Hos PCSpecialist sikrer vi os, at du får de laveste priser og den seneste teknologi. Hvordan opnår vi dette?


Hver eneste af de hundredetusindvis af computere og laptops vi har fremstillet har været specialdesignet efter vores kunders specifikationer. Med vores enorme stordriftsfordele gennemsøger vi verden for at bringe dig komponenter af bedste kvalitet fra de største mærker såsom Intel, AMD, Corsair og ASUS. Når du benytter vores brugervenlige og overraskende letanvendelige hjemmeside ser du, hvordan vi koncentrerer os om dig og leverer en glimrende service, glimrende priser og glimrende eftersalgs teknisk support.

Vi håber, at vi, når du har besluttet hvilken computer, du gerne vil have, har hjulpet dig til at lære lidt mere om, hvad præcist din computer kommer til at indeholde, og hvad du vil være i stand til at opnå med den, således at du ikke blot nyder din nye computer, men at du også forstår den helt!

Så hvad kan vi tilbyde?

Med hver computer købt hos os får du lavpris telefonsupport, kundeservice uden lige, og vigtigst af alt en ny computer/laptop, som du vil få lyst til at vise frem for dine venner og familie. Vi tilbyder en mere personlig service - læs endelig vores anbefalinger og beslut dig selv. Vi kan bygge en computer efter dine præcise specifikationer, hvilket betyder, at du ikke betaler for dele, du ikke kommer til at bruge. Computerne vi skaber til dig vil være til industristandarder, skræddersyet til dine behov, og kun bruge komponenter af højeste kvalitet.

Vi har opnået respekt og anerkendelse!

PC Specialist Ltd er en Microsoft Certified Partner, hvilket viser vores engagement for færdigheder og træning. Vi er også respekteret som en Intel Premier Provider - hvilket viser vores engagement for at tilbyde den seneste Intelteknologi og -kvalitet.

Vi er grønne!

Vi har investeret i en 235,5 KWp solpanelsinstallation, der hjælper os med at generere omkring 187.900 KW pr. år (svarer til 57 hjem), så vi genererer så meget vedvarende elektricitet som muligt. Vi har også investeret i genbrugsudstyr, så vi kan genbruge mere end 95 % af vores pap, bløde plastik, hårde plastik, metaller, træ, indpakning og polystyren.

Vi genererer omkring

187.900kW

Per år

Vi genbruger mere end

95%

af vores pap

Vi er ISO 9001, ISO 14001 og OHSAS 18001 Certificeret!

ISO er et international standardindstillingsorgan bestående af repræsentanter for forskellige nationale standardorganisationer. Vi er glade for at kunne bekræfte, at vi er UKAS-certificeret efter tre standarder:

  • ISO 9001 Kvalitetsstyring
  • ISO 14001 Miljøstyring
  • OHSAS 18001 Arbejdsmiljø- og Sikkerhedsstyring

Certificatenumber 12959.

Du kan downloade vores ISO-certifikater her!

Hvorfor vælge PCSpecialist

Der er hundredevis af computerfirmaer at vælge imellem...hvorfor købe din computer hos os? Vi har sammenfattet grundene til, hvorfor vi mener, vi er et bedre valg. Klik her for at læse dem.

Vi bruger cookies for at kunne give dig en bedre oplevelse. Fortsæt med at browse hvis du har det fint med dette, eller læs vores fortrolighedspolitik her.