Understøttelse af Windows 7 slutter snart

Windows 7 PC'er kommer ikke længere til at modtage Windows-sikkerhedsopdateringer efter d. 14. januar 2020, så opgrader til en moderne PC i dag.

Efter 10 år slutter understøttelse af Windows 7 den 14. januar 2020. Vi ved, at forandringer kan være ubehagelige, så vi er her for at hjælpe dig med anbefalinger til, hvad du kan gøre som det næste og for at besvare spørgsmål om slutningen på understøttelse.

Konfigurer med Windows 10 nu

Har du flere spørgsmål? Klik her for at få mere at vide

Hvad betyder afslutningen på understøttelse?

Du kan fortsætte med at bruge din PC, som kører Windows 7 men uden fortsatte software- og sikkerhedsopdateringer, vil der være en større risiko for at få virus og malware. Fremadrettet er Windows 10 den bedste måde, du kan forblive sikker. Og den bedste måde at opleve Windows 10 på er på en ny PC. Det er muligt at installere Windows 10 på din ældre enhed, men det anbefales ikke.

Når Windows 7 ikke længere understøttes efter den 14. januar 2020, vil din computer stadig virke, men Microsoft stiller ikke længere følgende til rådighed:

 • Teknisk support til ethvert problem
 • Softwareopdateringer
 • Sikkerhedsopdateringer eller udbedringer

Hvad kan jeg gøre for at forberede mig?

Fra at sikkerhedskopiere dine filer til at finde en computer, der passer til dine behov - vi har værktøjer, der hjælper til at gøre din overgang nem.

1. Tjek de seneste PCer ud

Moderne PCer er ikke kun hurtige (takket være SSDer) og længerevarende, med batterier, der holder længere - Gennemsnitsprisen for en fantastisk PC er betydeligt lavere end den var for 5-10 år siden.

Lær Mere

2. Sikkerhedskopier dine filer og fotos

Gem dine personlige filer og fotos i OneDrive eller på en eksterne harddisk. Følg dette link for at lære om alle de forskellige måder, du kan flytte dine filer på.

Lær Mere

3. Få gode råd om Windows 10

Vi er sikre på, at du vil føle dig hjemme med det samme på en ny PC med Windows 10, men hvis du har spørgsmål eller gerne vil vide mere, tilbyder vi masser af råd og vejledninger.

Lær Mere

Tyndere, lettere og hurtigere

Med SSDer og den nyeste teknologi, tilbyder moderne PCer større hastigheder, sikkerhed, holdbarhed og fantastiske designs.

Hvorfor Windows 10 computere?

Få nye muligheder med en ny computer

Fra touchskærme og digitale penne til ansigtsgenkendelse - Nye PCer giver dig funktioner, der sparer dig tid, og er nemme at bruge.

Lær mere om funktionerne i Windows 10

Ofte Stillede Spørgsmål om Windows 10

Stopper min Windows 7 computer med at virke den 14. januar 2020?

Nej. Understøttelse af Windows 7 vil stoppe, men softwaren vil fortsætte med at virke. Efter den 14. januar 2020, vil din computer ikke længere få sikkerhedsopdateringer, hvis den kører Windows 7. Derfor er det vigtigt, at du skifter til et moderne operativsystem som Windows 10, som kan give dig de seneste sikkerhedsopdateringer for at holde dig og din data mere sikker. Derudover vil Microsoft kundesupport ikke længere være tilgængelig til at give teknisk support på Windows 7.

Hvordan får jeg Windows 10?

Du kan købe en fuld version af Windows 10 Home eller Windows 10 Pro til din Windows 7 PC. Den bedste måde at opleve Windows 10 på, er dog på en ny PC. Dagens computere er hurtigere og kraftigere, og har allerede Windows 10 installeret.

Besvar nogle få spørgsmål online for at finde ud af, om din Windows 7 PC er klar til Windows 10. Eller tag et kig på nye Windows 10 PCer.

Kan jeg opgradere fra Windows 7 til Windows 10 gratis?

Der var en gratis opgradering tilgængelig i en kampagne, da Windows 10 først blev udgivet, men det tilbud udløb den 29. juli 2016.

Du kan købe og downloade Windows 10 på din enhed i dag. Men, hvis din computer er mere end tre år gammel, er det måske på tid at overveje, om du skal opgradere til en ny enhed. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde en computer, som er hurtigere, sikrere og leverer de nyeste funktioner, som Windows 10 kan tilbyde, før din nuværende PC spænder ben for dig.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde en, der passer til dine behov og dit budget.

Hvorfor bør jeg overveje at få en ny computer?

PCer, der oprindeligt er bygget med Windows 7, kører på 10 år gammel teknologi. Windows 10 har mange af de samme funktioner og muligheder som Windows 7, indbygget i oplevelsen. Når du går over til en ny PC, vil der være mange aspekter af oplevelsen, som vil være velkendte for dig, men der vil også være vigtige innovationer og muligheder, som ikke var tilgængelige for 10 år siden. Tag et kig på disse innovative nye funktioner, som er tilgængelige med Windows 10 på en ny enhed:

 • Nyere PC hardware, der er hurtigere, mere evnedygtig og mere kompatibel med industriens seneste teknologi.
 • For at hjælpe dig med at holde din enhed sikker, kan du nyde godt af de seneste sikkerhedsmuligheder:
  • Få indbygget sikkerhed uden ekstraomkostninger. Din Windows-enhed leveres med indbyggede sikkerhedsfunktioner, heriblandt firewall og internetbeskyttelse, der beskytter dig mod virus, malware og ransomware.
  • Log ind tre gange hurtigere og glem alt om dit kodeord. 4 Du skal bare bruge dit ansigt eller fingeraftryk for at låse din computer op på sikker vis med det samme. 2
 • Oplev en ny måde at interagere med Windows på, udover din mus og tastatur. De fleste af os kender touchskærmen fra vores telefoner, og nu har mange nye PCer en touchskærm på en ny Windows 10 computer. Med touchskærmen kan du også gøre bruge af penteknologi for at skrive og udfylde dokumenter og hjemmesider. Touchskærme og penne lader dig zoome ind og ud, scrolle hurtigt og underskrive dokumenter.
 • Fotos-appen organiserer og tagger automatisk dine fotos. Det er nemt og sjovt at søge efter fotos. Leder du efter fotos, du tog på stranden? Bare skriv "strand" i søgefeltet, så får du vist alle dine strandfotos.

Mangler du flere grunde? Tag et kig på listen over funktioner, der kommer med Windows 10.

Hvordan er Windows 10 sikkerhed bedre end Windows 7?

Windows 10 er det mest sikre Windows, der nogensinde er bygget med omfattende sikkerhed fra start-til-slut, som dækker antivirus, firewall, internetbeskyttelse og mere. Det betyder flere sikkerhedsfunktioner, dashboard-visninger og konstante opdatering3, som hjælper med at sikre mod fremtidige trusler - alt sammen indbygget uden ekstra omkostninger.

Hvilken version af Windows 10 er den rette for mig?

Der er flere versioner af Windows 10, så hvad enten din PC er til personlig-, professionel- eller uddannelsesbrug, er der en perfekt løsning til dig.

Windows 10 Home er det perfekte operativsystem til personlig og hjemmebrug, mens Windows 10 Pro tilbyder alle de kendte funktioner fra Windows 10 Home, plus ekstrafunktioner som BitLocker, fjernskærm og domænesammenlægning for at understøtte professionelle.

For dem, der ønsker forbedret sikkerhed og ydelse på og uden for kontoret, er der Windows 10 i S-tilstand. Windows 10 i S-tilstand sørger for at du kører hurtigt og mere sikkert dag ud og dag ind, kun ved hjælp af verificerede apps fra Microsoft Butikken.

Hvordan overfører jeg mine personlige filer til en ny computer?

Det er nemt at flytte dine filer og fotos til en ny PC med OneDrive, som er en skylagringsservice. Med internetadgang og nogle få klik, kan du sikkerhedskopiere og beskytte dine filer online i skyen. Når du så er klar, kan du synkronisere dem til en ny PC. Ved at synkronisere dine filer mellem din nye PC og skyen, kan du både lagre file lokalt til brug offline, når du ikke har internetadgang, men også på OneDrive-servicen i skyen, hvorfra du kan gendanne dem, hvis der sker noget. OneDrive kan automatisk holde de to versioner synkroniseret, efterhånden som du foretager ændringer.

Note: Disse instrukser er beregnet til Windows 7 brugere. OneDrive klienten kom med Windows 8, så brugere med Windows 8 og 8.1 enheder kan bruge de samme instrukser, men springe over installationen af appen.

Hvis OneDrive ikke passer til dig, kan du bruge en ekstern harddisk eller funktionen 'Windows Sikkerhedskopiering og Gendannelse'. Gå til aka.ms/MoveToWindows10 for at finde ud af hvordan.

Kan jeg flytte mine genveje og IE-funktioner til en ny PC?

Hvis du flytter til en ny Windows 10 PC, kan du nemt tage dine Internet Explorer-favoritter med dig. Disse instruktioner guider dig gennem hvordan du flytter IE-favoritter til Microsoft Edge, som er den hurtigere, sikrere måde at bruge internettet. Windows 10 leveres stadig med Internet Explorer 11 browseren, som du sikkert kender. Men den kommer også med Microsoft Edge, som er den sikrere og hurtigere browser, der er designet specifikt til Windows 10.

Understøtter Windows 10 brug af en digital pen eller stylus?

Ja. Windows 10 kommer med vores innovative Windows Ink-teknologi, som giver dig en pen, der er lige så hurtig som dine ideer. Tegn, tag noter, naviger og lav kruseduller: få adgang til dit kreative potentiale og produktivitet med Windows Ink. Windows Ink fås kun på tablets og PCer, der understøtter penne. Den digitale pen sælges måske separat.

Hvordan logger jeg på Windows 10 uden et kodeord?

Lås din Windows 10-enhed op med vores kodeordsfrie indlogningsfunktion, Windows Hello. Brug dit ansigt, fingeraftryk eller tilbehør2 for at låse din Windows 10 computer op på den hurtigste og mest sikre måde. På enheder, som understøtter Windows Help, kan brugere automatisk forbipassere login-skærmen uden at indtaste et kodeord.

Hvordan vil afslutningen på understøttelsen af Windows 7 påvirke mine Microsoft Office apps?

Din oplevelse kan være anderledes, afhængigt af hvilken Office version, du kører. For at få mere at vide, kan du se Windows 7 afslutning på understøttelse og Office.

 1. Kilde: Microsoft Kunde Brug & Tilfredshedsprogram - US FY18 (Q1-Q4)
 2. Windows Hello kræver specialiseret hardware, hvilket vil sige en Windows Hello understøttende enhed, fingertrykaflæser, oplyst IR sensor eller andre biometriske sensorer og understøttende enheder.
 3. For din enheds understøttede levetid.
 4. Baseret på en gennemsnitlig sammenligning mellem at skrive et kodeord og aflæse et ansigt eller et fingeraftryk for bekræftelse.

Vi bruger cookies for at kunne give dig en bedre oplevelse. Fortsæt med at browse hvis du har det fint med dette, eller læs vores fortrolighedspolitik her.