Europas førende computer-specialist

Vi specialiserer os i at bygge og sælge PC'er, laptops, AIO og servere.

Hvem er vi?

Eksisteret i 21 år.

Vi leverer en computer hvert 4,8. minut.

PCSpecialist er Europas førende systemintegrator, der specialiserer sig i skræddersyede/bygget-på-bestilling-pc'er, bærbare computere og AIE'er (Alt-i-En'ere).
Vores fokus har traditionelt været på at opbygge de bedste højtydende systemer til entusiaster, gamere og professionelle, og vi har for nylig forgrenet os til andre markeder.

Vi er grundlagt i 2003, taler over 11 sprog og leverer computere til over 30 lande i hele Europa. Vi har selskaber i Tyskland, Holland og Storbritannien, og vi har filialer i Frankrig og Italien. I 2022 åbnede vi et nyt state-of-the-art servicecenter i Herleen, Holland.

Vi sender til hele Europa

Med hver computer købt hos os får du lavpris telefonsupport, kundeservice uden lige, og vigtigst af alt en ny computer/laptop, som du vil få lyst til at vise frem for dine venner og familie. Vi tilbyder en mere personlig service - læs endelig vores anbefalinger og beslut dig selv. Vi kan bygge en computer efter dine præcise specifikationer, hvilket betyder, at du ikke betaler for dele, du ikke kommer til at bruge. Computerne vi skaber til dig vil være til industristandarder, skræddersyet til dine behov, og kun bruge komponenter af højeste kvalitet.

Vi har opnået respekt og anerkendelse!

PCSpecialist er en Microsoft Certified Partner, hvilket viser vores engagement for færdigheder og træning. Vi er også respekteret som en Intel Premier Provider - hvilket viser vores engagement for at tilbyde den seneste Intelteknologi og -kvalitet.

Vi er grønne!

Vi har investeret i en 235,5 kWp solpanelsinstallation, der hjælper os med at generere omkring 187.900 kW pr. år (svarer til 57 hjem), så vi genererer så meget vedvarende elektricitet som muligt. Vi har også investeret i genbrugsudstyr, så vi kan genbruge mere end 95 % af vores pap, bløde plastik, hårde plastik, metaller, træ, indpakning og polystyren.

Vi genererer omkring

187.900kW

Per år

Vi genbruger mere end

95%

af vores pap

Vi er ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001 Certificeret!

ISO er et international standardindstillingsorgan bestående af repræsentanter for forskellige nationale standardorganisationer. Vi er glade for at kunne bekræfte, at vi er UKAS-certificeret efter tre standarder:

  • ISO 9001 Kvalitetsstyring
  • ISO 14001 Miljøstyring
  • ISO 45001 Arbejdsmiljø- og Sikkerhedsstyring

Certificatenumber 12959.

Du kan downloade vores ISO-certifikater her!

Hvorfor vælge PCSpecialist?

Der er hundredevis af computerfirmaer at vælge imellem...hvorfor købe din computer hos os? Vi har sammenfattet grundene til, hvorfor vi mener, vi er et bedre valg. Klik her for at læse dem.