Hvad er DPD Opsamling?

Med DPD Opsamling kan du vælge, når du køber, at få din ordre leveret til det nærmeste DPD Opsamlingspunkt. Eller hvis du ikke kommer til at være hjemme ved levering er en 'på-farten'-mulighed nu tilgængelig via SMS og e-mailnotifikationer, så leveringen kan omdirigeres til et lokalt DPD Opsamlingspunkt.

Hvad er de nuværende leveringstidspunkter?

Vi arbejder i øjeblikket med følgende leveringstidspunkter:

  • Stationære PC'er:
    Estimeret: 7 til 10 arbejdsdage
  • Liquid Series® PC'er:
    Estimeret: 9 til 11 arbejdsdage
  • Laptops:
    Estimeret: 6 til 9 arbejdsdage

Hvis jeg afgiver en ordre i dag, hvornår kan jeg så forvente min computer leveret?

Hvis du bestiller en desktop-computer i dag, og betalingen bliver godkendt, baseret på leveringstidspunkterne ovenfor, estimerer vi, at den gennemsnitlige ordre vil blive sendt afsted torsdag 29 august 2019. . Dette er ikke en garanti, men en vejledningsdato, som kun gælder, hvis din ordre behandles i dag. Ordrer afgivet med finansieringsaftale eller bankoverførsel bliver ikke behandlet før vi bekræfter betalingen.

Hvordan kan jeg fremskynde min levering?

Hvis du har brug for din computer hurtigt tilbyder vi en hasteleveringstjeneste, der kan vælges ved bestilling eller ved at ændre din ordre via din konto online.

Alternativt kan du overveje at bestille en præ-bygget computer, som vi kan sende afsted omgående efter bestilling, givet at betalingen er godkendt klokken 15:00 på en arbejdsdag. Klik her for at se vores præ-byggede computere.

Hvornår er "arbejdsdage"?

Arbejdsdage er klassificeret som:

Mandag til fredag fra 9:00 til 17:00 eksklusiv bankfridage.


Hvad er jeres åbningstider?

Mandag til fredag fra 9:00 til 17:00.

Hvor lang tid tager levering efter bestilling?

Hver computer er specialbygget efter dine krav. Vi har et begrænset antal ansatte, men vores ordrereserve ændres dagligt. Baseret på vores ordrereserve kan vi estimere de gennemsnitlige leveringstidspunkter på nye ordrer. Når du betrager vores estimerede leveringstidspunkter er det vigtigt at have i mente, at nogle ordrer leveres hurtigere end det, mens andre ordrer leveres langsommere. Leveringstider veksler afhængig af, hvilke komponenter du vælger ved bestilling.

Hvornår ved jeg, at min ordre er blevet afsendt?

Når din ordrer er sendt afsted, vil vi sende dig en e-mail, der bekræfter afsendelsen og vi vil give dig et forsendelsesnummer, som du kan tracke online fra omkring 18:00 den aften. Hvis du oplyste et mobiltelefonnummer, da du afgav ordren, vil vi også sende dig en SMS-besked, der bekræfter afsendelsen og som indeholder forsendelsesnummeret.

Efter afsendelse, hvor hurtigt vil min ordre ankomme?

Så snart din ordre er afsendt estimeres det, at din computer vil være hos dig inden for 24 - 48 timer (eksklusiv weekender og bankfridage). Leveringer til højland, øer og ROI tager længere tid, afhængigt af tilgængeligheden af leveringslokationen.

Ordrer afgivet via en lørdagsleveringstjeneste vil blive sendt afsted fredag til levering lørdag morgen.

Ordrer afgivet via en præ-10:30-leveringstjeneste vil blive leveret 10:30.

Hvilke kurerfirmaer bruger I?

Din ordre vil blive sendt afsted til dig med vores foretrukne kurer, DPD. DPD har et godt ry og en meget høj procentdel af forsendelserne leveres næste arbejdsdag. I travle perioder kan din levering dog godt tage 2 arbejdsdage inden levering.

Hvad tid vil min computer ankomme?

Din ordre vil blive sendt afsted med en næste-dags afsendelse og den kan derfor komme når som helst mellem 09:00 og 18:00.

Hvad sker der, hvis jeg misser kureren?

Hvis der ikke er nogen hjemme til at tage imod leveringen af din ordre, vil DPD efterlade et kort med et telefonnummer, så du kan arrangere et nyt tidspunkt for leveringen af din computer.

Vi bruger cookies for at kunne give dig en bedre oplevelse. Fortsæt med at browse hvis du har det fint med dette, eller læs vores fortrolighedspolitik her.