Windows 10 Pro

TAG PRISEN FOR IKKE AT GØRE NOGET I BETRAGTNING. Genopfrisk din hardware og forny din forretning

Hver PC, der er ældre end 4 år, kan koste dig mere end 1.300 £ om året i vedligeholdelse, reparationer og tabt produktivitet sammenlignet med en ny Windows-enhed.1 Det kan også gøre dig sårbar overfor cyberangreb og databrud, der påvirker næsten 50 % af virksomhederne i Det Forenede Kongerige.2

Nye Windows 10 Pro-enheder med 7.- og 8.-generations Intel® vPro™-processorer hjælper dig med at forblive beskyttet og produktiv på farten med op til 25 % mere tidseffektivitet,3 op til 28 % hurtigere gennemsnitlig opstartstid sammenlignet med Windows 7,4 og et batteri der holder op til 3 gange længere5 end på en ældre Windows-enhed.

Konfigurer Nu

Boost din produktivitet og hjælp med at sikre din forretning

Vælg mere sikre og produktive forretnings-PC'er

Få gjort mere

Bliv ved med at arbejde på farten med en op til 28 % hurtigere4 opstart og et batteri der holder op til 3 gange længere.5 Spar tid ved at arbejde på den måde, der er mest naturlig for dig: fra berøring til stylus til stemme.6 Dine ældre enheder kan ikke gøre det.

Beskyt det, du har bygget

Mindst 50 % af virksomhederne i Det Forenede Kongerige er blevet ramt af et databrud eller et cyberangreb.2 Et typisk angreb kan koste mere end 60.000 £.3 Windows 10 Pro har indbyggede forsvarsværker mod moderne sikkerhedstrusler og altid opdateret8 beskyttelse af dine oplysninger og din enhed, uanset hvor du eller dit team er.

Nyd simpel og fleksibel administration

IT-administratorer forventer en 20 % reduktion i IT-administrationstid med Windows 10 Pro.9 Dit hold kan vælge den enhed der passer dem bedst, selv opsætte den og logge ind én gang på Microsoft-tjenester og mange progammer. Derudover kan du blive ved med at bruge mange af dine nuværende programmer og eksterne enheder med Windows 10 Pro.

Forbliv sikker og opdateret

At opgradere til Windows 10 Pro betyder, at du fortsat vil være beskyttet og opdateret, efter Windows når afslutningen af sin supportperiode den 14. januar 2020. Når det sker, fortsætter Windows 7 med at starte og køre, men brugerne vil ikke længere modtage opdateringer og support fra Microsoft. Brugere, der er overgået til et opdateret, understøttet operativsystem, såsom Windows 10 Pro, vil modtage almindelige sikkerhedsopdateringer, ikke-sikkerhedsrelaterede problemløsninger, gratis eller betalte assisterede supportmuligheder og opdateringer af online teknisk indhold.

Kraften fra Intel® Core™ vPro™-processoren på Windows 10 Pro-enheder

Det er essentielt at have et solidt grundlag for ydeevnen. Intels nyeste processorer er designet til at hjælpe med at sikre kompatibiliteten med de førende Windows 10 Pro-programmer, herunder Microsoft Word, Excel, PowerPoint og Outlook, så du effektivt kan modernisere dine arbejdsgange.

 • Batterilevetid

  Med Windows 10 Pro giver nye 8.-geneations Intel® Core™ vPro™-processorbasede 2-i-1-enheder op til 10 timers batterilevetid, så arbejderne kan udrette mere, uanset hvor de er.10,11

 • Mutitasking

  De giver også op til 2,1 gange hurtigere multitasking for en glidende ydeevne, når der arbejdes med flere programmer på samme tid.11,12 For at opnå ægte mobilitet har de nyeste Intel®-processorer fuld ud kraft som på stationære PC'er, programfunktionalitet og de styrer de nye 2-i-1-enheder kompromisløst.

 • Kraftig produktivitet

  Sammenlignet med fire år gamle enheder er dagens ydeevne allerede stormskridt foran, og giver op til 80 procent højere produktivitet med 8.-generations Intel® Core™ vPro™-processorer.11,13

Opdag fordelen ved Office 2016

Microsoft Office 2016 hjælper dig med at gøre dit bedste arbejde – hvor som helst, når som helst og med hvem som helst. Hold din lille virksomhed til ilden med smarte produktivitetsfunktioner, der hjælper dig med at udføre godt arbejde hurtigere. Vær produktiv som det passer dig, når du kan udføre arbejdet hvor som helst og når som helst, med nem adgang til filer i skyen. Få dit hold til at arbejde enigt sammen – del, præsentér og arbejd sammen med forenklede, indbyggede samarbejdsværktøjer.

Hjælp med at spare din forretnings tid og penge med Windows 10 Pro

 1. Small Business PC Study, TechAisle, 2016.
 2. Cyber Security breaches survey 2017, Main Report, April 2017, Ipsos MORI Social Research Institute.
 3. Forrester, Total Economic Impact of Microsoft Windows 10 Pro.
 4. Tests blev udført af Principled Technologies i juli 2015 i et lukket laboratoriemiljø med OEM-fabriksstandardbilleder på et repræsentativt udvalg af Windows 7-enheder. Hver starttest blev kørt 10 gange, og gennemsnittene blev sammenlignet. Den gennemsnitlige forbedring i opstartstid var 28 %.
 5. Ydeevnen for 6.-generations Intel® Core™-processorer i Windows 10 Pro-enheder, estimeret baseret på Windows 8.1 lokal afspilsningsstrøm for HD-video. Sammenligningerne er baseret på Intel® Core™ i5-6200U vs. Intel® Core™ i5-520UM.
 6. Hardwareafhængig.
 7. Small Biz Daily: 10 Small Business Trends 2018.
 8. For din enheds understøttede levetid.
 9. Sammenlignet med den tidligere udgave af Windows. Forrester: Den samlede økonomiske virkning af Windows 10 Pro.
 10. Som målt med Windows 10 Pro* EEMBC Browsing Bench sammenlignet med en 4 år gammel kommerciel PC.
 11. Software og arbejdsbelastninger der bruges i ydeevnetests kan være blevet ydeevneoptimeret udelukkende til Intel-processorer. Ydeevnetests, som SYSmark og MobileMark måles med specifikke computersystemer, komponenter, software, handlinger og funktioner. Enhver ændring til nogen af disse faktorer kan få resultaterne til at variere. Du bør se anden information og andre ydeevnetests for fuldt ud at evaluere dine gennemtænkte køb, herunder produktets ydeevne, når det kombineres med andre produkter. Besøg www.intel.com/benchmarks for mere komplet information. Benchmarkresultaterne, der er rapporteret ovenfor, skal muligvis revideres når yderligere tests udføres. Resultaterne afhænger af de specifikke platformkonfigurationer og arbejdsbelastninger brugt i testprocessen og gælder muligvis ikke for visse af brugerens komponenter, computersystemer eller arbejdsbelastninger. Resultaterne er ikke nødvendigvis repræsentative for andre benchmarks, og andre benchmarkresultater kan vise større eller mindre påvirkning fra afhjælpninger.
 12. Som målt af SEG572 sammenlignet med en 4 år gammel kommerciel PC.
 13. Som målt ved en overordnet score i SYSmark* 2014 sammenlignet med en 4 år gammel kommerciel PC.

Vi bruger cookies for at kunne give dig en bedre oplevelse. Fortsæt med at browse hvis du har det fint med dette, eller læs vores fortrolighedspolitik her.