INTRODUKTION

PC Specialist Ltd er dedikeret til at forbedre metoderne til at bekæmpe moderne slaveri og menneskehandel. Som en del af industrien for fremstilling af Informationsteknologi erkender vi vores ansvar for at tage en hårdfør tilgang til slaveri og menneskehandel. Dette er vores første udtalelse om moderne slaveri og menneskehandel som følge af introduktionen af UK Modern Slavery Act 2015.

Denne udtalelse er med hjemmel i sektion 54(1) af UK Modern Slavery Act 2015 og udgør vores slaveri- og menneskehandelserklæring for det finansielle år afsluttet den 31. august 2020.

ORGANISATIONSSTRUKTUR

PC Specialist Ltd er en producent og forhandler af specialbyggede Stationære og Bærbare PC'er inden for teknologisektoren. Vi leverer til de fleste europæiske lande samt UK gennem vores hjemmeside. Vi har en årlig omsætning på kr 916.167.408,00.

VORES FORRETNING

Vores forretning opererer ud fra én enkel grund i Storbritannien og beskæftiger over 220 ansatte. Cirka 142 heraf er produktions- og lagermedarbejdere og den resterende Administration og Kundesupport.

VORES VÆRDIKÆDER

Vores værdikæder inkluderer - Intel, Asus og Corsair

Vi finder vores leverandører globalt inklusiv Det Fjerne Østen og dele af Europa. Med dette in mente står vi over for udfordringen ved at individuelle lande har forskellig lovgivning, etik og kulturelle miljøer. Derfor følger vi en struktureret proces med fornøden omhu, når vi beskæftiger os med nye forretningsforbindelser og revurderer de nuværende, hvor det er nødvendigt for at sikre overensstemmelse hos begge parter i samarbejdet.

VORES POLITIKKER OM SLAVERI OG MENNESKEHANDEL

Vi er engageret i at sikre, at der ikke eksisterer moderne slaveri eller menneskehandel i vores værdikæder eller andre dele af vores forretning. Vores Anti-slaveri Politik reflekterer vores engagement for at agere etisk og med integritet i alle henseender i vores forretningssamarbejde og for at implementere samt forstærke effektive systemer og kontroller for at sikre, at slaveri og menneskehandel ikke finder sted i vores værdikæder.

PROCESSER MED FORNØDEN OMHU FOR SLAVERI OG MENNESKEHANDEL

Som en del af vores initiativ til identificere og begrænse risikoen gennemfører vi tjek på hvert nyt forretningssamarbejde. Vi har etablerede systemer til:

 • At identificere og vurdere de potentielle risikoområder i vores værdikæder.
 • At begrænse risikon for opståen af slaveri og menneskehandel i vores værdikæder.
 • At overvåge potentielle risikoområder i vores værdikæder.
 • At beskytte whistleblowere.

LEVERANDØROVERHOLDELSE AF VORES VÆRDIER OG ETIKKER

Vi har ingen tolerance for slaveri og menneskehandel. For at sikre, at alle i vores værdikæde og kontrahenter retter sig efter vores værdier, har vi etableret et overvågningsprogram.

Vi har dedikeret et overvågningshold, som involverer følgende afdelinger:

 • Juridisk afdeling
 • Kontrolrevision
 • Personale
 • Indkøb
 • Salg

UDDANNELSE

For at sikre et højt forståelsesniveau af risici ved moderne slaveri og menneskehandel i vores værdikæder og i vores forretning, uddanner vi vores medarbejdere.

VORES EFFEKTIVITET I BEKÆMPELSEN AF SLAVERI OG MENNESKEHANDEL

Vi anvender følgende nøgletal (KPI'er) til at måle, hvor effektive vi har været til at sikre, at slaveri og menneskehandel ikke optræder nogen som helst steder i vores forretning eller værdikæder:

 • Opfyldelsesspørgsmål til alle nye forretningssamarbejder
 • Semi-årlige opdateringer for al eksisterende samarbejde

Danny Williams

Administrerende Direktør
PC Specialist Ltd
Sidst opdateret: 3. marts 2021