GeForce RTX Bærbare fra 30 Series

Det ultimative spil

NVIDIA® GeForce RTX™ 30 Series Bærbare GPU'er giver dig verdens hurtigste bærbare computere til gamere og indholdsskabere. De er bygget med Ampere - NVIDIAs 2. generations RTX-konstruktion - for at give dig den mest realistiske ray-tracede grafik og banebrydende AI-funktioner såsom NVIDIA DLSS. Derudover slipper Max-Q teknologier kraften fra AI løs for at fremstille tynde og højtydende bærbare, der er hurtigere og bedre end nogensinde før.

Konfigurer Nu

Anbefalede specifikationer

Elimina® 17 Ultra

Fra kr 16.710,- inkl. moms og levering.

 • 17.3" Mat QHD 165Hz Skærm
 • Windows 11 Pro
 • Intel® Core™ i7-13620H
 • 32GB Corsair 3200 MHz
 • 8GB GeForce RTX 4070
 • 1TB SAMSUNG 990 PRO M.2

RTX. Så kører det.

Ultimativ ray-tracing og AI

NVIDIA RTX er den mest avancerede platform til ray-tracing og AI-teknologier, som revolutionerer måderne, hvorpå vi spiller og skaber. Over 150 spil og apps bruger RTX til at levere realistisk grafik med utrolig hurtig ydeevne eller banebrydende nye AI-funktioner såsom like NVIDIA DLSS og NVIDIA Broadcast. RTX er den nye standard.

Få hurtigere ydeevne med NVIDIA DLSS

MAKS. FPS. MAKS. KVALITET. DREVET AF AI.

Få en forøgelse af din ydeevne med NVIDIA DLLS (Deep Learning Super Sampling). AI-specialiserede Tensor-korner i GeForce RTX GPU'er giver dine spil et hastighedsboost med kompromisløst billedkvalitet. Det lader dig skrue op for indstillingerne og opløsning, som giver dig en endnu bedre visuel oplevelse.

*Optagelser er taget i 4K på en stationær med GeForce RTX 30 Series.

Mere indlevende oplevelser

Ray-tracing simulerer, hvordan lys opfører sig i den virkelige verden for at producere den mest realistiske og indlevende grafik til gamere og indholdsskabere. GeForce RTX 30 serien har 2. generations RT-kerner, som giver den maksimale ray-tracing ydeevne.

Optimeret kraft og ydeevne

NVIDIA Max-Q er en samling af AI-drevede teknologier, som optimerer bærbare til at levere høj ydeevne i tynde designs.

 1. Dynamic Boost bruger AI til automatisk at levere den optimale kraft mellem grafikkortet, grafikkortet hukommelse og CPU'en til at styrke ydeevne.
 2. Battery Boost finder den optimale balance mellem strømforbruget fra grafikkort og CPU, batteriafladning, billedkvalitet og billedfrekvens for at yde længere batterilevetid.
 3. CPU Optimizer lader grafikkortet optimere ydeevnen, temperaturen og kraften fra CPU'en.
 4. WhisperMode bruger AI-drevne algoritmer til at administrere blæserhastighederne ud fra CPU'en, grafikkortet og systemtemperaturer for at levere fantastisk akustik og den bedst mulige ydeevne.
 5. DLSS bruger banebrydende AI-rendering til at tilbyd en markant forøgning i ydeevnen ved samme kraft og med maksimal billedkvalitet.
 6. Advanced Optimus leverer en lang batterilevetid samt tear-frit gameplay fra G-SYNC.
 7. Justerbar BAR lader CPU'en tilgå hele grafikkortets frame-buffer på én gang, hvilket forbedrer ydeevnen i spil.
 8. Optimal Playable Settings finder den bedste balance mellem ydeevne og billedkvalitet. Derefter konfigurerer den automatisk personlige grafikindstillinger ud fra pc'ens grafikkort, CPU og display.

SEJR MÅLT I MILLISEKUNDER

NVIDIA Reflex leverer den ultimative konkurrencefordel. Den laveste latens. Den bedste reaktionsevne, drevet af GeForce RTX 30 Serie-bærbare. Find mål hurtigere, reagér hurtigere og øg sigtepræcisionen gennem en revolutionerende række teknologier til at måle og optimere systemlatens for konkurrencedygtige spil.

OPTIMER DIT KREATIVE ARBEJDE

Tag dine kreative projekter til et nyt niveau med GeForce RTX 30 Serie bærbare computere. Leverer AI-acceleration i førende kreative applikationer. Understøttet af NVIDIA Studio-platformen med dedikerede drivere og eksklusive værktøjer. Og bygget til at yde på rekordtid. Uanset om du gengiver komplekse 3D-scener, redigerer video i høj opløsning eller livestreamer med den bedste indkodning og billedekvalitet, giver GeForce RTX bærbare computere dig ydeevnen til at skabe dit bedste.

bygget til livestreaming

Stjæl rampelyset med fantastisk grafik og glat, stutterfri live streaming. GeForce RTX GPU'er kommer med avancerede streamingfunktioner takket være NVIDIA Encoder (NVENC), som er bygget til at levere utrolig ydeevne og billedkvalitet. Derudover låser eksklusive optimeringer til alle dine yndlingsstreamingapps op for muligheden for at give dit publikum din bedste indsats - hver gang.

DIT AI-DREVNE HJEMMESTUDIE

NVIDIDA Broadcast-appen transformerer ethvert værelse til et hjemmestudio -- hvilket bringer dine livestreams, voicechats og videoopkald op på et nyt niveau med kraftfulde AI-effekter såsom støjfjernelse, virtuel baggrund og mere.

Spilklar Drivere

GeForce Game Ready drivere leverer den bedste oplevelse i dine yndlingsspil. De er fintunede i samarbejde med udviklere og testes nøje på tværs af tusindvis af hardwarekonfigurationer for at opnå den maksimale ydeevne og pålidelighed. De tillader dig også at optimere spilindstillinger med et enkelt klik og forstærker dig med den seneste NVIDIA-teknologi. Det er, hvad vi kalder Game Ready.

Det rette udstyr til skolen

Bærbare GeForce RTX 30 Series-computere kan håndtere det mest udfordrende kursusarbejde, lige fra STAM- og datavidenskab til AI, design og indholdsskabelse. De accelererer simulering, modellering og datavidenskabsopgaver, hvilket gør dem ideelle for studerende, der har brug for at få mest muligt ud af deres bærbare computer. AI-drevne fjernlærings- og samarbejdsfunktioner, der gør det nemmere at få kontakt med undervisere og klassekammerater. Arbejd hurtigere, studér smartere, og få mest muligt ud af din uddannelse med GeForce.

Yderligere funktioner

g-sync displays

NVIDIA® G-SYNC® displays testes nøje efter de højeste standarder. Få gnidningsfrit og tear-frit gameplay ved høje opdateringsrater, hvilket giver uovertruffen ydeevne.

Geforce experience

Optag og del dine bedste gaming-øjeblikke med dine venner. Hold dine drivere opdaterede og optimer dine spilindstillinger. GeForce Experience lader dig gøre det hele. Det er den essentielle partner til din GeForce-bærbar.

DIRECTX 12 ULTIMATE

Udviklere kan dn tilføje endnu flere fantastiske grafiske effekter til Microsoft Windows-baserede computerspil. GeForce RTX GPU'er leverer avancerede DX12-funktioner som strålesporing og skyggelægning med variabel hastighed, som giver spil liv med ultrarealistiske visuelle effekter og hurtigere billedfrekvenser.

Virtual Reality

Den højest ydende grafik leverer de mest glidende og indlevende VR-oplevelser.

Ansel

Lav dine screenshots om til kunst med denne kraftfulde fototilstand i spillet, der kan tage 360-, HDR- og superopløsningsbilleder.

Shadowplay

Nu kan du optage og dele gameplay-videoer og livestreams på YouTube, Twitch og Facebook. NVIDIA ShadowPlay™ teknologi lader dig udsende med en minimal nedgang i ydeevnen, så du altid er med på beatet i dine spil.

Spørg producenten af bærbare computere om understøttelse af specifikke NVIDIA-teknologier.

© 2022 NVIDIA Corporation. NVIDIA, the NVIDIA logo, GeForce, GeForce Experience, GeForce RTX, and G-SYNC are registered trademarks and/or trademarks of NVIDIA Corporation in the United States and other countries. All other trademarks and copyrights are the property of their respective owners.