Liquid Series® af PCSpecialist

Vandkølede Systemer Fra PCSpecialist


Liquid Series® er et sortiment af højt-ydende vandkølede PC'er bygget til den ultimative entusiast. Vores tekniske eksperter skaber disse systemer med håndkræft ved at bruge verdens stærkeste komponenter fra Intel, NVIDIA, AMD & ASUS.

Alle Liquid Series® systemer er designet & og bygget med et formål i tankerne; at levere maksimal ydeevne, køre køligt og stille, og se fantastiske ud.

Få en PC der er mere dig!

Bredt udvalg af personlig konfigurering


Hos PCSpecialist har vi altid ment at vores kunder skal kunne bestille deres drømme PC, og det har aldrig været mere tilfældet end med Liquid Series®.

Design din PC efter din egen personlighed. Vores Liquid Series® lader dig frit tilpasse dit system med alt hvad hjertet begærer - med et bredt udvalg af farver på tværs af køling, belysning og kabler! Uanset hvad du vælger, vil det uden tvivl have hovedrollen i dit gaming setup.

 • 1. High Grade Rør

  Kan konfigureres i to typer; fleksibel klar eller hard-line klar akrylik rør.
 • 2. GPU Block

  Denne block gør det muligt for vandet at flyde direkte over GPU'ens kritiske områder for optimal køling.
 • 3. CPU Block

  Ultimativ køling til din CPU, gør det muligt at holde temperaturen nede når du overclocker.
 • 4. Køler

  Sikrer at væsken der flyder i kredsløbet er tilstrækkeligt nedkølet.
 • 5. Liquid Series® Blæsere

  Ultra-lydsvage højt-ydende blæsere udvalgt af PCSpecialist.
 • 6. Flettede Kabler

  Konfigurerbar med et bredt udvalg af farver.
 • 7. Reservoir

  Effektiv køling gør det muligt gradvist at erstatte luftbobler med væske i cirkulationen.
 • 8. Pumpe

  Hjertet af vandkølingskredsløbet - sikrer at væsken bliver pumpet effektivt ud igennem systemet.

Vores Liquid Series® giver dig valget mellem lige akryl rør og standard fleksible rør. Opgraderingen til lige akryl rør giver et flot ensartet udseende til dit system. Når alt står helt lige, og der er EK armaturer på alle rette vinkler, så får dit system et stilrent industrielt look.

Liquid Series® Kit Oversigt

Entry Kit • Mid Kit • High Kit • Extreme Kit


Vi er ivrige efter at du skal have friheden til at vælge hvordan dit nye Liquid Series® system skal se ud! Vælg kittet der passer dig, med muligheder for at inkludere GPU'en i kredsløbet, vælge farven på de flettede kabler, kølevæske og belysning!

Vi har bygget fem forskellige Liquid Series® kits som du kan vælge mellem; Entry, Mid, High, Extreme. Uanset om du er en en ivrig gamer, erhvervsdrevet eller bare elsker teknologi, så er vi sikre på at du kan få en PC der er mere dig.

Lær mere om Liquid Series® kits nedenunder

Entry Kit
 • Køler

  EK-CoolStream SE 240

 • Pumpe

  EK-XTOP SPC-60 - Plexi

 • Reservoir

  EK-RES X3 150 Lite

 • CPU Block

  EK-Supremacy EVO - Nickel

 • GPU Blok (Valgfri)

  EK-FC Nickel

Entry Kit

Ydeevne og Æstetik


'Entry Kit' i vores Liquid Series® sortiment tilbyder bedre ydeevne end noget all-in-one eller luftkølet system. Kittet er ekstremt støjsvagt at køre og er mere behageligt for øjnene end et standard kredsløbssystem. 'Entry Kit' er et fantastisk første skridt ind i vandkølingens verden. Som med alle vores Liquid Series® systemer, kan du konfigurere dine PC'er med en lang række farver.

Mid Kit
 • Køler

  EK-CoolStream PE 360

 • Pumpe

  EK-XTOP Revo D5 - Plexi

 • Reservoir

  EK-RES X3 150 Lite

 • CPU Block

  EK-Supremacy EVO - Nickel

 • GPU Blok (Valgfri)

  EK-FC Nickel

Mid Kit

Kredser gennem grafikkortet


'Mid Kit' i vores Liquid Series® sortiment integrerer GPU'en i kredsløbet for endnu bedre køling overclockingspotentiale til dit grafikkort. Kittet indeholder en tykkere radiator, større resevoir og en kraftigere pumpe for at forstærke strømningshastigheden. Som med alle vores Liquid Series® systemer, kan du konfigurere dine PC'er med en lang række farver.

High Kit
 • Køler #1

  EK-CoolStream PE 280

 • Køler #2

  EK-CoolStream PE 360

 • Pumpe

  EK-XTOP Revo D5 - Plexi

 • Reservoir

  EK-RES X3 150 Lite

 • CPU Block

  EK-Supremacy EVO - Nickel

 • GPU Blok (Valgfri)

  EK-FC Nickel

High Kit

Den højeste ydeevne


'High Kit' i vores Liquid Series® sortiment er det perfekte sæt til gaming entusiasten. I stand til at køle adskillige GPUer og med flere radiatorer, kan du være sikker på at dine Liquid Series® temperaturer bliver holdt lave mens dine frames bliver holdt høje. ‘High Kit’ sættet er det oplagte valg til gaming på højt niveau, og vil kæmpe sig igennem alt hvad du kaster efter det. Som med alle vores Liquid Series® systemer, kan du konfigurere dine PC'er med en lang række farver.

Extreme Kit
 • Køler #1

  EK-CoolStream PE 360

 • Køler #2

  EK-CoolStream CE 420

 • Pumpe

  EK-XTOP Revo Dual D5

 • Reservoir

  EK-RES X3 250

 • GPU Blok (Valgfri)

  EK-FC Nickel

Extreme Kit

Den højeste ydeevne


'Extreme Kit' i vores Liquid Series® sortiment er det ultimative vandkølede system. Sættet indeholder to radiatorer der giver optimalt kølepotentiale. 'Extreme Kit' er til gaming entusiasten der leder efter det bedste af det bedste. Som med alle vores Liquid Series® systemer, kan du konfigurere dine PC'er med en lang række farver.

Hvorfor vælge Liquid Series®?

Højt-ydende Køling

Effektiv, pålidelig og stilren


Sikrer at dit system kører på en acceptabel, køling temperatur er essentielt og vores Liquid Series® sortiment tilbyder den bedste løsning. Vi sørger for at ethvert system følger vores krævende tests for at sikre dig ydeevne og stabilitet uden lige!

Liquid Series® Blæsere

Nøje udvalgt efter ydeevne


I hvert af vores Liquid Series® systemer har vi opgraderet alle blæserne til vores Liquid Series® Blæsere; en 120mm højt-ydende blæser med S-FLOW blade der giver 30% bedre luftstrøm end en almindelig blæser på samme hastighed.

Den bedre køle ydeevne kombineret med PWM blæser hastighedskontrol gør det muligt at holde blæserlyd nede.

Overclocked Ydeevne

Tunet til at være hæsblæsende hurtig


Vores teknikkere arbejder ekstremt tæt med hardware producenterne for at sikre os at hvert enkelt komponent i vores Liquid Series® systemer er nøje tunet til levere maksimal ydeevne. Utallige timer er lagt i BIOS analyse & test af komponenter for at garantere ekstrem ydeevne direkte fra æsken.

CPU Temperatures

(Realbench - 100% Effekt)

Intel™ Core® i5-8600K

Liquid Series® Loop
41°C
Corsair H100i Køler
60°C

Intel™ Core® i7-8700K

Liquid Series® Loop
40°C
Corsair H100i Køler
62°C

Intel™ Core® i7-7800X

Liquid Series® Loop
52°C
Corsair H100i Køler
65°C

GPU temperaturer

(Unigine Superposition)

NVIDIA GeForce GTX 1070

Liquid Series® Loop
30°C
Corsair H100i Køler
66°C

NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti

Liquid Series® Loop
35°C
Corsair H100i Køler
73°C

Kvalitetskomponenter


Vores Liquid Series® systemer er monteret med de bedste vandblokke, radiatorer, resevoirer, armaturer, rør og pumper. Vi har nøje udvalgt hvert enkelt komponent, og har gjort brug af industriledende mærker som EKWB & Mayhems.

Du kan forvente at se et bredt udvalg af komponenter at vælge mellem, med velkendte kvalitetsmærker der giver dig hæsblæsende ydeevne og ro i sindet.

Komponenter fra kvalitetbrands så som...

...og mange flere

Vidtgående Test Procedure


Alle Liquid Series® PC'er gennemfører en 24-timers lækage- og tryktest før strømmen tilsluttes. Når den er bestået, vil teknikerne lave alle nødvendige finjusteringer i BIOS og overclocke komponenterne. Efter installationen af Windows og driverne kører systemet på fuld kraft i en 48 timers indbrændingsprøve.

Alle vores Liquid Series®-systemer er overclockede af vores ekspertteknikere for at levere en ekstrem og stabil præstation.

ASUS ROG STRIX Grafikkort


For at sikre driftssikkerhed, ydeevne og premium kvalitet bruger vi udelukkende ASUS RoG STRIX grafik i vores Liquid Series®-systemer. ASUS RoG STRIX GeForce GTX 10 seriernes GPU'er er drevet af NVIDIA® Pascal-arkitektur for at levere den dobbelte ydeevne fra tidligere generationers grafikkort plus innovative, nye gamingteknologier og gennembrydende VR-oplevelser.

Vi bruger cookies for at kunne give dig en bedre oplevelse. Fortsæt med at browse hvis du har det fint med dette, eller læs vores fortrolighedspolitik her.