15.6"Ultranote Series

Kraftfuld, effektiv og transportabel

Køb Nu

15,6" Ultranote VI har al den kraft, du har brug for til intensiv hverdags- og kontorbrug i 180° synsvinkler. Nu med Intel Core™ 10.-generationsprocessorer, DDR4 RAM-konfigurérbar op til 32 GB og en Windows 10 Multi-Gesture touchpad, er denne bærbare computer den perfekte kombination af bærbar og praktisk - ideel til daglig brug.

Utrolig vidvinkel

For udvidede visningsmuligheder ved 180° skal du vælge 15,6” Ultranote VI, og på den måde tilpasser du dig dine omgivelser nemt. Del din skærm ubesværet med andre, eller ændr måden du arbejder, spiller og ser på ved at fuldt ud åbne det fleksible display. Udnyt det 180°-skærmdesign, uanset hvilket miljø du befinder dig i.

Tiende Intel® Core-Processore

Nu udstyret med Intel® Core™ 10.-generationsprocessorer, omdefinér hvad der er muligt med øget produktivitet og ydelsesskala. Bygget til krævende computeropgaver, konfigurér din nye 15,6” Ultranote VI med Intel® i5 & i7 U-processorserien for 4K support, hypertrådning og turbo boost-teknologi. Indeholder også integreret USB Type C 3.1-porten, Intel® Wi-Fi 6 og mere; Tag din produktivitet, kreativitet og underholdning til det næste niveau.

Slanke og smalle kanter

Konfigurér din nye 15,6” Ultranote VI til utrolig let og kompakt brug på kontoret, derhjemme eller på farten. Med et utroligt 83% skærm-til-krop-forhold og en vægt på 1,59 kg kan du nu fokusere mere på, hvad der er foran dig uden at begrænse portabiliteten. Med reducerede rammestørrelser sammenlignet med sin forgænger giver Ultranote V mere skærmplads, hvilket der er behov for, når du arbejder, ser eller deler noget.

5.9mm

Bezel

1920 X 1080

Full HD

83%

Screen-to-body Ratio

RGB baggrundsbelyst tastatur

Justér lysstyrken og farverne på Ultranote VI-tastaturet, så de passer til dit sceneri og stil. Med RGB-belysning, der gør din skriveoplevelse lysere, kan du tilpasse tastaturet efter dit hjertes ønske.

Inkluderer et integreret numerisk tastatur og ledsagende markørtaster, du kan nu forblive effektiv og nøjagtig med dine beregninger på kontoret, derhjemme eller når du er ude og rejse.

Bagbelyst Tastatur

USB Type C 3.1 Gen 2

Fremtidens forbindelsestype er landet med 2. generations USB Type C 3.1-porten. SuperSpeed USB-C er den nye standard for dataoverførsel. Med op til 10 GB data i sekundet er den 2x kraftigere end den tidligere første generation, og derfor er anden generation af USB-C 3.1 ved at blive den nye standardforbindelse.

Wifi 6

Den nye Intel® Wi-Fi 6-teknologi muliggør de hurtigste trådløse hastigheder med en hurtigt reagerende ydeevne, forbedret sikkerhed og yderligere pålidelighed, især i tætte miljøer.

Bluetooth® 5 Technology

Wifi 6 kommer også med Bluetooth® 5-teknologi, der firdobler den trådløse rækkevidde, fordobler hastigheden og øger båndbredden, hvilket tillader dig at sende til to enheder på samme tid.

Ultranote Series

14" Ultranote Model

Lær Mere

Vi bruger cookies for at kunne give dig en bedre oplevelse. Fortsæt med at browse hvis du har det fint med dette, eller læs vores fortrolighedspolitik her.