Hvad er FedEx Opsamling?

Med FedEx Opsamling kan du vælge, når du køber, at få din ordre leveret til det nærmeste FedEx Opsamlingspunkt. Eller hvis du ikke kommer til at være hjemme ved levering er en 'på-farten'-mulighed nu tilgængelig via SMS og e-mailnotifikationer, så leveringen kan omdirigeres til et lokalt FedEx Opsamlingspunkt.

Hvad er de nuværende leveringstidspunkter?

Vi arbejder i øjeblikket med følgende leveringstidspunkter:

  • Stationære PC'er:
    Estimeret: 19 til 21 arbejdsdage
  • Liquid Series® PC'er:
    Estimeret: 46 til 48 arbejdsdage
  • Laptops:
    Estimeret: 11 til 13 arbejdsdage

Hvis jeg afgiver en ordre i dag, hvornår kan jeg så forvente min computer leveret?

Hvis du bestiller en desktop-computer i dag, og betalingen bliver godkendt, baseret på leveringstidspunkterne ovenfor, estimerer vi, at den gennemsnitlige ordre vil blive sendt afsted fredag 7 maj 2021. Dette er ikke en garanti, men en vejledningsdato, som kun gælder, hvis din ordre behandles i dag. Ordrer afgivet med finansieringsaftale eller bankoverførsel bliver ikke behandlet før vi bekræfter betalingen.

Hvornår er "arbejdsdage"?

Arbejdsdage er klassificeret som:

Mandag til fredag fra 10:00 til 18:00 eksklusiv bankfridage.


Hvad er jeres åbningstider?

Mandag til fredag fra 10:00 til 18:00.

Hvad sker der, hvis jeg misser kureren?

Hvis der ikke er nogen hjemme til at tage imod leveringen af din ordre, vil FedEx efterlade et kort med et telefonnummer, så du kan arrangere et nyt tidspunkt for leveringen af din computer.

Vi bruger cookies for at kunne give dig en bedre oplevelse. Fortsæt med at browse hvis du har det fint med dette, eller læs vores fortrolighedspolitik her.