uden tearing, hakken, flakken eller artefakter. G-SYNC matcher dynamisk opdateringshastigheden for displayet med GPUens frame rate.

Med kraften fra en stationær PC og bærbarheden fra en laptop kan du spille hvor som helst og når som helst. Ved at anvende Intel®s 8. generation desktop-processorer sammen med NVIDIA®s desktop-grade 10 Series GPUer kan Octane IV nemt holde trit med selv de mest kraftfulde stationære PCer.

Vi bruger cookies for at kunne give dig en bedre oplevelse. Fortsæt med at browse hvis du har det fint med dette, eller læs vores fortrolighedspolitik her.