14"Ultranote Serie

Kraftfuld, effektiv og transportabel

Køb Nu

14"Initia har al den kraft, du har brug for til intensiv hverdags- og til kontorbrug i 180° synsvinkel. Nu med Intel Core™ 10.-generationsprocessorer, DDR4 RAM-konfigurérbar op til 64 GB og en Windows 10 Multi-Gesture touchpad, er denne bærbare computer den perfekte kombination af bærbar og praktisk - ideel til daglig brug.

Utrolig vidvinkel

For udvidede visningsmuligheder ved 180° skal du vælge 14” Ultranote V og nemt tilpasse den til dine omgivelser. Del din skærm ubesværet med andre, eller ændr måden du arbejder, spiller og ser på ved at fuldt ud åbne det fleksible display. Udnyt det 180°-skærmdesign, uanset hvilket miljø du befinder dig i.

Tiende Intel® Core-Processore

Udstyret med Intel® Core™ 10. generations processorer, som hæver barren for hvad der er muligt via øget produktivitet og ydelsesskalering. Lavet til krævende beregningsopgaver – konfigurér din nye 14” Initia med Intel® i3 & i5 U-serie-processorer for 4K support, hyper-threading og turbo boost-teknologi. Har også USB 3.2-port (Type C), Intel® Wi-Fi 6 og meget mere; Tag din produktivitet, kreativitet og underholdning til det næste niveau.

Slanke og smalle kanter

Konfigurer din nye 14” Ultranote V til utrolig let og kompakt brug på kontoret, derhjemme eller på farten. Med et utroligt 83% skærm-til-krop-forhold og en vægt på1,8 kg kan du fokusere mere på hvad der er foran dig uden at begrænse portabiliteten. Med reducerede rammestørrelser sammenlignet med sin forgænger giver Ultranote V mere skærmplads, hvilket der er behov for, når du arbejder, ser eller deler noget.

5.9mm

Bezel

1920 X 1080

Fuld HD

83%

Screen-to-body Ratio

USB Type C 3.1 Gen 2

Fremtidens forbindelsestype er landet med 2. generations USB Type C 3.1-porten. SuperSpeed USB-C er den nye standard for dataoverførsel. Med op til 10 GB data i sekundet er den 2x kraftigere end den tidligere første generation, og derfor er anden generation af USB-C 3.1 ved at blive den nye standardforbindelse.

Wifi 6

Intel® Wi-Fi 6-teknologien muliggør de hurtigste trådløse hastigheder med en hurtigere ydeevne. Udnyt forbedret sikkerhed og pålidelighed, især i tætte miljøer.

Bluetooth® 5 Technology

Ultranote V leveres også med Bluetooth® 5-teknologi, der firdobler det trådløse interval, fordobler hastigheden og øger båndbredden, så der kan sendes til to trådløse enheder på én gang. Konfigurer 14” Ultranote V for at få de seneste funktioner der styrker konnektivitet.

Ultranote Serie

15" Ultranote Model

LÆR MERE

Vi bruger cookies for at kunne give dig en bedre oplevelse. Fortsæt med at browse hvis du har det fint med dette, eller læs vores fortrolighedspolitik her.