WD Black SN750 NVME ssd

Læser hastigheder op til 3.470MB/s

Eksklusivt WD BLACK SSD dashboard med gamingtilstand for forbedret ydelse

WD Black SN750 NVMe SSD leverer uovertruffen ydelse for gaming- og hardware-entusiaster med overførselshastigheder op til 3.470MB/s. Konfigurer din i dag med PCSpecialist

Konfigurer Nu

Kom op på NVME SSD Ydelse

WD BLACK™ SN750 NVMe™ SSD leverer ydelse i topkvalitet til gaming- og hardware-entusiaster som ønsker at bygge eller opgradere deres PC. WD Black SN750 NVMe SSD fås med kapacitet op til 2TB, hvilket svarer til nogle af de højest ydende drev på markedet, og giver gamere en fordel når det gælder.

Ydelse Er Vigtigt

Lev livet i den hurtige bane. Hvad enten du ønsker at booste dit systems generelle reaktion eller hente spil og baner hurtigt, skærer WD BLACK ventetiden ned og får dig hurtigt i aktion igen og foran i spillet.

Plads at spille på

I kernen af WD BLACK er dens revolutionerende NAND teknologi. Ved at fordoble lagringsdensiteten fra den foregående generation flytter vores 64-lags 3D NAND grænserne for lagring og fremviser NAND-innovationens fantastiske præstation. Dette betyder udvidet kapacitet på et enkeltsidet drev, som cirka er på størrelse med et stykke tyggegummi, nok til at opbevare dine store filer og videospil.

wd black ssd dashboard

WD BLACK SSD Dashboardet giver dig mulighed for at optimere ydelsen ved at slå gamingtilstand til. Dette slår SSDens energibesparende funktion fra, hvilket betyder at dit drev kører på alle cylindere under intense gaming-sessioner.

Anbefalede specifikationer

Zenith Pro

Fra kr 14.390,- inkl. moms og levering.

  • Intel® Core™ i5-9600K
  • ASUS® ROG STRIX Z390-F GAMING
  • 16GB Corsair VENGEANCE 2666MHz
  • 8GB GEFORCE RTX 2080 SUPER
  • 2TB SEAGATE BARRACUDA HDD

Vi bruger cookies for at kunne give dig en bedre oplevelse. Fortsæt med at browse hvis du har det fint med dette, eller læs vores fortrolighedspolitik her.