liquid-series

Vandkølede PC'er fra PCSpecialist

Konfigurer Nu
liquid scroll
liquid lineup

Konfigurer din nye Liquid Series® vandkølede PC med komponenter fra anerkendte mærker som Intel, AMD, NVIDIA, ASUS og Corsair, samt vandkølingsmærker som EKWB, Mayhems og mærker som Corsair Hydro X.

Hvad består en vandkølet PC af

I en vandkølet PC-opsætning finder man ofte en pumpe, specialbyggede vandblokke til hovedkomponenter som CPU'en og GPU'en, rørføring, væskebeholder og en radiator med blæsere monteret. Disse sæt varier ofte i design så de passer i forskellige PC-opsætninger.

Vælg en komponent

+
Hvad består en vandkølet PC af

Komponenter

HydroX CPU

CPU Block

HydroX GPU

GPU Block

HydroX Reservoir

Pumpe/reservoir

HydroX Radiators

Radiatorer

HydroX Fan

Ventilator

HydroX Fittings

Beslag

Liquid Series-sæt

Vælg et sæt

Vi er ivrige efter at du skal have friheden til at vælge hvordan dit nye Liquid Series® system skal se ud! Vælg kittet der passer dig, med muligheder for at inkludere GPU'en i kredsløbet, vælge farven på de flettede kabler, kølevæske og belysning!

Vælg mellem EK og Corsair fra vores Liquid Series®-udvalg for at konfigurere den ultimative vandkølede PC til den ivrige gamer, hårdtarbejdende professionelle eller til tech-entusiasten.

corsair-logo
Corsair-sæt
EK Kits

Luksus per din definition.

Hver Liquid Series PC vi leverer er en unik skabelse, specialbygget til at leve op til hver enkelt kundes ønsker til ydelse, æstetik og udseende. Du kan stole på, at din Liquid Series PC bliver fremstillet kun til dig, hvilket sikrer et usammenligneligt produkt, der skiller sig ud fra resten.

1

EK Mid-sæt

ek mid kit gal
4

HydroX High Kit

Corsair mid kit
2

EK High Kit

ek mid high gal
Liquid servicing

Servicepakke

Rutinemæssig vedligehold er altafgørende for vandkølede systemer, hvilket indebærer opgaver så som at rense og skifte kølervæsken. Liquid Series-servicepakken er nøje udarbejdet til at forbedre og strømline vedligeholdelsen, hvilket stort set eliminerer det medfølgende besvær.

Afhængigt af dit valg af kølervæske kan producenterne anbefale, at din kølervæske skiftes hver 6., 12., eller 18. måned for at få optimal ydelse.

Dette inkluderer:

  • Fuld dræning og rensning af loopet
  • Udskiftning af fleksibel rørføring
  • Frisk kølervæske fyldes i loopet
  • Omfattende test af lækage-, tryk- og stresstest for at sikre optimal ydelse og pålidelighed.

Sådan kommer man i gang

Klar til at sikre lang levetid og topydelse med din Liquid Series® PC? For at lære mere om vores Liquid Series®-servicepakke, eller for at foretage et køb, skal du blot logge ind på din konto på vores hjemmeside. Alternativt kan du kontakte vores dedikerede callcenterpersonale for at få personlig hjælp og vejledning.

Kontakt Os

0333 011 7000