PCSpecialist imødekommer erhverv, uddannelse og den offentlige sektor!


Hos PCSpecialist er vi fokuserede på at fremstille computere og notebooks designet efter vores kunders krav. Hvis du er fra et firma, den offentlige sektor eller uddannelse, ved du allerede, at det kan være sværere, end man skulle tro, at finde den rigtige løsning til dine behov, især når du skal forsøge at tilpasse en løsning lige fra hylden til dine krav.

Akkrediteringer

PCSpecialist er en NVIDIA Elite-løsningsudbyder og en NVIDIA Elite Educational-servicepartner. Vi anbefaler NVIDIA Quadro-grafikkort i vores professionelle arbejdsstationer. NVIDIA Quadro giver din forretning, der skaber indhold med professionelle programmer, fantastisk ydeevne og pålidelighed

Rammer

PCSpecialist er medlem af CPC-rammearbejdet LOT 1 - Desktop PC Solutions

Denne Lot er til leveringen af varer og serviceydelser omfattende, men ikke begrænset til, forsyning, og levering og installation til desktopcomputere (Tower, Small Form Micro og All In One), inklusiv skærme, tastaturer og mus, inklusiv både med ledning og trådløs, tynde klienter, høj ydeevne og spillepc'er, skræddersyet udstyr, nye teknologier der formidler en desktopløsning, tilbehør og kabler, billedbehandlingstjenester, vedligeholdelsesydelser, andre relevante serviceydelser inklusiv aktivmærkning og træning & support til alle løsninger.

Vi kan hjælpe! Hvordan?

  • Vi kan specialfremstille den ideelle IT-løsning til dine behov.
  • Vi kan levere kreditkonti til virksomheder og den offentlige sektor.
  • Vi kan have ekstra specialfremstillede computere på lager og tilbyde afsendelse samme dag eller næste dag, når du er klar til at få leveret.

Hvor starter jeg?

Kig venligst rundt på vores hjemmeside og konfigurér din ideelle desktop- eller notebook-løsning. Hvis du har brug for hjælp, så kontakt os endelig på 78 72 94 66.

Hvis du ønsker at afgive en ordre til undervisning, sundhedsvæsenet eller den offentlige sektor, skal du konfigurere din ideelle IT-løsning og gemme konfigurationen som et citat og så e-mail'e os din citat til [email protected]

Hvis du ønsker at ansøge om kredit på vegne af en virksomhed, bedes du udfylde vores ansøgningsformular til kreditkonto her.

Hvis du ønsker at udnytte skatteeffektiv erhvervsleasing, skal du konfigurere din ideelle IT-løsning, klikke på "Erhvervsfinansiering"-knappen for at fortsætte og udfylde ansøgningen online.

Vi er ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001 certificeret!

ISO er et international standardindstillingsorgan bestående af repræsentanter for forskellige nationale standardorganisationer. Vi er glade for at kunne bekræfte, at vi er UKAS-certificeret efter tre standarder:

  • ISO 9001 Kvalitetsstyring
  • ISO 14001 Miljøstyring
  • ISO 45001 Arbejdsmiljø- og Sikkerhedsstyring

Certificatenumber 12959.

Du kan downloade vores ISO-certifikater her