17.3" Optimus Serie

Hurtig, kraftfuld og professionel

Køb Nu

Konfigurér din nye 17,3” bærbare computer i Optimus-serien med 10. generation af Intel® Core™-processorer og NVIDIA® GeForce® GTX-grafik til kraftfulde spiloplevelser i ethvert miljø.

Tiende Intel® Core-Processore

Stationær-kaliber ydeevne med 10th Gen Intel® Core™ drevede bærbare. Klar opgaver hurtigere og slut dig hurtigere til med utrolig hurtig turboboost teknologi 3.0, acceleret med Intel® Optane™ Hukommelse og hypertrådning. Lev i og del den ultimative gamingoplevelse.

Op Til...

 • 6

  Kerner

 • 12

  Tråde

 • 5.00Ghz

  Maks turbofrekvens

Utroligt tynde skærmkanter

Oplev den størst mulige skærmplads ved hjælp af de formindskede skærmkanter som sørger for, at du fokuserer på din underholdning og dit gameplay. Kombineret med opdateringsfrekvenser på 120Hz giver 17,3” Optimus-serien reduceret skærmrivning og utroligt realistiske billeder, mens du er på farten.

 • 120hz

  Opdateringsfrekvens

 • 1920 x 1080

  Fuld HD

 • 17.3"

  Widescreen

NVIDIA® GeForce® GTX Grafik

Vælg mellem GTX 1650- og NVIDIA® GeForce®-grafikkort for at konfigurere det ønskede bærbare system til dine nøjagtige krav. Kast dig over nutidens mest udfordrende og grafisk intensive spil eller stream dine yndlingsfilm i høj biografkvalitet.

Flerfarvet RGB-baggrundsbelyst tastatur

Kontrollér dit miljø med det RGB-baggrundsbelyste tastatur med flere farver og numerisk pude. Vælg mellem adskillige farvemuligheder i kontrolcenteret og justerbare lysstyrkeindstillinger, som kan tilpasses efter dit humør.

Vi bruger cookies for at kunne give dig en bedre oplevelse. Fortsæt med at browse hvis du har det fint med dette, eller læs vores fortrolighedspolitik her.