GeForce RTX Bærbare fra 30 Series

Det ultimative spil

GeForce RTX™ 30 Series GPU'er giver dig verdens hurtigste bærbare computere til gamere og indholdsskabere. De er bygget med den prisbelønnede Ampere-NVIDIAs 2. gen-RTX-arkitektur med nye RT-kerner, Tensor-kerner og multiprocessorer for at give dig den mest realistiske strålesporede grafik og banebrydende AI-funktioner. Bærbare GeForce-computere med de nye 3. gen Max-Q-teknologier bruger AI og nye systemoptimeringer til at gøre højtydende gamingbærbare hurtigere og bedre end nogensinde før.

Konfigurer Nu

Anbefalede specifikationer

Elimina® Pro Spark

Fra kr 9.650,- inkl. moms og levering.

 • 17.3" mat Full HD 144Hz skærm
 • Intel® Core™ i7-11800H
 • 8GB Corsair 2400MHz
 • 4GB GeForce RTX 3050
 • 256GB PCS PCIe M.2

Elimina® Pro Elite

Fra kr 10.670,- inkl. moms og levering.

 • 17.3" mat Full HD 144Hz skærm
 • Intel® Core™ i7-11800H
 • 16GB Corsair 2666MHz
 • 4GB GeForce RTX 3050 Ti
 • 512GB PCS PCIe M.2

Valeon® Pro

Fra kr 15.670,- inkl. moms og levering.

 • 17.3" mat QHD skærm
 • AMD Ryzen™ 9-5900HX
 • 16GB Corsair 2933MHz
 • 8GB GeForce RTX 3070
 • 512GB PCS PCIe M.2

Ionico® Ultra

Fra kr 17.250,- inkl. moms og levering.

 • 17.3" mat QHD skærm
 • AMD Ryzen™ 9-5900HX
 • 32GB Corsair 2400MHz
 • 8GB GeForce RTX 3070
 • 1TB PCS PCIe M.2 SSD

Defiance® Ultra

Fra kr 18.270,- inkl. moms og levering.

 • 17,3" Mat fuld HD 144Hz Pantone
 • Intel® Core™ i7-11800H
 • 16GB Corsair 2933MHz
 • 16GB GeForce RTX 3080 Max-Q
 • 1TB SAMSUNG 970 EVO PLUS M.2

Ionico® Pro

Fra kr 19.010,- inkl. moms og levering.

 • 17.3" mat QHD skærm
 • Intel® Core™ i7-11800H
 • 32GB Corsair 3200 MHz
 • 16GB GeForce RTX 3080
 • 1TB INTEL® 670p M.2

NVIDIA AMPERE-KONSTRUKTION

2. generation

RT-KERNER

DOBBELT YDELSE

Tredje Generation

Tensorkerner

OP TIL DOBBELT YDELSE

Ny

SM

2x FP32 Gennemløb

Ray Tracing

Ray tracing er den hellige gral indenfor spilgrafik. Den simulerer den fysiske optræden af lys for at bringe rendering i realtid og filmkvalitet til selv de mest visuelt intense spil.

DLSS AI-acceleration

MAKS. FPS. MAKS. KVALITET. DREVET AF AI.

NVIDIA DLSS er banebrydende AI-rendering, som styrker billedfrekvensen med 1,5X* eller mere med kompromisløs billedkvalitet ved hjælp af de dedikerede AI-dedikerede Tensor-kerner på GeForce RTX. Det giver dig ekstra ydeevne, så du kan skrue helt op for indstillingerne og opløsningen for en fantastisk visuel oplevelse. AI-revolutionen er kommet til gaming.

* Optagelser optaget på RTX 2060 ved maks. 3840x2160-indstillinger.

3. GENERATION AF MAX-Q-TEKNOLOGIER

Max-Q er en systemomfattende tilgang til at levere høj præstation i tynde og lette gamingbærbare. Alle aspekter af den bærbare computer – chippen, softwaren, PCB-designet, strømforsyningen og termikken – er optimeret til styrke og præstation. Vores 3. gen Max-Q-teknologier bruger AI og nye systemoptimeringer til at gøre højtydende gaming bærbare computere hurtigere og bedre end nogensinde.

Dynamisk boost 2.0

Ny AI-drevet Dynamic Boost 2.0 leverer automatisk den nødvendige strøm mellem GPU, GPU-hukommelse og CPU for et større præstationsboost end nogensinde før. AI-netværkene i Dynamic Boost 2.0 administrerer strøm pr. frame, så din bærbare computer konstant optimeres for maksimal præstation, når du spiller og skaber indhold.

WhisperMode 2.0

WhisperMode 2.0 leverer et nyt niveau af akustisk styring til gamingbærbare. Det er blevet omarbejdet fra bunden og bygget ind i hver bærbar computer på systemniveau. Du vælger dit ønskede akustiske niveau, og WhisperMode 2.0's AI-drevne algoritmer administrere CPU, GPU, systemtemperaturer og blæserhastigheder for at levere fantastisk akustik og den bedst mulige præstation.

STØRRELSESTILPASSELIG BAR

Størrelsestilpasselig BAR er en avanceret PCI Express-funktion, der gør det muligt for CPU'en at få adgang til hele GPU-rammebufferstrukturen på én gang, som forbedrer præstationen i mange spil.

DLSS

NVIDIA DLSS leverer et massivt præstationsløft ved samme effekt ved at bruge Tensor-kernerne til at udføre banebrydende AI-rendering.

OPTIMER DIT KREATIVE ARBEJDE

Tag dine kreative projekter til et nyt niveau med GeForce RTX 30 Serie bærbare computere. Leverer AI-acceleration i førende kreative applikationer. Understøttet af NVIDIA Studio-platformen med dedikerede drivere og eksklusive værktøjer. Og bygget til at yde på rekordtid. Uanset om du gengiver komplekse 3D-scener, redigerer video i høj opløsning eller livestreamer med den bedste indkodning og billedekvalitet, giver GeForce RTX bærbare computere dig ydeevnen til at skabe dit bedste.

SEJR MÅLT I MILLISEKUNDER

NVIDIA Reflex leverer den ultimative konkurrencefordel. Den laveste latens. Den bedste reaktionsevne, drevet af GeForce RTX 30 Serie-bærbare. Find mål hurtigere, reagér hurtigere og øg sigtepræcisionen gennem en revolutionerende række teknologier til at måle og optimere systemlatens for konkurrencedygtige spil.

ai-drevet udsendelse

Omdan din bolig til et mobilt studie. NVIDIA Sende styrker dine live streams, stemmesamtaler og fjernmøder med kraftfulde AI-kapaciteter, såsom virtuelle baggrunde og fjernelse af støj. Og GPU-accelereret kodning leverer præstationog billedkvalitet til at vise alle dine bedste øjeblikke med fantastiske detaljer. Bærbare GeForce RTX 30 Serie-computere leverer den ultimative sendeoplevelse til livestreaming, arbejde og leg – hver gang.

Det rette udstyr til skolen

Bærbare GeForce RTX 30 Series-computere kan håndtere det mest udfordrende kursusarbejde, lige fra STAM- og datavidenskab til AI, design og indholdsskabelse. De accelererer simulering, modellering og datavidenskabsopgaver, hvilket gør dem ideelle for studerende, der har brug for at få mest muligt ud af deres bærbare computer. AI-drevne fjernlærings- og samarbejdsfunktioner, der gør det nemmere at få kontakt med undervisere og klassekammerater. Arbejd hurtigere, studér smartere, og få mest muligt ud af din uddannelse med GeForce.

6 MÅNEDERS GEFORCE NOW™ FOUNDERS-MEDLEMSKAB

Inkluderet med din nye GeForce RTX 3060, 3070, 3080-bærbare. Opgradér mere end bare din gaming-PC med GeForce NOW. Tilgængelig til PC, Mac, Chromebook og Mobilen — GeForce NOW giver dig ydeevnen til at streame via alle dine enheder med enestående RTX-kvalitet. Tilgå øjeblikkeligt dit bibliotek af PC-spil fra butikker såsom STEAM, Epic Games mfl. Med et Founder-medlemskab har du prioritetsadgang til spilservere, forlængede sessioner samt RTX ON i understøttede spil. Det er dit GeForce, NOW.

Yderligere funktioner

AVANCERET OPTIMERING

Avanceret optimering muliggør Optimus' lange batterilevetid sammen med G-SYNC's fordybende, rivningsfrit og stammefrit gameplay. Derudover reducerer det systemets overhead for at levere optimal præstation og reduceret latens i dine yndlingsspil.

Intelligent batterilevetid

NVIDIA Optimus teknologi og Battery Boost™ arbejder hånd i hånd for at forlænge batterilevetiden uanset om du arbejder eller spiller.

DIRECTX 12 ULTIMATE

Udviklere kan dn tilføje endnu flere fantastiske grafiske effekter til Microsoft Windows-baserede computerspil. GeForce RTX GPU'er leverer avancerede DX12-funktioner som strålesporing og skyggelægning med variabel hastighed, som giver spil liv med ultrarealistiske visuelle effekter og hurtigere billedfrekvenser.

Geforce experience

Optag og del videoer med NVIDIA Shadowplay, screenshots med NVIDIA Ansel og livestreams med venner. Hold dine drivere opdaterede og optimer dine spilindstillinger. GeForce Experience lader dig gøre det hele. Det er den essentielle partner til din GeForce-bærbar.

Spilklar Drivere

Få den højeste ydeevne og den mest gnidningsfri oplevelse muligt fra det øjeblik, du begynder at spille.

Virtual Reality

Grafikkortet med den højeste præstation, som giver dig de mest problemfrie og fordybende oplevelser i VR.

Spørg producenten af bærbare computere om understøttelse af specifikke NVIDIA-teknologier.

© 2021 NVIDIA Corporation. NVIDIA, NVIDIA-logoet, GeForce, GeForce Experience, GeForce RTX og G-SYNC er registrerede varemærker og/eller varemærker tilhørende NVIDIA Corporation i USA og andre lande. Alle andre varemærker og ophavsrettigheder tilhører deres respektive ejere.

Vi bruger cookies for at kunne give dig en bedre oplevelse. Fortsæt med at browse hvis du har det fint med dette, eller læs vores fortrolighedspolitik her.