Hvad er DPD Opsamling?

Med DPD Opsamling kan du vælge, når du køber, at få din ordre leveret til det nærmeste DPD Opsamlingspunkt. Eller hvis du ikke kommer til at være hjemme ved levering er en 'på-farten'-mulighed nu tilgængelig via SMS og e-mailnotifikationer, så leveringen kan omdirigeres til et lokalt DPD Opsamlingspunkt.

Hvad er de nuværende leveringstidspunkter?

Vi arbejder i øjeblikket med følgende leveringstidspunkter:

  • Stationære PC'er:
    Estimeret: 12 til 14 arbejdsdage
  • Liquid Series® PC'er:
    Estimeret: 4 til 6 arbejdsdage
  • Laptops:
    Estimeret: 4 til 6 arbejdsdage

Hvis jeg afgiver en ordre i dag, hvornår kan jeg så forvente min computer leveret?

Hvis du bestiller en desktop-computer i dag, og betalingen bliver godkendt, baseret på leveringstidspunkterne ovenfor, estimerer vi, at den gennemsnitlige ordre vil blive sendt afsted tirsdag 5 november 2019. Dette er ikke en garanti, men en vejledningsdato, som kun gælder, hvis din ordre behandles i dag. Ordrer afgivet med finansieringsaftale eller bankoverførsel bliver ikke behandlet før vi bekræfter betalingen.

Hvornår er "arbejdsdage"?

Arbejdsdage er klassificeret som:

Mandag til fredag fra 9:00 til 17:00 eksklusiv bankfridage.


Hvad er jeres åbningstider?

Mandag til fredag fra 9:00 til 17:00.

Hvad sker der, hvis jeg misser kureren?

Hvis der ikke er nogen hjemme til at tage imod leveringen af din ordre, vil DPD efterlade et kort med et telefonnummer, så du kan arrangere et nyt tidspunkt for leveringen af din computer.

Vi bruger cookies for at kunne give dig en bedre oplevelse. Fortsæt med at browse hvis du har det fint med dette, eller læs vores fortrolighedspolitik her.