Der er hundredevis af computerfirmaer at vælge imellem... hvorfor købe din computer hos os?


Nedenfor har vi sammenfattet nogle årsager til at købe hos os, frem for at betale mere et andet sted.

PC Pro Awards 2019 PC Pro Awards 2020
 • PCSpecialist er en etableret og kreditværdig virksomhed - vi har været i drift i over 21 år.
 • Vi er et af de få udvalgte firmaer, som er officiel udbyder af Intel® Titanium Teknologi . Dette viser, at vi er en af de større computerproducenter og mere end bare en flot hjemmeside. Verificér os på Intel®s hjemmeside here.
 • Vi er også en officiel Microsoft® Gold Certified Partner, hvilket viser vores engagement for færdigheder og træning ved brug af Microsoft®-produkter. Klik her for at verificere vores status.
 • Vi har i øjeblikket 4.275 ægte anbefalinger, størstedelen tilhørende en e-mailadresse. Klik Her for at læse dem.
 • I september 2011, september 2013 og oktober 2015 vandt vi prisen for Bedste PC-Fabrikant for stationære computere, for hvilken der blev afholdt uafhængig afstemning blandt læserne af Computer Shopper og Expert Reviews.
 • Vi har åbent Mandag til fredag fra 09:00 til 17:00. Vi bruger ikke Premium-telefonnumre til salg eller teknisk support. At ringe til os koster det samme som det normalt koster at ringe i dit land og kan inkluderes i din taletid, hvis du ringer fra mobiltelefon.

Vi har åbent Mandag til fredag fra 09:00 til 17:00.

Ingen dyre opkaldsgebyrer!

Det er billigt at ringe til os på 78 72 94 66

Vi bruger ikke Premium-telefonnumre til salg eller teknisk support. At ringe til os koster det samme som det normalt koster at ringe i dit land og kan inkluderes i din taletid, hvis du ringer fra mobiltelefon.

Vi er ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001 certificeret

ISO er et international standardindstillingsorgan bestående af repræsentanter for forskellige nationale standardorganisationer. Vi er glade for at kunne bekræfte, at vi er UKAS-certificeret efter tre standarder:

 • ISO 9001 Kvalitetsstyring
 • ISO 14001 Miljøstyring
 • ISO 45001 Arbejdsmiljø- og Sikkerhedsstyring

Certificatenumber 12959.

Du kan downloade vores ISO-certifikater her!

Vi er grønne!

Vi har investeret i en 235,5 kWp solpanelsinstallation, der hjælper os med at generere omkring 187.900 kW pr. år (svarer til 57 hjem), så vi genererer så meget vedvarende elektricitet som muligt. Vi har også investeret i genbrugsudstyr, så vi kan genbruge mere end 95 % af vores pap, bløde plastik, hårde plastik, metaller, træ, indpakning og polystyren.

 • I modsætning til andre firmaer ved vi rent faktisk, hvad vi taler om. Vi holder til lige her i England og har et hold bestående af ægte entusiaster i modsætning til medarbejdere på den anden side af jorden, der bare har lært fra bøger. På vores billige telefonnummer, taler vi gerne med dig om hvilken computer, der bedst møder dine behov.
 • Vores garantier inkluderer en gratis begrænset opsamlings- og genleveringsservice. Der er ingen skjulte gebyrer, hvis din computer udvikler en hardwarefejl - vi samler den op og leverer igen helt gratis. Lad dig ikke snydes til at tro, at du får en 3-års garanti hos vores konkurrenter - nogle firmaer tilbyder en 3-års garanti, der består af 1 års garanti på materialer og 3 års garanti på arbejdskraft uden en gratis opsamlingsservice, hvilket gør deres service dårligere end vores.
 • Ved at bruge vores systembygger kan du vælge blandt over 200 forskellige komponenter og hundredevis af forskelligeve konfigurationer, hvilket betyder, at du kan bestille, alt hvad du har brug for online, uden behov for at gå rundt og lede efter forskellige dele.
 • Vi har en ægte forretningsidentitet, vi er momsregistrerede, og vi gemmer os ikke bag et PO box nummer eller en e-mailadresse. Du kan ringe til os og arrangere et møde, hvis du føler, det er nødvendigt.
 • Vores computere er nok de billigste på markedet. Kvaliteten af komponenterne taget i betragtning burde vores priser være meget højere. Vi bruger ikke billige komponenter for at kunne konkurrere på pris. Prøv at ringe til en af vores konkurrenter og spørg dem, hvilke mærker af RAM eller motherboards de bruger, og sammenlign deres mærker med vores.