TILBAGE TIL TOPPEN
liquid-series

Vandkølede PC-systemer fra PCSpecialist

Lær Mere

Vandkølede PCer

Fra PCSpecialist

Ultrahurtige frame-rates, lave temperaturer og exceptionel æstetik. Liquid Series® vandkølede PCer fra PCSpecialist. Vores ekspertteknikere bygger til entusiasterne ved at kombinere verdenskendte komponenter med højkvalitets vandkølingsteknologi, hvilket lader dig opleve maksimal beregningsydeevne, mens du holder dig kølig og stille. Vælg din stil, farve og lys for at gøre din nye Liquid Series® PC til din helt egen.

Konfigurer din nye Liquid Series® Vandkølede PC med komponenter fra anerkendte mærker som Intel, AMD, NVIDIA, ASUS og Corsair, samt vandkølingsmærker som EKWB, Mayhems og flere.

Bredt udvalg af brugerdefinerede komponenter

Du designer, vi bygger

Hos PCSpecialist tror vi på, at vores kunder skal kunne bestille deres drømme-PC, især hvad angår vores Liquid Series® Vandkølede PCer.

Design din PC efter din egen personlighed. Vores Liquid Series® konfigurator giver dig friheden til at brugerdefinere dit system præcis, som du ønsker - med et bredt udvalgt af farver til kølevæsken, belysningen og kablerne! Uanset hvad du vælger, vil det uden tvivl have hovedrollen i ethvert gaming setup.

Hvad definerer en Liquid Series® PC

Vælg en komponent

Køler
CPU Block
Flettede Kabler
GPU Block
Reservoir
Rør
Ventilator
Pumpe

Fleksible Rør

Vores Fleksible Rør er fra det førende kølemærke, Mayhems. Deres "Ultra-gennemsigtige" rør, udnytter nye "Polymer-tilsætningsstoffer", der hjælper med at forebygge blokeringer.

Akrylrør

De hårde akrylrør giver rene linjer med en mere industriel følelses ved at kombinere EKs HD-rør (12/16mm) med EK-fatninger i 90 graders vinkler.

PETG-Rør

Helt nye hårde PETG-rør har glatte 90 graders vinkler uden fatninger, som giver en mere luksuriøs stil i din Liquid Series® PC.

Liquid Series® Sæt

Vi er ivrige efter at du skal have friheden til at vælge hvordan dit nye Liquid Series® system skal se ud! Vælg kittet der passer dig, med muligheder for at inkludere GPU'en i kredsløbet, vælge farven på de flettede kabler, kølevæske og belysning!

Vælg blandt vores Liquid Series® sæt, heriblandt Lian Li og Corsair Hydro X sæt for at konfigurere den ultimative vandkølede PC til den ivrige gamer, arbejdende professionelle eller teknologi-entusiast.

Entry Kit

EKWB Vandkøling

'Begyndersættet' kombinerer højtydende, brugertilpasset vandkøling og radiatorteknologier, som tilsammen udgør første enhed i Liquid Series® sortimentet. Begyndersættet byder på EKs klassiske pumpe-reservoir og Quantum Velocity RGB CPU-blokken for at levere optimal vandkøling til den centrale komponent i PC'en. Konfigurer din nye PCSpecialist Liquid Series® PC efter dine nøjagtige behov.

 • Køler

  EK-CoolStream SE 240

 • Pumpe / Reservoir

  EK-Classic Pump Reservoir 160 SPC PWM D-RGB

 • CPU Block

  EK-Quantum Velocity D-RGB - Nickel + Plexi

 • GPU Block (valgfrit)

  EK Vector

Mid Kit

EKWB Vandkøling

'Mid Kit' i vores Liquid Series® sortiment integrerer GPU'en i kredsløbet for endnu bedre køling overclockingspotentiale til dit grafikkort. Sættet indeholder en tykkere køler, et større reservoir og en kraftigere pumpe for at øge strømningshastigheden. Som med alle vores Liquid Series® systemer, kan du brugerdefinere din vandkølede PC med vores brede udvalg af farver.

 • Køler

  EK-CoolStream PE 360

 • Pumpe

  EK-Quantum Inertia D5 PWM D-RGB - Plexi

 • Reservoir

  EK-RES X3 150 Lite

 • CPU Block

  EK-Quantum Velocity D-RGB - Nickel + Plexi

 • GPU Block (valgfrit)

  EK Vector

Høj-sæt

EKWB Vandkøling

'High Kit' i vores Liquid Series® sortiment er det perfekte sæt til gaming entusiasten. I stand til at køle adskillige GPUer og med flere radiatorer, kan du være sikker på at dine Liquid Series® temperaturer bliver holdt lave mens dine frames bliver holdt høje. ‘High Kit’ sættet er det oplagte valg til gaming på højt niveau, og vil kæmpe sig igennem alt hvad du kaster efter det. Som med alle vores Liquid Series® systemer, kan du konfigurere dine PC'er med en lang række farver.

 • Køler #1

  EK-CoolStream PE 360

 • Køler #2

  EK-CoolStream PE 360

 • Pumpe

  EK-Quantum Inertia D5 PWM D-RGB - Plexi

 • Reservoir

  EK-RES X3 150 Lite

 • CPU Block

  EK-Quantum Velocity D-RGB - Nickel + Plexi

 • GPU Block

  EK Vector

Extreme Kit

EKWB Vandkøling

"Extreme Kit" i vores Liquid Series® system sortiment er kronen på værket i vores Liquid Series sæt. Med to enorme kølere kombineret med en dobbelt D5 pumpe for at levere den ultimative køleevne til multi-GPU systemer. 'Extreme Kit' er til gaming entusiasten der leder efter det bedste af det bedste. Som med alle vores Liquid Series® systemer, kan du konfigurere dine PC'er med vores brede udvalg af farver.

 • Køler #1 #2

  EK-CoolStream PE 360

 • Reservoir #1 #2

  EK-RES X3 150 Lite

 • Pumpe #1 #2

  EK-Quantum Inertia D5 PWM D-RGB - Plexi

 • CPU Block

  EK-Quantum Velocity D-RGB - Nickel + Plexi

 • GPU Block

  EK- Vector

RGB Lian Li

EKWB Vandkøling

Vi har skabt den ultimative vandkølingsløsning til dette populære kabinet, designet i samarbejde med Lian Li. Lian Li O11-sættet kombinerer EK® Water Blocks' specialbyggede vandblok - EKWB O11 Distro-Plate G1 - med det rummelige og iøjenfaldende Lian Li O11 Dynamic XL kabinet for at fremvise din PCs indre, hvilket gør den til et perfekt centrum i enhver gaming kampstation.

 • Køler #1

  EK-CoolStream PE 360

 • Køler #2

  EK-CoolStream PE 360

 • Pumpe + Reservoir

  EK-011D Distro plate G1

 • CPU Block

  EK-Velocity - Nickel + Plexi

 • GPU Block

  EK Vector

Corsair Hydro X Sæt

RGB Mid Kit

Corsair Hydro x

Slut dig til den specialbyggede kølerevolution med CORSAIR Hydro X-seriens Mid Kit, som kommer med en hel familie af vandkølingsprodukter såsom en Corsair CPU Væskeblok, Corsair XR Køler og op til 4 Corsair RGB-Blæsere. Genopfind æstetik og lave temperaturer i dit nye Liquid PC system, som kan håndtere de mest grafikintense opgaver, renderinger og spil. Konfigurér din nye Liquid Series® vandkølede PC fra PCSpecialist med Corsair Hydro X-serien.

 • Køler

  Corsair XR5 360

 • Pumpe + Reservoir

  Corsair XD5 Pump / Res Combo

 • CPU Block

  Corsair XC7 or XC9

 • GPU Block

  Corsair XG7

RGB Høj-sæt

Corsair Hydro x

Slut dig til den specialbyggede kølerevolution med CORSAIR Hydro X-seriens High Kit, som kommer med en Corsair CPU Væskeblok, 2 Corsair XR Kølere og op til 6 Corsair RGB-Blæsere. Kombiner lamslående æstetik og lave temperaturer og få den ultimative kampstation, som nemt kan håndtere de mest grafikintense opgaver, renderinger og spil. Konfigurér din nye Liquid Series® vandkølede PC fra PCSpecialist med Corsair Hydro X-serien.

 • Køler #1

  Corsair XR5 240

 • Køler #2

  Corsair XR5 360

 • Pumpe + Reservoir

  Corsair XD5 Pump / Res Combo

 • CPU Block

  Corsair XC7 or XC9

 • GPU Block

  Corsair XG7

Højt-ydende Køling

Effektiv, pålidelig og stilren

Sikrer at dit system kører på en acceptabel, køling temperatur er essentielt og vores Liquid Series® sortiment tilbyder den bedste løsning. Vi sørger for at ethvert system følger vores krævende tests for at sikre dig ydeevne og stabilitet uden lige!

Liquid Series® Ventilator

Nøje udvalgt efter ydeevne

I hvert af vores Liquid Series® systemer har vi opgraderet alle blæserne til vores Liquid Series® Blæsere; en 120mm højt-ydende blæser med S-FLOW blade der giver 30% bedre luftstrøm end en almindelig blæser på samme hastighed. Den bedre køle ydeevne kombineret med PWM blæser hastighedskontrol gør det muligt at holde blæserlyd nede.

Overclocked Ydeevne

Tunet til at være hæsblæsende hurtig

Vores teknikkere arbejder ekstremt tæt med hardware producenterne for at sikre os at hvert enkelt komponent i vores Liquid Series® systemer er nøje tunet til levere maksimal ydeevne. Utallige timer er lagt i BIOS analyse & test af komponenter for at garantere ekstrem ydeevne direkte fra æsken.

Vidtgående Test Procedure

24-timers lækage- og tryktest

Alle Liquid Series® PC'er gennemfører en 24-timers lækage- og tryktest før strømmen tilsluttes. Når den er bestået, vil teknikerne lave alle nødvendige finjusteringer i BIOS og overclocke komponenterne. Efter installationen af Windows og driverne kører systemet på fuld kraft i en 48 timers indbrændingsprøve.

Liquid Series® Servicepakke

Har din Liquid Series® PC brug for at blive helt drænet eller for at få udskiftet dens indre rørlægning? Hos PCSpecialist, tilbyder vi en fuld Liquid Series® service-pakke, som er tilgængelig, efter du har købt din vandkølede PC og som dækker enhver nødvendig udskiftning i fremtiden. Inklusiv afhentning og returnering af din Liquid Series® PC, fuld dræning og rengøring af kredsløbet, nye rør og kredsløbsgenopfyldning med ny kølevæske, med efterfølgende 24-timers læk- og stress-test.

Vil du vide mere? Log ind på din konto for at købe Liquid Series® Service-pakken eller kontakt vores kundeservice på 78 72 94 66, hvis du har brug for hjælp.

Den Reneste Essens af
Vandkøling

Vær sikker på, at din næste Liquid Series® Gaming pc yder fantastisk med EK® Water Blocks' serie af komponenter, der lever ydeevne i topklasse, støjsvag operation og slående æstetik.

Lær Mere

ASUS ROG STRIX Grafikkort

For at sikre pålidelighed, ydeevne og premium-kvalitet, tilbyder vi muligheden for at bruge ASUS RoG STRIX grafik til vores Liquid Series® vandkølede PCer.

ASUS RoG STRIX er drevet af NVIDIA® Turing GPU Arkitektur, som giver ray-tracing ydeevne i realtid og tillader fysisk nøjagtige skygger, refleksioner og global oplysning. Spil nutidens mest populære og udfordrende spil med problemfri, revnefrit gameplay, eller stream dine yndlingsfilm i høj biograf-lignende kvalitet.

Vi bruger cookies for at kunne give dig en bedre oplevelse. Fortsæt med at browse hvis du har det fint med dette, eller læs vores fortrolighedspolitik her.