PCSpecialist blev etableret i 2003 i Storbritannien, og er en producent af højtydende computerløsninger. Vi taler 8 sprog og leverer computere i hele Europa. I løbet af 2019 blev der gennemsnitligt leveret en ny computer til en kunde et sted i Europa hvert 8. minut.

Desværre er vores svenske og danske telefonlinjer i øjeblikket ude af drift. Vi arbejder på at løse dette så hurtigt som muligt. Vores engelsktalende hovedkontors telefonnummer er 0333 011 7000, og telefonerne er åbne fra 10:00 til 21:00 CET. Alternativt kan du sende os en e-mail, og vi vil svare dig så hurtigt som muligt.

Du er velkommen til at kontakte os ved hjælp af en af nedenstående metoder. Hvis du emailer os, vil vi forsøge at svare inden for 24 - 48 timer og i travle perioder så hurtigt som muligt. Du kan bestille online 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, 365 dage om året.

Vi bruger ikke Premium-telefonnumre til salg eller teknisk support. At ringe til os koster det samme som det normalt koster at ringe i dit land og kan inkluderes i din taletid, hvis du ringer fra mobiltelefon.

Vi har åbent Mandag til fredag fra 9:00 til 17:00.

Hvem er PCSpecialist?


PC Specialist Ltd blev etableret i 2003, og vi er nu i vores 17th handelsår.

Vi fremstiller og leverer service til alle ordrer fra vores facilitet i Wakefield, Det Forenede Kongerige og vi leverer i hele Europa.
Vi er én af nogle få virksomheder, der er en officiel Intel® Premier Provider, hvilket viser, at vi er en af de største computerproducenter i Europa og mere end blot en smuk hjemmeside. Vil du vide mere? Klik Her

Virksomhedsnummer: 4777867

Momsreg. Nr: DK 12814224

Vi bruger cookies for at kunne give dig en bedre oplevelse. Fortsæt med at browse hvis du har det fint med dette, eller læs vores fortrolighedspolitik her.