17.3" RECOIL III RTX

Den Ultimative Gamer Bærbar


Vi introducerer 15,6" Recoil II – en af vores mest stilfulde og unikke bærbare PC'er, hvad angår udseende. Den har en ekstrem smal skærmkant med tanke på bærbarhed og ydeevne. Drevet af 8.-generations Intel® Core™-processorer og NVIDIA GeForce RTX-grafik, der samler ray tracing i realtid, kunstig intelligens og progammerbar shading.

Konfigurer Nu

Intel® Core™ Processorer

9. Generations Ydelse

Intels nye generation af processorer, 9. Generations Intel® Core™ processor familien, har funktioner og forbedringer der virkelig vækker begejstring. Uanset om vi snakker en fantastisk in-game oplevelse med livestreaming og gnidningsfri optagelse af højdepunkter eller at skabe og dele med mindre ventetid, er den nye generation af processorer klar til at træde op på et nyt trin.

Enestående kraft og respons, sammensat med enkel, indbygget sikkerhed, betyder, at du kan arbejde, spille og skabe lige så hurtigt og problemløst du har lyst.

NVIDIA GeForce RTX

RTX. Det er nu.


Recoil II kan konfiguereres med NVIDIA GeForce RTX 2060- eller RTX 2070-grafik.

Overraskende hurtig, stille ydelse. Ray tracing og AI i realtid. Og mobiliteten, der kommer med verdens tyndeste og letteste design. Det er alt du vil have, for at spille dit bedste. Og det er kun i GeForce RTX-gamingbærbare.

Højtydende lagring

Reducerer dine ladetider


Med det store udvalg af lagringsmuligheder kan du være sikker på, at du kan installere hele dit spilbibliotek og tage det med dig. Opnå aldrig før sete hastigheder med M.2 SSD muligheder, som tillader op til 3,500MB/s overførselshastigheder.

Konfigurerbare RAM

Reducerer dine ladetider


Brugertilpas Recoil IIs hukommelse til at reflektere dine behov med understøttelse af hele 32GB og med et valg mellem hastigheder på 2133MHz og 2400MHz. Med DDR4 teknologi - der leverer højere ydelse, højere DIMM kapaciteter og forbedret dataintegritet mens strømforbruget holdes nede.

Præcist Mekanisk Tastatur

Sikrer hurtigere reaktionstider end standardtastaturer


Sikr dig at hver enkelt indtastning registreres og udføres med Recoil IIs flerfarvede mekaniske tastatur. Du kan forvente en holdbarhed på op til 20-50 millioner tasteklik og op til 8.7% lettere tastetryk for at udføre en handling, hvilket giver dig hurtigere udførelse og gør det hurtigere at bevæge fingrene fra tast til tast. Recoil IIs mekaniske tastatur kommer også med N-key rollover, hvilket lader bærbaren registrere flere tastetryk på en gang! Mist aldrig et tastetryk igen og vær sikker i dine handlinger i de vanskelige situationer i dit yndlingsspil.

Fuld RGB kontrol

Med separat RGB lys til hver enkelt tast


Tag fuld kontrol over din lyssætning med kontrolcenter-softwaren. Med en liste af muligheder at vælge imellem, kan du brugerdefinere tastaturet så meget du ønsker. Med muligheden for at gemme profiler, kan du gemme hver opsætning for at passe til dit humør og dine omgivelser.

Ekstrem tynd kant

Helt igennem banebrydende design


Recoil II har de smalleste kanter i vores bærbarkollektion nogensinde. Vi lader dig opleve den størst mulige skærmplads ved at formindske skærmkanterne, for at sikre at din fokus er på din underholdning og dit gameplay.

Forbindelser


 • 1. 2-i-1 Kortlæser (SD/MMC)
 • 2. 2 x USB 3.1
 • 3. Kensington Sikkerhedsindgang
 • 4. RJ-45 Ethernet Indgang
 • 5. USB 2.0
 • 6. 3.5mm Mikrofon Ind
 • 7. 3,5mm Høretelefoner Ud
 • 8. 2 x Mini Display Port 1.3
 • 9. HDMI Indgang
 • 10. USB 3.1 Type C
 • 11. DC Strømforsyning

Vi bruger cookies for at kunne give dig en bedre oplevelse. Fortsæt med at browse hvis du har det fint med dette, eller læs vores fortrolighedspolitik her.