GeForce RTX 40 Series Bærbare

Mere end hurtig

NVIDIA® GeForce RTX™ 40 Series bærbare GPU'er driver verdens hurtigste bærbare computere til gamere og skabere. De er bygget med den ultraeffektive NVIDIA Ada Lovelace-arkitektur og leverer et kvantespring indenfor ydeevne med AI-drevet DLSS 3, og tillader livagtige virtuelle verdner med fuld ray-tracing. Derudover optimerer Max-Q-teknologipakken systemydeevne, strøm, batterilevetid og akustik for at få den bedste effektivitet.

Konfigurer Nu

Anbefalede specifikationer

Elimina® 17 Master

Fra kr 11.600,- inkl. moms og levering.

 • Intel® Core™ i7-13620H
 • Windows 11 Pro
 • 16GB PCS PRO SODIMM 3200MHz
 • 8GB GeForce RTX 4060
 • 1TB PCS PCIe M.2 SSD

Elimina® 16 Elite

Fra kr 12.540,- inkl. moms og levering.

 • Intel® Core™ i7-13620H
 • Windows 11 Pro
 • 64GB Corsair 4800MHz
 • 6GB GeForce RTX 4050
 • 2TB SAMSUNG 990 PRO M.2

Ionico® Elite

Fra kr 13.470,- inkl. moms og levering.

 • Intel® Core™ i9-14900HX
 • Windows 11 Home
 • 16GB Corsair 4800MHz
 • 8GB GeForce RTX 4060
 • 1TB PCS PCIe M.2 SSD

Defiance® Pro

Fra kr 15.990,- inkl. moms og levering.

 • Intel® Core™ i7-14650HX
 • Windows 11 Pro
 • 64GB Corsair 4800MHz
 • 8GB GeForce RTX 4070
 • 1TB SOLIDIGM P41+ GEN 4 M.2

Recoil® Pro 17

Fra kr 21.870,- inkl. moms og levering.

 • Intel® Core™ i9-14900HX
 • Windows 11 Home
 • 32GB Corsair 5200MHz
 • 12GB GeForce RTX 4080
 • 2TB SOLIDIGM P44 PRO GEN 4 M.2

Recoil® Pro 16

Fra kr 29.340,- inkl. moms og levering.

 • Intel® Core™ i9-14900HX
 • Windows 11 Pro
 • 32GB Corsair 5600MHz
 • 12GB GeForce RTX 4080
 • 1TB PCS PCIe M.2 SSD

Den ultimative platform til gamere og skabere

Drevet af GeForce RTX 40-serien og DLSS 3

Nye streaming-multiprocessorer

Op til 2x ydeevne og strømeffektivitet

Fjerdegenerations Tensor-kerner

Op til 4x ydelse med DLSS 3 i forhold til gennemtvunget rendering.

Tredjegenerations RT-kerner

Op til 2x ray-tracing ydeevne

nvidia-chip

Banebrydende bærbar-GPU'er

NVIDIA Ada Lovelace-arkitektur

nvidia-dlss3

AI-acceleret ydeevne

NVIDIA DLSS 3

nvidia-broadcast

Optimeret kraft og ydeevne

NVIDIA Max-Q Technologies

nvidia-immersive

Realistisk og indlevende grafik

Dedikerede Ray Tracing-kerner

nvidia-studio

Sæt fut i din kreativitet

NVIDIA Studio

nvidia-reflex

Spilvindende reaktionsevner

NVIDIA Reflex platform med lav latenstid

nvidia-encode

Bygget til livestreaming

NVIDIA Encoder og NVIDIA Broadcast App

nvidia-drivers

Ydeevne og pålidelighed

Game Ready og Studio-drivere

Nvidia AI

Længere med AI, hurtigere på RTX

Få uovertruffen AI-ydelse på GeForce RTX

Opdag fordelen ved RTX AI. GeForce RTX™ GPU'er er bygget til en æra med AI og har specialiserede AI Tensor-kerner, der leverer banebrydende ydelse og revolutionerende egenskaber. Fra forbedret kreativitet og ultraeffektiv produktivitet til lynhurtig gaming, det ultimative indenfor AI-styrke på Windows PC'er fås med RTX.

Lær Mere
Nvidia Ray Tracing

RTX. Tiden er inde.

Det ultimative inden for Ray Tracing og AI

NVIDIA RTX er den mest avancerede platform til ray-tracing og AI-teknologier, som revolutionerer måderne, hvorpå vi spiller og skaber. Mere end 500 af de bedste spil og applikationer bruger RTX til at give realistisk grafik, utrolig hurtig ydelse og banebrydende nye AI-funktioner som DLSS.

NVIDIA DLSS 3

Ydeevnemultiplikatoren - drevet af AI.

DLSS er et revolutionært gennembrud i AI-drevet grafik, som styrker ydeevne massivt. DLSS 3 er drevet af de nye fjerdegenerations Tensor-kerner og optisk flow-accelerator i GeForce RTX 40-seriens bærbar-grafikkort og bruger AI til at skabe yderligere frames i høj kvalitet.

Taget på en præproduktionsbærbar med GeForce RTX 4090 Bærbar-GPU ved 2560 x 1440. Ydeevne vil variere afhængigt af bærbarens model; tjek hos producenten for deres specifikke model og specifikationer.

Ray Tracing

Hyperrealistisk Superhurtigt.

Ada-arkitekturen slipper den fulde kraft af ray-tracing løs, som simulerer, hvordan lys opfører sig i den virkelige verden. Med styrken fra RTX 40-serien og tredjegenerations RT-kerner, kan du opleve utroligt detaljerede virtuelle verdener som aldrig før.

rtx on

NVIDIA Max-Q Technologies

Optimeret kraft og ydeevne

NVIDIA Max-Q er en samling af AI-drevede teknologier, som optimerer bærbare til at levere høj ydeevne i tynde designs.

 1. Dynamic Boost bruger AI til automatisk at levere den optimale kraft mellem grafikkortet, grafikkortet hukommelse og CPU'en til at styrke ydeevne.
 2. Battery Boost finder den optimale balance mellem strømforbruget fra grafikkort og CPU, batteriafladning, billedkvalitet og billedfrekvens for at yde længere batterilevetid.
 3. Rapid Core Scaling skalerer det optimale antal kerner og kører dem ved højere frekvenser, hvilket leverer mere ydeevne til intensivt kreativt arbejde og STEM-apps på farten.
 4. CPU Optimizer lader grafikkortet optimere ydeevnen, temperaturen og kraften fra CPU'en.
 5. WhisperMode bruger AI-drevne algoritmer til at administrere blæserhastighederne ud fra CPU'en, grafikkortet og systemtemperaturer for at levere fantastisk akustik og den bedst mulige ydeevne.
 6. DLSS bruger banebrydende AI-rendering til at tilbyd en markant forøgning i ydeevnen ved samme kraft og med maksimal billedkvalitet.
 7. Advanced Optimus leverer en lang batterilevetid samt tear-frit gameplay fra G-SYNC.
 8. Justerbar BAR lader CPU'en tilgå hele grafikkortets frame-buffer på én gang, hvilket forbedrer ydeevnen i spil.
 9. Optimal Playable Settings finder den bedste balance mellem ydeevne og billedkvalitet. Derefter konfigurerer den automatisk personlige grafikindstillinger ud fra pc'ens grafikkort, CPU og display.
rtx on

NVIDIA Reflex

Sejr målt på millisekunder.

NVIDIA Reflex leverer den laveste latenstid og bedste reaktionsevne for at give den ultimative konkurrencefordel. Reflex er bygget til at optimere og måle systemlatenstid og giver hurtigere målfinding, hurtigere reaktionstider og den bedste sigtepræcision til konkurrencespil.

De bedste værktøjer til den kreative branche.

nvidia-studio

NVIDIA Studio

Dine ideer bliver accelereret af NVIDIA Studio.

Tag dine kreative projekter op på et nyt niveau med NVIDIA Studio. RTX 40-serien er drevet af ny, dedikeret hardware og låser op for overlegen ydeevne indenfor 3D-rendering, videoredigering og grafisk design. Oplev funktionsfyldte RTX-accelerationer i de mest populære kreative apps, verdensklasse NVIDIA Studio-drivere, der er designet til at tilbyde maksimal stabilitet og et bredt udvalg af eksklusive værktøjer, som udnytter kraften fra RTX til at skabe AI-understøttede kreative arbejdsgange.

nvidia encoder

NVIDIA Encoder

Drømmestrømmen.

Stjæl rampelyset med fantastisk grafik og højkvalitets livestreaming uden hakken. GeForce RTX 40-serien er drevet af den 8. generation indenfor NVIDIA Encoder (NVENC) og introducerer en ny æra indenfor udsendelse i høj kvalitet med næste generations understøttelse af AV1-indkodning. Den er designet til at levere højere effektivitet end H.264 og åbner op for fantastiske streams ved højere opløsninger. Derudover giver eksklusive optimeringer i dine yndlings livestreaming-apps dit publikum dig i bedste form - hver gang.

nvidia broadcast

NVIDIA Broadcast

Dit AI-drevne hjemmestudie.

NVIDIDA Broadcast-appen transformerer ethvert rum til et hjemmestudio -- hvilket bringer dine livestreams, voicechats og videoopkald op på et nyt niveau med kraftfulde AI-effekter såsom støjfjernelse, ekkofjernelse, virtuel baggrund og meget mere.

nvidia omniverse

NVIDIA Omniverse

Forbind dine kreative verdener med et univers af muligheder.

NVIDIA Omniverse™ er en 3D-designsamarbejdsplatform inden for NVIDIA Studio-pakken af værktøjer til skabere. Bygget til at accelerere arbejdsgange og forene apps og aktiver for at bringe dine ideer til live – hurtigt.

nvidia canvas

NVIDIA Canvas

Appen, der bringer AI ind i malerkunsten.

Brug AI til at transformere simple penselstrøg til realistiske landskabsbilleder. Skab baggrunde hurtigt eller sæt farten op i din konceptudforskning, så du kan bruge mere tid på at visualisere ideer.

Det rette udstyr til skolen

Fra ingeniørkunst og arkitektur til økonomi, kunstig intelligens og datavidenskab - GeForce RTX 40 Series bærbare kan håndtere selv det mest udfordrende skolearbejde.
De kører de bedste STEM-applikationer og accelererer 3D-design, simuleringer og datavidenskabsopgaver, hvilket gør dem ideel til studerende, som gerne vil have en bærbar, der nemt kan klare selv de sværeste opgaver.
AI-drevne fjernlærings- og samarbejdsfunktioner, der gør det nemmere at få kontakt med undervisere og klassekammerater.
Kom ud af computerlokalet, lav skolearbejde hurtigere og få mest muligt ud af din uddannelse med GeForce.

YDERLIGERE FUNKTIONER OG FORDELE

nvidia drivers

Spilklar Drivere

GeForce Game Ready drivere leverer den bedste oplevelse i dine yndlingsspil. De er fintunede i samarbejde med udviklere og testes nøje på tværs af tusindvis af hardwarekonfigurationer for at opnå den maksimale ydeevne og pålidelighed.

geforce-experience

Geforce Experience

Optag og del videoer, screenshots og live streams med venner. Hold dine drivere opdaterede og optimer dine spilindstillinger. GeForce Experience lader dig gøre det hele. Det er den essentielle partner for dit GeForce-grafikkort.

nvidia gsyc

Nvidia G-Sync

Få glat og tear-frit gameplay ved høje opdateringsrater, plus HDR og meget mere. Dette er det ultimative gamingdisplay og er førstevalget for gamere, der er entusiaster.

nvidia ansel

Nvidia Ansel

Lav dine screenshots om til kunst med denne kraftfulde fototilstand i spillet, der kan tage 360-, HDR- og superopløsningsbilleder.

nvidia virual reality

Virtual Reality

Den højest ydende grafik leverer de mest glidende og indlevende VR-oplevelser.

nvidia Resizable bar

Resizable BAR

Størrelsestilpasselig BAR er en avanceret PCI Express-funktion, der gør det muligt for CPU'en at få adgang til hele GPU-rammebufferstrukturen på én gang, som forbedrer præstationen i mange spil.

nvidia pegi

© 2023 NVIDIA Corporation. NVIDIA, NVIDIA-logoet, GeForce, GeForce Experience, GeForce RTX og G-SYNC er registrerede varemærker og/eller varemærker tilhørende NVIDIA Corporation i USA og andre lande. Alle andre varemærker og ophavsrettigheder tilhører deres respektive ejere.