MÅNEDENS GAMING-PC

Tidsbegrænset udsalg på for Fusion Fury Gaming PC!
Drevet af den nyeste 3. generation af Ryzen Processorer med RADEON 5700-grafik.

August 2019

Fusion Fury

Fusion Fury bliver drevet af den nyeste teknologi fra AMD. Ved at kombinere den kraftfulde AMD Ryzen™ 3000-serie processor med AMD Radeon™ RX 5700-serie grafikkortet er Fusion Fury klar til at game på fuld drøn med svimlende 1440p.

Nu:

kr 12.582,00

Før:

kr 14.022,00 (GEM: kr 1.440,00)

Buy Now
Priserne er korrekte på oprettelsestidspunktet. Den anbefalede udsalgspris kan variere afhængigt af komponentmarkedet og prisændringer. De viste billeder er kun til illustration. Det faktiske produkt kan være anderledes hvad angår specifikationer og æstetik.
Kampagnekoder udstedes baseret på lagerniveauer, og der er begrænsede mængder tilgængelige. Tilbuddet gælder kun så længe lager haves.

Drevet af

Kabelstyret

Vores fuldt oplærte og erfarne teknikere sikrer, at din gaming-PC er fuldt kabelstyret, hvilket skjuler alle unødvendige kabler og giver din PC et pænt og ryddeligt udseende.

Grundigt testet

Efter installationen af styresystemet og driverne, føres alle vores PC'er igennem en indkøringstest over en 24-timers periode for at sikre deres stabilitet og ydeevne.

Garanti og teknisk support

Alle vores PC'er kommer med 3 års standardgaranti, og der forefindes muligheder for opgradering. PCSpecialist har et fuldt oplært team af supportmedarbejdere, der står klar til at give dig den bedste support.

Fremhævede komponenter

AMD Ryzen™ 7 3700X Processor

Fremstillet af den fineste silikone.

Oplev enestående performance i spil, når du redigerer og selv under intens multi-tasking med Fusion Fury - drevet af AMD Ryzen™ 7 3700X processoren. Et smukt balanceret design for seriøse PC-entusiaster.

Fremstillet for at inspirere og styrke gamere, streamere og skabere. AMDs Ryzen™ 3000-serie processerer, de mest avancerede processerer til desktopcomputere i verden, yder ikke bare det de skal; de er designet til sejr.

AMD Radeon™ RX 5700 XT

Gode gaming-oplevelser skabes ved at bryde reglerne. Grafikkortene i AMD Radeon™ RX 5700-serien er drevet af den helt nye RDNA-arkitektur og designet fra bunden for enestående ydeevne i 1440p samt enestående strømeffektivitet for gaming i høj opløsning.

Billeder er kun til illustration. Grafikkortets mærke og model kan variere.
Gennemsnitlige FPS @ 1080p høj Indstillinger*
Apex Legends
178 FPS
CS:GO
393 FPS
PUBG
123 FPS
Fortnite
144 FPS
League of Legends
706 FPS
Overwatch
204 FPS

Spil Gears 5
& Over 100 PC-spil*

Med AMD Radeon™ Grafik og Ryzen™ Processorer

Køb en Fusion Fury, som indeholder AMD Ryzen™ 7 3700X og Radeon™ RX 5700 XT og modtag 3 måneders Xbox Game Pass til PC* samt Gears 5, der udkommer efteråret 2019!

Gears, fra en af de mest anerkendte sagaer indenfor gaming, er større end nogensinde før, med fem spændende tilstande og den dybeste kampagne hidtil. Med total krig på vej, bryder Kait Diaz fri for at afdække sin forbindelse til fjenden og opdager den sande trussel mod Sera – hende selv.

* tilbuddet er tilgængeligt gennem deltagende forhandlere for berettigede køb foretaget mellem 1. juli 2019 og 10. marts 2020, eller når antallet af tilbudskoder er opbrugt - alt efter hvad der sker først. Gælder ikke hvor det er forbudt. Fulde tilbudsvilkår på www.amdrewards.com/terms. Game Pass til PC: Flere end 100 PC-spil er tilgængelige fra august 2019. Gears 5 er tilgængeligt i efteråret 2019. Game Pass-koden skal indløses senest den 30. juni 2020. Begrænset til ét salgsfremmende 3-måneders abonnement pr. Microsoft-konto indenfor en 12-måneders periode. Kræver Xbox (beta) appen og Windows 10 (med opdateringer). Aldersbegrænsninger og systemkrav gælder. Spilkataloget skifter over tid. Få mere at vide på Xbox.com/gamepass.

ASUS TUF X470-PLUS Bundkort til spil

TUF Gaming bundkort er specialdesignet og testet til at kunne overleve og trives under forhold, hvor andre kort ville få problemer. Disse bundkort er skabt med yderst holdbare komponenter og leverer urokkelig stabilitet til gamingsessioner, der varer lige så længe som du ønsker.

DDR4 VENGEANCE-hukommelse

VENEGEANCE LPX-hukommelse er designet til højydelses-overclocking. Varmesprederen er lavet af ren aluminium for at opnå hurtigere varmespedning, og PCB'en i 8 lag hjælper med at styre varmen og giver overlegen overclockingkapacitet.

SAMSUNG 970 EVO PLUS

970 EVO Plus opnår sekventielle læse-/skrivehastigheder på op til 3.500/3.300 MB/s, op til 53% hurtigere end 970 EVO. Den seneste V-NAND — som giver større NAND-ydeevne og højere effektivitet — sammen med optimeret firmware, en gennemprøvet Phoenix-controller og intelligent TurboWrite boost.

Vælg mellem 6 utrolige titler fra Ubisoft

Gratis ved køb af udvalgte Samsung SSDer.

Vælg én af følgende titler

Vælg mellem 6 enestående Ubisoft titler når du køber en Fusion Fury som indeholder en Samsung 970 EVO PLUS M.2 SSD.

⁃ Assassin's Creed Odyssey Standard Edition ⁃ Anno 1800 Standard Edition ⁃ Far Cry 5 Standard Edition ⁃ Tom Clancy's Rainbow Six Siege Gold Edition ⁃ The Crew 2 Standard Edition ⁃ Tom Clancy's The Division 2 Standard Edition

* Tjek venligst tilbudssiden her for mere information.

Det bedste Windows til gaming nogensinde

Se, interagér med og påvirk streamere i realtid med Mixer.2

Game Mode er flyttet til Game Bar, så du nemt kan aktivere eller deaktivere, afhængigt af, hvad du spiller. Bitraterne skifter jævnt under broadcasting med Mixer.1

Spil spil som Gears of War 4, Forza Horizon 4 og Halo Wars 2 i 4K-opløsning på Windows 10. Med fire gange så mange pixels som i standard 1080p HD giver 4K den klareste, mest realistiske grafik, der kan opnås.3

DirectX12-spil lukker op for din PCs videohardwares fulde evne til at levere fantastisk grafik og forbedret ydeevne. Den seneste version af Direct 3D er i hjertet af DirectX12. Hurtigere og mere effektiv end nogensindefør. Maksimér brugen af den eksisterende grafikhardware.4

1 Ydeevnen varierer afhængigt af PC'ens hardwarespecifikationer

2 En bredbåndsforbindelse er nødvendigt for nogle funktioner. Internetudbyderens afgifter gør sig gældende.

3 Spil sælges separat. 4K-funktionalitet fås med understøttede spil, skærme og grafikchips. Tjek PC'en for at bestemme grafikchippens kompatibilitet.

4 DirectX12 fås kun med understøttede spil og grafikchips. Tjek PC'en for at bestemme grafikchippens kompatibilitet.

* Skærmen følger ikke med månedens PC.

Vi bruger cookies for at kunne give dig en bedre oplevelse. Fortsæt med at browse hvis du har det fint med dette, eller læs vores fortrolighedspolitik her.