Dagens tilbud

De seneste tilbud og kampagner fra PCSpecialist

Gaming PC

Kraftfulde Gaming PC & Gaming Stationær Fra PCSpecialist

PCSpecialist Gaming PC

Leverer ekstrem gaming-ydeevne i de seneste titler med vores gaming PC. Oplev dine yndlingsspil i indlevende visualiseringer og konkurrer i online action i superhurtige opdateringshastigheder. Vores gaming PC er bygget med den seneste teknologi fra verdenskendte mærker, så du kan nyde gameplay i de bedst mulige indstillinger. Vælg blandt vores udvalg af gaming PC'er nedenfor, som du kan konfigurere præcist til dine behov.

Hvis du vil have en gaming PC hurtigt, har vi sammensat en række konkurrencedygtige PC'er, der kan leveres indenfor et døgn. Hvis du selv vil bygge det bedst mulige pc-system efter dine egne behov, kan du se vores andre PC-systemer herunder.

Alle vores gaming PC kan konfigureres til dine præcise behov via vores nem-at-bruge online konfigurationsværktøj. Vælg din processor, grafikkort, hukommelse, lagerplads og mere, til at blive indbygget i din nye gaming PC. Alternativt kan du kontakte vores callcenter for at få ekspertråd og hjælp, før du køber din gaming PC. Se vores andre PC-typer nedenfor, til at bygge det bedst mulige PC-system til dine behov.

Gaming PC

Få en Gaming-PC Som Er Mere Dig!

Alle vores Gaming PC er ikke blot bygget til at opfylde vores kunders gaming-krav, vi lader dig også sætte dit eget præg på både design & opbygning. Der er mange måder, hvorpå du kan få din næste gaming PC til at matche både din stil og din personlighed. Deriblandt case, LED-farve, fan-farve, tastatur, mus og meget mere


    Komponenter

  • Processor
  • Grafikkort
  • HDD/SSD
  • Hukommelse
Processor
Intel Logo AMD Logo
Nvidia Grafikkort
AMD Grafikkort
Nvidia RTX Logo AMD Radeon Logo
Opbevaringsplads
PCSpecialist Hukommelse

Gaming-PC Konfigurator

Byg dine drømmes Gaming-PC med vores brugervenlige konfigurator. Med en lang række af industriens nyeste og mest kraftfulde komponenter kan du bygge din næste billig Gamer PC til at passe til både dit budget og din gaming-stil.

Gaming PC-pakker

Glem ikke, at du kan køb mere end bare en Gaming PC fra PCSpecialist. Du kan medtage en række pakker og tilbehør til din Gaming PC-ordre. Med en bred vifte af produkter at vælge imellem, inklusive spilskærme med op til 360Hz opdateringshastigheder eller 4K-opløsninger, spiltastaturer med mekaniske kontakter og hurtige tastetrykhastigheder og spilmus med 18k DPI optisk sensor. Vores Gaming Stationær-pakker har alt hvad du behøver for at kunne spille dine yndlingsspil med det samme, med eller uden RGB-belysning!

Gaming PC-pakker

Forudbyggede Gaming PC'er

På lager og klar til levering! Vi har en vifte af forudbyggede Gaming Pc'er, som du kan bestille i dag for øjeblikkelig forsendelse. Alle vores forudbyggede Gaming Pc'er er bygget med komponenter i høj kvalitet fra verdens førende mærker såsom Intel, AMD, NVIDIA, ASUS, Corsair og mange flere. Alle forudbyggede Gaming Stationær gennemgår kraftige test- og QC-procedurer, så du kan nyde din gameplay med uhindret ydeevne uden ventetiden. Se vores udvalg af forudbyggede Gaming Computer, som kan bestilles.

Xbox Game Pass Ultimate

Opdag dit nye yndlingsspil

Ubegrænset adgang til over 100 højkvalitets pc-spil til Windows 11. Der bliver tilføjet nye spil hele tiden, så du altid har noget nyt at spille. Er nu inkluderet i alle kvalificerende Lad mig vide, hvad jeg ellers kan tilbyde. PCSpecialist-systemer*.

Lær mere
Tilbehør til spil

Tilbehør til spil

Kom fremad i dine spil med alt hvad du behøver for at kunne dominere dine fjender. Vælg mellem vores udvalg af Gaming PC-tilbehør, herunder: spilskærme, spiltastaturer og muse, gaming-headset, gaming-mikrofoner, spilcontrollere, RGB-musemåtter, streamingtilbehør, webkameraer, pc-højttalere, gaming-stole med mere Spild ikke tid på at få dit spiltilbehør fra andre steder. Spar penge ved at vælge alt det tilbehør, du har brug for sammen med din Gaming PC, og begynd at spille direkte ud fra kassen.

Bygget af vores ekspert-teknologer

Hver gaming pc er håndbygget af vores ekspert-teknikere og gennemgår en skræddersyet testprocedure for at sikre, at hvert gaming-system har overlegen ydelse i de nyeste spil, lige fra du pakker den ud.

Vi er helt sikre på, at vi har industriens bedste teknologer. Alle vores Gaming Stationær gennemgår grundig testing for at sikre, at de er klar til brug ved levering! Dette sænker vores returrater og tillader vores brugere at nyde deres gaming-pc!

Grafikkort

Vi er Gamere

Størstedelen af personalet hos PCSpecialist er også ivrige PC-Gamere. Tilsammen har de tilbragt utallige timers spilletid på alle de nyeste gaming-titler over de sidste 30 år. Du kan stole på, at din nye Gamer PC bliver bygget af entusiaster, og vi bestræber os på at levere den ultimate gaming-oplevelse til dit hjem.

Gaming er passionen for mange af vores ansatte, så når vi bygger en PC, er vi altid meget optaget af nye rigs, og vi gør os umage med at bygge hver enkelt PC som om det var vores egen. Vi ELSKER gaming! Hos PCSpecialist bygger vi med passion— så du kan stole på, at du er i gode hænder.

PCSpecialist Gaming PC:

Bygget til gamere af gamere.

PC Gamere

Spilbaserede pc'er

Vælg dit yndlingsspil

De ansatte hos PCSpecialist er også gamingentuasiaster, og vi forstår hvor forvirrende de anbefalede systemkrav for de seneste spil kan være. Denne side hjælper dig, ved at vise dig vores PCSpecialist anbefalede systemer, der er skræddersyet til hvert spil!

Spilbaserede pc'er

Meld dig ind Discord

Del din nye PCSpecialist-PC, din nuværende battlestation eller dine nyeste tech-indkøb!

#Share-your-setup

Gaming-opsætning
EasyTigrr
Gaming PC
aktasakplays
Gaming-opsætning
TaeK
Gaming-opsætning
ary
Gaming PC
Togg
Gaming-opsætning
ojmck22
Gaming-opsætning
DemoRobb
Gaming PC
Turt

Byg Din Gaming-PC I Dag!

Har du altid ønsket dig en billig gamer pc men aldrig haft lyst til at bygge den selv? Du behøver ikke at lede længere, for her hos PCSpecialist lader vi dig sætte specifikationerne for din egen Gaming Stationær, og så bygger vi den til dig! Vi har en lang række computere fra kontorbrug til high-end gamer PC.

Hos PCSpecialist ønsker vi at hver eneste PC, vi sælger, er det perfekte match for hver eneste af vores kunder. Hvis du vil vide mere om vores specialbyggede PC'er, have hjælp til at bygge din nye brugerdefinerede PC'er, høre mere om hvordan du opgraderer din nuværende PCSpecialist gaming-PC, er du velkommen til at ringe til os. Vores venlige personale i call-centeret vil med glæde hjælpe dig!

Er du klar til at bygge din EGEN billig Gaming-PC? Lad os starte nu, vælg selv alle dine komponenter og byg din drømme-PC lige her på vores hjemmeside! Byg en holdbar Gaming-PC med høj ydelse lige nu!

Gaming PC

Gaming PC Ofte stillede spørgsmål

Hvilke brand-komponenter bruger du?

Vi har en bred vifte af verdenskendte gaming PC-komponenter, som vi bruger, inklusive vores helt egne PCSpecialist-brand-komponenter. Mærker inkluderer: PCSpecialist, Intel, AMD, NVIDIA, Corsair, Zotac, Palit, Seagate, Samsung, Gigabyte, Asus, Cooler Master, Lian Li, Fractal Design, Thermaltake, Be Quiet! & NZXT.
Vi har også en række tilbehør fra populære mærker som Asus, Ilyama, MSI, Razer, Logitech, Elgato, GT Omega og flere.

Alle vores listede komponenter er udvalgt specifikt for pålidelighed, kompatibilitet og kvalitet, hvorfor vi kun har de bedste komponenter at vælge imellem.

Hvor meget koster en gaming PC?

Hver gaming PC kan variere i pris afhængigt af, hvilken type spil du ønsker at spille. Hvis du vil spille de fleste spil i lave indstillinger ved 60 FPS, så ville en gaming pc på begynderniveau med en Intel® core i5 eller AMD Ryzen™ 5-processor og et NVIDIA GTX™ 1660 Super eller AMD Radeon™ RX 6600-grafikkort være ideel til dig. Men hvis du ønsker at spille det nyeste AAA RPG eller tempofyldte actionspil i ultra-high definition og maksimale indstillinger ved 144 – 360 FPS, så er en mellem- til high-end gamer PC med en Intel® Core i9 CPU og en NVIDIA RTX™ 3090 Ti GPU den bedre mulighed for dig. Se vores udvalg af entry-level, mid-level og high-end gaming PC'er ovenfor.

Alternativt kan du se vores spilbaserede PC-side for at vælge en gaming PC, der er konfigureret til de anbefalede krav til dit yndlingsspil.

Bør jeg opgradere min Gaming PC?

Hvis du forsøger at få flere FPS i dine foretrukne RPG-spil eller ønsker at opleve 4K-opslugende billeder, kan det være optimalt at opgradere dit grafikkort, processor eller RAM i din Gaming PC Med en eksisterende PCSpecialist gaming PC kan du nemt opgradere via din konto. Du skal blot vælge det, du ønsker at opgradere, ændre komponenterne til det, du ønsker, og sende os din gaming PC så den kan blive opgraderet!

Er der andre garantimuligheder?

Alle gaming PC'er har en standard 3-års garanti med livslang hardware-teknisk support inkluderet. Du kan opgradere din standardgaranti til 3 Year Silver, 3 Year Gold eller 3 Year Platinum. Se vores oversigt over garantimuligheder for at få flere oplysninger.

Hvilke betalingsmuligheder er tilgængelige?

Du kan købe din nye gaming PC ved hjælp af en række forskellige betalingsmuligheder såsom kreditkort, debitkort, bankoverførsel, betaling med bank og check.

Hvor længe skal jeg vente på min Gaming PC?

Vi er glade for at kunne tilbyde meget hurtige byggetider og hurtig levering. Du kan se vores leveringsside for at få flere oplysninger om de aktuelle leveringstider, og hvornår du kan forvente afsendelsen af din gaming PC Glem ikke, du vil også modtage regelmæssige e-mails med opdateringer om din ordre.