Vi specialiserer os i at skabe skræddersyede computerløsninger, der lever op til de unikke behov i den offentlige sektor.

b2b public sector

Vi forstår de mangfoldige behov i den offentlige sektor. Vi har skræddersyet løsninger, der lever op til dine specifikke krav, hvilket sikrer effektive resultater for din organisation.

Hvad kan vi tilbyde?

Udforsk de forskellige måder hvorpå vi kan hjælpe dig med sikkert at opfylde dine IT-behov.

  Tjenester

 • Konsulenttjenester
 • Tilpassede systemkonfigurationer
 • administrerede konti
 • Aktiv sporing

  Løsninger

 • IT-pakker
 • Højtydende bærbare
 • AI- og Deep Learning-platforme
 • Professionelle Arbejdsstationer

Alle vores systemer er specialkonfigurerede, designet og bygget på bestilling, så de passer perfekt ind i din teknologiske infrastruktur.

til sundhedspleje

Forbedr effektiviteten i dine sundhedspraksis.

Fra sømløs administrering af patientdata til pålidelige kommunikationsværktøjer prioriterer vores PC'er ydelse og sikkerhed, hvilket giver dig mulighed for at fokusere på at give fremragende pleje og avanceret medicinsk forskning uden teknologiske forhindringer.

PCs for Healthcare

til Bluelight

Håndter let kritiske situationer, nødstilfælde og reager hurtigt med vores specialdesignede PC'er. Vores arbejdsstationer med høje specs er ikke bare ideelle til brug i retsmedicin, men tilbyder også sikkerhed og pålidelighed til en bred vifte af scenarier.

PCs for service

til regeringer

Forbedrer sikkerhed og ydeevne.

Vi er stolte af at kunne tilbyde skræddersyede PC-løsninger, der er designet eksklusivt til staten. Vores specialdesignede PC'er er nøje konfigureret til at leve op til strenge sikkerhedsstandarder, hvilket sikrer pålidelig og effektiv ydeevne.

PCs for Education

Rammer

Udforsk effektive løsninger med Frameworks


CPC-ramme LOT 1 – Desktop PC løsninger
PCSpecialist er medlem af CPC-rammearbejdet LOT 1 - Desktop PC Solutions Crescent Purchasing Denne Lot er til leveringen af varer og serviceydelser omfattende, men ikke begrænset til, forsyning, og levering og installation til desktopcomputere (Tower, Small Form Micro og All In One), inklusiv skærme, tastaturer og mus, inklusiv både med ledning og trådløs, tynde klienter, høj ydeevne og spillepc'er, skræddersyet udstyr, nye teknologier der formidler en desktopløsning, tilbehør og kabler, billedbehandlingstjenester, vedligeholdelsesydelser, andre relevante serviceydelser inklusiv aktivmærkning og træning & support til alle løsninger.

PCSpecialist administrerede konti

Vi hjælper dig med at finde den optimale løsning, der passer til dine teknologibehov og dit budget, alt imens vi giver dig en dedikeret salgsmedarbejder som dit eneste kontaktpunkt.

 • Priority orders
  Prioriterede ordrer
 • Suport Pricing
  Understøttet pris
 • tech support
  Ekspertråd
 • warranty
  Udvidet garanti

Brugerdefineret mærkning

Løft dit brand med PC'er med tilpasset branding


Gør et varigt indtryk med vores tilpasselige brandingmuligheder til PC'er og bærbare. Skræddersy udseendet, så det passer perfekt til dit skole-, gymnasie-, universitets- eller e-sportsbrandidentitet, hvilket sikrer et sammenhængende og professionelt look på tværs af alle enheder.

*Kontakt et medlem af holdet for flere oplysninger om tilpasset branding.

Aktiv sporing

Vores uvurderlige aktivmærkningstjeneste sikrer effektiv sporing, lagerstyring og vedligeholdelsesplanlægning. Dette resulterer i et professionelt udseende og praktisk funktionalitet, hvilket maksimerer effektiviteten for din uddannelsesinstitution.

PCs for Education

Brug for hjælp?

Vi tager os af bekymringerne omkring dit teknologikøb. Tal med en ekspert.

Ring til os på 78 72 94 66 eller send en e-mail til os på [email protected].