15.6" Vyper

Kraft og stil lige ved hånden


Kom foran i ræset med gamerbærbaren 15.6" - Drevet af de seneste 8. Generations Intel® Core™ Processorer og de seneste NVIDIA® GeForce Series 10 grafikkort. Vyper har et mekanisk tastatur med flerfarvet belysning på hver enkelt knap, så du kan indstille din computer til dit humør og dine omgivelser

Konfigurer Nu

Intel® Core™ Processorer

8. Generation Ydelse


15.6" Vyper kommer med et fantastisk udvalg af 8. Generations Intel® Core™ processorer, der lader dig klare dine daglige opgaver og giver dig mulighed for at spille med høj ydeevne.

Vyper kan konfigureres med Intels 8. Generations Firkernede i5 og Sekskernede i7 processorer, så du kan være sikker på at den blæser lige igennem dine yndlingsspil!

NVIDIA® GeForce® Grafik

Pak Let Spil Vildt.


Gaming er en livsstil - som ikke bør holde dig fanget ved et skrivebord.

15.6" Vyper kan konfigureres med NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti eller GTX 1060 grafikkort og kombinerer banebrydende design med utrolig ydeevne.

Lagring med høj ydelse

Reducerer dine ladetider


Med den lange række af lagringsmuligheder kan du være sikker på, at du kan installere hele dit gaming-bibliotek og tage det med dig. Nå enestående hastigheder med M.2 SSD muligheder som tillader op til 3,500MB/s overførselshastigheder.

Konfigurerbare RAM


Brugertilpas Vypers hukommelse til at reflektere dine behov med understøttelse af hele 32GB og med et valg mellem hastigheder på 2133MHz og 2400MHz.

Med DDR4 teknologi - der leverer højere ydelse, højere DIMM kapaciteter og forbedret dataintegritet mens strømforbruget holdes nede.

Præcist Mekanisk Tastatur

Sikrer hurtigere reaktionstider end standardtastaturer


Sikr dig at hver enkelt indtastning registreres og udføres med Vypers flerfarvede mekaniske tastatur. Du kan forvente en holdbarhed på op til 20-50 millioner tasteklik og op til 8.7% lettere tastetryk for at udføre en handling, hvilket giver dig hurtigere udførelse og gør det hurtigere at bevæge fingrene fra tast til tast.

Vypers mekaniske tastatur kommer også med N-key rollover, hvilket lader bærbaren registrere flere tastetryk på en gang! Mist aldrig et tastetryk igen og vær sikker i dine handlinger i de vanskelige situationer i dit yndlingsspil.

Fuld RGB kontrol

Med separat RGB lys til hver enkelt tast


Tag fuld kontrol over din lyssætning med kontrolcenter-softwaren. Med en liste af muligheder at vælge imellem, kan du brugerdefinere tastaturet så meget du ønsker. Du kan ændre hver tast separat eller have et helt farvespektrum med forskellige effekter. Med muligheden for at gemme profiler, kan du gemme hver opsætning for at passe til dit humør og dine omgivelser.

Forbindelser


 • 1. 2-i-1 Kortlæser (SD/MMC)
 • 2. 2 x USB 2.0
 • 3. 3,5mm Høretelefon Ud
 • 4. 3,5mm Mikrofon Ud
 • 5. 2 x USB 2.0
 • 6. DC Power Ind
 • 7. HDMI Indgang
 • 8. Gigabit Ethernet Indgang
 • 9. 2 x USB 3.1
 • 10. 1 x USB 3.1 (Type C)
 • 11. Kensington Sikkerhedsindgang

Vi bruger cookies for at kunne give dig en bedre oplevelse. Fortsæt med at browse hvis du har det fint med dette, eller læs vores fortrolighedspolitik her.